Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

Segrestor

všechny recenze uživatele

tak to je fajn, že v době kdy se vláda snaží potopit všechny český hospody - protože nemaj rádi lidi, vynoří se hned jeden pozitivní seriál o podnikání v gastrobyznyse. Za chvíli bude seriál o hospodě stejný fantasy jako seriály o českých přístavech, co si budem povídat. Tady už snad chybí jen ryze český seriál o opravářích výtahů v mrakodrapu, o lovcích sobů, doktorů z vysokých hor a možná nějaká ta romantika na lodi. Všemu by mohlo dominovat luxusní uvědomělé dramedy o topičích z letního kina. Takže proč ne něco veselého o otevření hospody v zemi, kde se právě zavírá... ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

TV Prima začíná být se svými seriály stejně smešná jako Nova. Proč do těch projektů naši herci lezou? To by pro prachy udělali opravdu všechno? Dyť ty seriály jsou tak primitivní. Jednou je to o Moravě, jednou o přístavu, jednou o hospodách, ale je to pořád to stejné. Pořád stejně křečovíte. Bohůžel, opět musím dát jenom jednu hvězdu. ()

Reklama

Milonak odpad!

všechny recenze uživatele

Po revoluci v roce 1989 započalo období, kdy se v různých oborech lidské činnosti začali objevovat a podnikat lidé, kteří pro daný obor neměli absolutně žádné předpoklady. Někteří psali scénáře, jiní režírovali a další si kupříkladu hráli na herce a všem jim to bylo umožněno díky amatérským televizním stanicím, které se tvářily světově, nebo si to aspoň o sobě myslely. A přesně tohle je případ tohoto paskvilu. Dementní scénář a povětšinou trapné herecké výkony - vůbec nechápu, proč by měli být profesí "herci" např. Prachař, Polášek, atd.. Neherectví je občas na místě a může být i zajímavé, ne ale v tomto podání. Už prosím takovéto hnusy netočte.....1% ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koncept okopčený od kdečeho - mix Bobulí, Čtvrté hvězdy i Comebacku. Proč to sakra není sitcom, ale to by se musel komplet přepsat scénář, bo aktuálně je to maximálně úsměvné, ale nikoliv vtipné, což je na komediální seriál málo. EDIT: Po 4 dílech tomu dávám šanci. Nakonec je z toho vztahový seriál, ale vtipu teda ubylo, přesto jako oddychovku lze doporučit. ()

pan Spock odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem, jak tohle ohodnotit, nebo co si o tomhle kousku myslet. Že se mi líbit nebude, mi bylo jasné už z upoutávky, ale zvědavost je sviňa. A nakonec mě to došlo, co mi vadí na tomhle a vlastně i na většině seriálů z komerčních televizí. Když natočí seriál na vážné téma (typ atentát atd.), působí nereálně, trapně a komicky, když je to seriál ze života (typ ulice atd.), působí nereálně, trapně a komicky. No a u seriálu komediálního, s nulovými filmařskými ambicemi, kde by tyhle aspekty neměli brát za úplnou prohru, dostaneme takhle trapný, zoufale nudný paskvil. Popravdě řečeno netuším, jak moc retardovaný divák bych musel být, abych vydržel sledovat i další díly. ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Exteriéry se natáčely v Benátkách nad Jizerou. (rakovnik)
  • Za celé období natáčení bylo spotřebováno 1 272 000 kusů papírů A4 = 2 544 balíků papírů = 6 360kg papíru. Toto množství papíru by zakrylo plochu 79 067 metrů čtverečních (téměř 8 hektarů plochy). (TheSlezy)
  • Při počtu 204 dílů a průměrné stopáži 57 minut jednoho dílu se vyrobilo celkem 11 628 minut vysílacího času seriálu = 194 hodin. Kdyby chtěl člověk zhlédnout najedou všechny díly, musel byt nepřetržitě koukat na televizi 8 dní. (TheSlezy)

Reklama

Reklama