Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (203)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Aha. takhle je to tedy s tím Bermudským trojúhelníkem. To by člověk nevěřil, že to může být až tak jednoduché. Teď už si můžu konečně v klidu zatancovat Macarenu, neboť ta přebije úplně všechno. Hezké pokoukáníčko. Možná by neoškodilo, kdyby to celé bylo ještě více bláznivější. To bych byla opravdu spokojená. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ona tahle série má pro mě naprosto stejnou kvalitu dílů. Všem jsem dal 3* a líbily se mi asi všechny stejně - průměrně. Trojka mě opět nenudila, moc mě nepobavila (spíš mi to přišlo infantilní a trapné), některé scény mě vytáčely (ta hudební apokalypsa - to napadlo jakou hlavu, ty vole...) postavy jsem si stále nezamiloval, děj byl fajn, celkově to sice bylo příjemné, ale na víc jak 3* to nevidím. Rozhodně to tímhle dílem celé mohlo skončit, završené to bylo krásně cukerínově a tahle série už nemá vlastně o čem vyprávět, ale jak koukám, prachy z toho pořád jdou, takže čtyřka evidentně bude, bohužel. Akorát nevím, co tam chtějí řešit, single je vlastně jenom Murray a dva díly ze tří se motají kolem lásky, tak by mě to ani nepřekvapilo. Ale ona se trojka přece jenom liší, abych pravdu řekl - na tenhle díl, jako jediný, bych se podíval znova, kdyby to běželo třeba v televizi. Jinak je to ale opět průměr. 3* ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Z celé série se mi nejvíc líbila dvojka. Jednička byla spíš průměrná, ale prostě byla PRVNÍ. Zato trojka je už TŘETÍ, takže už moc nemá čím překvapit a působí trochu vynuceně. A navíc Dracula vyměknul. Teď už je víc typickým člověkem 21.století než strašidlem. I přesto je třetí díl pořád docela povedený a vtipný. Když si odmyslím mega předvídatelný příběh se spoustou animáckých klišé a neustálé skloňování slova rodina řekl bych, že se u něho dá pobavit docela dobře. Ale čtvrté Draculovo dobrodružství bych si už odpustil. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Jsem dosti zklamán z dalšího dílu Hotelu Transylvánie. Opět se mohu držet mantry, když je první a občas i druhý díl dobrý, není to žádná záruka kvalitního dalšího projektu. Zde je bohužel totálně infantilní příběh, který nemá, ale lautr nic zajímavého. Přidání dalších postav, je velmi kontraproduktivní, jelikož dle mého jsou spíše na obtíž. Také humor byl zde výrazně zredukován, což je další mínus. Jediné co lze rozumně uchopit jsou původní postavy z předchozích dílů a také vkusný výběr hudby. Nedoporučuji. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Mírně jsem se obával, třetí díly bývají prokleté a často s sebou nesou kvalitativní pokles, povětšinou rapidní. Třetí dobrodružství se Sandlerovým hrabětem Drákulou se tomuto břemeni hravě vyvarovalo, opět jsem se dočkal kvalitní animované komedie, ve které si na své přijdou všechny věkové kategorie. Vtípky a gagy, které pobaví ty nejmenší, přišly úsměvné i mně a na tom se staví úspěch tohoto žánru. Víc jsem neočekával a ani nepotřeboval. Dost vyrovnané s druhým dílem, ale nad čtyřkou bych se dosti rozmýšlel. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • V scéne, kde Helmut objaví detský kútik, si môžeme všimnúť chybnú animáciu dieťaťa, ktoré po skĺznutí na kĺzačke sa bez pohybu dá po štvornožky. (Odyseenko)
  • Ve scéně, kdy kapitánka Erika nastupuje do ponorky a všichni se mají vydat k podmořské sopce, je na barometrech vyobrazeno „Scott & Wills“, což odkazuje na uměleckého ředitele Sony Animation, Scotta Willse. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy se snaží kapitánka Erika zabít Drákulu a Želé zrovna hází přes palubu záchranný člun, se neozývá a ani není nijak grafický zobrazen dopad člunu. (PAULOO)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama