Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cuky Luky Film Vám povypráví příběh začátku ztřeštěného kamarádství, které je navždy změní. Cuky (Peťa Polnišová) je neuznaná video-bloggerka, která touží po slávě a Luky (Zuzana Šebová) je naopak celebrita na výsluní, která má vše, co by si člověk mohl přát. Jedna věc ale přecejen chybí a tou je láska. Aby Luky získala muže svých snů, musí z obyčejné ženy z lidu vytvořit Miss. Co se však stane, když tou obyčejnou ženou bude právě expertka přes trapasy - Cuky? (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

griph 

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ Píčovina? Určitě! Na začátku to byl fakt krindžfest a hroznej průser, ale nakonec to mělo celkem i nějaký děj, kterej byl doprovázen fakt překvapivě mým smíchem. Bláznivá debilní i trapná cypina to je, ale narozdíl od toho, co jsem viděl v posledních letech na české scéně, tohle byla komedie několika let, protože u těch českých sraček se člověk ani nemá nad čím pousmat, zatímco tady jsem našel mnoho blbých vtipů, ale aspoň fungovaly. Od Slováků bych tohle fakt nečekal, serou mě tihle herci úplně stejně jako ti čeští, obzvláště když jsem tam viděl tu kouli Cuky a pak toho žháře, do toho celkové koncept debilnich modelek, ale nějak to, ani nevím jak, dneska fungovalo. Jako takový, to odpad je beze sporu, ale když se podívám na to, co jsem viděl za poslední roky a můj zážitek z tohoto filmu, tak si tomu klidně tady namrdejte 20%, ale mě to bavilo, přestože to odpad určitě je. :) ()

moviechecker 

všechny recenze uživatele

figúrky cuky a luky sú práve o trápnosti niektorých individuuí v spoločnosti, a toto teda bolo mega trápnea svoju úlohu splnilo, zasmial som sa. samozrejme kto si myslí, že táto paródia by mala mať nejaký hlbší význam nechápem na čo ste to sťahovali, na také filmy choďte radšej do rakúska :-D ak to mam porovnať s trápnymi americkými komediami nič tomu nechýbalo ()

Reklama

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Vôbec nerozumiem väčšine profesionálnych recenzií, ktoré ževraj čakali horšie, ževraj to má príbeh, ževraj nastavuje zrkadlo a podobné premúdrelé mindžoviny, ktoré sa snažia z hovna upliesť bič, no nie, nevyšlo to, teda ak všetkým obdivovateľom stačí úroveň novodobých českých masových komédií, na rozdiel od nich som však toto dopozeral do konca, veď som dáky patriot, a tak môžem zodpovedne povedať, že je to ozajstná bezobsažná sračka, jedna hviezda za nešťastníka Lasicu, zaujímavú výpravu a podarenú sviňu, takže 20%. ()

karelkilian 

všechny recenze uživatele

Ke sledování této komedie nás přimělo obsazení - Petru Polnišovou a Zuzanu Kubovčíkovou-Šebovou známe z Horné Dolné, a protože Tereza a především Erina jsou naše oblíbené postavy, museli jsme vidět, jak jim to bude klapat v jiném filmu v odlišných rolích. Základní zápletka je hodně otřepaná - proměna ošklivého káčátka v okouzlující labuť je motivem desítek, ne-li stovek filmů. Slováci to však pojali po svém a nutno říci, že ačkoli záměr nebyl naplněn beze zbytku, bylo to velmi zábavné. Je vidět, že Polnišová má komedianství v krvi a umí si udělat legraci sama ze sebe. Díval jsem se na recenze slovenských kolegů zde na ČSFD, ze kterých je očividné, že je tato komedie moc nezaujala. No, kdybyste viděli pár českých novodobých „jako že komedií“, považovali byste toto za vrcholné dílo v mnoha směrech. Mne to bavilo - bylo to střelené, praštěné, uhozené a nebylo to fádní. I když jsem zápletku odhalil asi dvacet minut před koncem, dobře jsem se bavil. Ano, nečekám od komedií nějaké mentální či duševní obohacení - chci se u nich smát a bavit se. A to se Erině s Terezou, vlastně Cuki a Luki, povedlo. Na rozdíl od většiny českých komedií jsem se tady několikrát upřímně zasmál na celé kolo. A o to podle mne šlo. Takže pochvala za herecké obsazení plné nám sympatických hereček a herců. Některé role, jako například pan Lasica, dokonce i překvapily. Pro mne to byl humor, který funguje a občas jsem musel ocenit i kameru. Tohle rozhodně není odpad, jak hodnotí někteří, ale přinejmenším tři hvězdičky si to zaslouží. ()

claudel odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela jistě bude mít obrovský potenciál film, který si vezme na paškál současný svět sociálních sítí, umělé a prázdné krásy, (pseudo)celebrit a povrchních vztahů. Ale bude třeba takový film pojmout naprosto odlišným způsobem, než čemu jsme vystaveni v Cuky Luky Filmu. U některých scén a vykreslení některých postav jsem se chytal za hlavu, zda to je vůbec možné. Za celou stopáž jsem se pousmál asi třikrát. Z Lukáše Latináka udělat slovenský sexsymbol je hodné opravdu asi jen parodie. A minirole slavných raději ani nekomentuji. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)

Reklama

Reklama