Reklama

Reklama

T2 3-D: Battle Across Time

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

S nápadem na T2:3-D BATTLE ACROSS TIME za Jamesem Cameronem přišlo v roce 1996 studio Universal, které chtělo vytvořit zcela novou atrakci do svých zábavních parků. Cameron nabídku s radostí přijal a vymyslel pro atrakci zcela nový příběh, který doplňoval předchozí filmy a s propojením nejmodernějších technologií vytvořil trojrozměrné divadlo, které kombinovalo filmový děj s živými herci a kaskadéry. Celý projekt vyšel na neuvěřitelných 60 miliónů dolarů a k vidění je ve zábavních střediscích Universal v Hollywoodu a na Floridě.

V příběhu, který má asi 12 minut se dostaneme do apokalyptické budoucnosti roku 2029, kam je přenesen Terminátor T-800 (Arnold Schwarzenegger) a John Connor (Edward Furlong), kteří mají za úkol zničit samotné jádro SkyNetu. Úkol se jim snaží překazit starý známý T-1000 (Robert Patrick) a celá řada strojů, která okolí SkyNetu zabezpečuje: Jednotky T-800, tanky Centurion, letouny HK a největší a zároveň poslední překážkou je jakýsi pavouk z tekutého kovu, který představuje úplný vrchol technologie SkyNetu, T-1-000-000. (3DD!3)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Narcis 

všechny recenze uživatele

Videl jsem to v Universal studios v Hollywoodu v Los Angeles na vlastni kuzi spolu s zivymi kaskadery jak dva metry probihaji okolo lidi a s laserovou show. Nezapomenutelny zazitek pri kterem sem si rikal, ze uz za todle se to vysoky vstupny vyplatilo davat. Doporucuji vsem lacnym fanouskum Terminatora a nejen jim ... Takze pri navsteve LA rozhodne navstivte Universal studios a nenechte si tudle show ujit. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Škoda, že takto nevyzerá Salvation a že s toho nie je ďalší celovečerák. Každá scéna je premyslená rovnako ako v T2, akcie majú švih a ... je to paráda. Závidím tým čo to videli v tom 3Dčku, to musela byť pecka. Trošku v zlej kvalite ale je tu aj T-1000000: https://www.youtube.com/watch?v=wM0EZTwE9fM> 95% - 5* ()

Reklama

okkac 

všechny recenze uživatele

Hodnocení celkové atrakce po mé návštěvě Universal Studios v Hollywoodu: To že atrakce je stále přítomna i po tolika letech jen dokazuje, že je stále na co koukat. Po představení společnosti Cyberdine kratším videem v předsálí a živou moderátorkou, která bere publikum jako účastníky předváděcí akce prvních prototypů terminátora, a kdy je video přerušenou rebely Sarah a Johnem Connorem. Následně na předváděčku dorazí Sarah a John jako živí herci a jsou napadeni T-1000, jen aby se na plátně objevil časový portál a z něj vystoupil herec hrající Arnolda, aby Johna zatáhl portálem zpět od budoucnosti, kde už vidíme pomocí brýli onu filmovou sekvenci natočenou Cameronem s reálným Arnoldem a Edwardem Furlongem, kde se chystají vyhodit do povětří Skynet, kde Arnold jako herec opět vystoupí z plátna a interaktivně bojuje s obráncem Skynetu T-1000000. Skvělá souhra filmové a reálné akce. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Je to spíše takový kraťas pro zábavu, hodně je to cítit hlavně na atmosféře, která oproti T2 polevila a trochu i zhumorněla (viz Arnoldova poznámka ke zničenému T800). Na druhou stranu se opět dočkáme Jamese a jeho režie, Arnolda ve své nejlepší formě, normálního Furlonga, T-1000 s rozpůlenou hlavou, a navíc se nám představí i T-1 000 000, který budí velký respekt. Potěší i zpousta odkazů a hlášek z předchozích dílů. Škoda, že to nelze vidět i u nás. 85% ()

Lancer 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím film. Viděl jsem show v Universal Studios a pokud chce někdo srovnávat můj zážitek z jeho zprostředkovaného youtube, vězte, že je to jako nejlepší sex života X amatérský porno. Příběh je přímočarý (vlastně vůbec žádný), jenže 3-D efekty jsou doplňovány pohyby vaší sedačky, foukáním vzduchu a stříkáním vody do tváře a nakonec skrz plátno vyjede na motorce opravdový Arnold-herec a všude kolem vás se střílí. Pokud se tedy někdo pozastavuje nad rozpočtem 60 miliónů, nejde o film, ale o multimediální nářez, kterému ještě předchází propracovaný úvod - marketingová kampaň Skynetu, která vás možná opravdu přesvědčí na stranu robotů. Tak vzhůru do L.A. :)) čeká tam mimo jiný Návrat do budoucnosti (v kupoli hvězdárny se promítá virtuální realita a vozík se naklání sem tam), Shrek 4-D, show Vodní svět, kde mezi vás havaruje letadlo...nejnablblejší byl strašidelný zámek a i tam vás "provází" živí herci, který straší s motorovou pilou zpoza rohu a na některých místech byla cítit opravdová krev. Zkrátka pro fanouška filmů - nutnost. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Cena tohoto krátkého snímku byla 60 milionů dolarů, ovšem i kvůli tomu, že v nákladech je zahrnuta výstavba nového kina včetně technického vybavení v zábavním parku Universal. (WolfR)
  • Kino, ve kterém se T2 3-D: Battle Across Time promítá, je stylizováno do podoby sídla společnosti Cyberdyne. Můžeme zde vidět její logo, či strážníky v uniformách. (WolfR)

Reklama

Reklama