Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Makky odpad!

všechny recenze uživatele

Takže, je samozrejmé, že je to najhorší film, aký som kedy videl a určite mi to potvrdí aj väčšina ostatných. Chcel by som poznamenať zopár zaujímavých bodov: Po prvé: V tomto filme prevláda taká neskutočná naivita, až to bolí. Po druhé: Herci sa naozaj snažia, ale nejako im to nevyšlo, uveril som im akurát nos medzi očami. Po tretie: Nepochopil som ten bublifuk, ktorý mal vytvárať asi "dramatickú" atmosféru, no nechápem načo tam bol, pretože tu bolo dramatické iba čakanie na koniec tejto blbosti. Po štvrté: Načo tam boli tí "dinosauri"??? To nechápem doteraz a asi to ani nikdy nepochopím. Ale aj tak by som chcel poďakovať režisérovi, že vytvoril takúto neskutočnú hovadinu, na ktorej sa dá vážne dobre zabaviť... už teraz je isté, že väčšiu filmovú katastrofu neuvidím, konečne to mám za sebou :o) ()

Oktavianus odpad!

všechny recenze uživatele

Co to...? Kdo to...? Proč to...?! Proč tam byly opakující se záběry na dinosaury? Proč ta nadržená chlupatá koule mektala cosi o tom, že chce být člověkem?Proč tam všude létaly bublinky z bublifuku? Proč mladé nenapadlo nic lepšího než se jít šmajchlovat do křovin v takovou chvíli? Proč... ale, kašlu na nějaké otázky, stejně je to jedno, jediný relevantní dotaz zní, proč byla tahle ultrakravina natočená? Proč jsem se na ni celou hodinu díval? A proč mi je jako po lobotomii? ()

Reklama

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Už som videl hocičo, ale takú stupídnu hovadinu ako je Robot Monster ešte nie. Nebudem polemizovať o duševnom zdraví režiséra, scenáristu i producenta, na to sú iní, ani sa pozastavovať na "hercoch", ktorí prehrávajú svoje postavy tak neuveriteľne, že by to mali ukazovať na hereckých školách ako odstrašujúci príklad. Viackrát opakujúce sa rovnaké zábery, podivný típek v kožuchu s helmou na hlave v objatí bubliniek, naivita a nelogickosť vyrážajúca dych... Je to neskutočne zlý film po všetkých stránkach ! Záchvaty smiechu striedali desivé sa chytanie za hlavu. Tento film je kontroverzný, lebo mu niektorí jedinci dali 5 hviezdičiek... ale on nie je kontroverzný, toto je urážka filmárčiny. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Panejo. Tohle je fakt asi jeden z nejhorších filmů, které lze vidět. Opičák s helmou na hlavě a anténkama, který se snaží vyhladit poslední zbytky lidstva. A když se objeví bubliny nebo dinosauři, jde do tuhého! Takový film samo sebou nelze brát vážně, a tak jsem zažil příjemnou hodinku srandy. Musel jsem se prostě uchechtávat u každé "vážné" scény. Je mi líto tenhle film poslat do odpadu (už jen pro pěknou hudbu Elmera Bernsteina, mimochodem je zde podoba s hudbou ve filmu Temná Hvězda, John Carpenter zde asi čerpal). Mám slabost pro kuriozitky padesátých let a tohle se jen tak nevidí. Každý by si měl o tomhle snímku udělat svůj obrázek a já se přiznávám, že nevím, co si myslet. Nahlížím na to s humorem a všem doporučuju, aby udělali to samé. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2014] Ten pocit, když filmový monstrum chodí před plátnem a diváci si hrají s bublifuky, který dostali před projekcí… Ještě že sem si dal před projekcí panáka se sérem proti účinkům kalcinátorovejch paprsků smrti, který vypadalo a nejspíš i chutnalo jako nealkoholickej Iron. Čistě logicky a bez emocí uvažující Romani nakonec nevyhubili posledních 6 přeživších Humanů ani diváky v sále. Taky vám začalo být líto toho vraždícího mimozemskýho monstra, který vypadá jako gorila s helmou z pravěkýho potápěčskýho skafandru s anténkami, když se tak nešťasně zamilovalo? BTW tak si říkám, že neutěšenejch postapo snímků s téměř vyhubeným lidstvem v 50. letech asi moc nevzniklo. Nádherně film vystihla Lindiště. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)
  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)

Reklama

Reklama