Reklama

Reklama

Blair Witch: 20 let poté

  • USA Blair Witch (více)
Trailer 1

20 let po záhadném zmizení Heather Donahue a jejího filmového štábu v burkittsvillských lesích se její bratr vydává na místo činu. Spolu se skupinou přátel je odhodlaný zjistit, co se tenkrát skutečně stalo. Jenže jejich výprava od začátku nejde podle plánů. Atmosféra houstne, ve tmě někdo čeká a z lesa není podle všeho úniku... (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (265)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak to bola komédia. Horor jedine pre tých, ktorí sa boja zvuku vysielačky a hlasného vzdychania černocha. V roku 1999 bez internetu to ešte mohlo fungovať. Kto sa ale mohol odvážiť natočiť to isté, s podobným scenárom, no takmer vôbec nie strašidelne? To, že sa pár týpkov zase točí v tom istom lese do kruhu a vidia znamenia z dreva, to mal byť vrchol hrôzy? Jedna hviezdička za skákajúci mop, ktorý hral bosorku. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Taká dvojka, aká vznikla, nikdy vzniknúť nemala. Ale jednotka mohutne zatriasla kinami na celom svete. Pamätám si na to, akoby to bolo dnes ráno. VŠETCI to „museli“ vidieť. Kiná boli natrieskané. Mystifikačná kampaň bola DOKONALÁ. A v kine na divákov čakal nervy trhajúci horor s takou hustou (až hnusnou) atmosférou, že to v sálach mnohí nerozdýchali a uprostred premietania odišli domov; stal som sa toho svedkom. Ja som bol fascinovaný hororom, aký tu ešte nebol. A trojka? Určite je lepšia, ako mizerná dvojka, ale príliš kopíruje jednotku, miestami pôsobí skôr ako remake, než sequel. Hlavný problém je jednak v absencii invencie (od premiéry jednotky ubehlo 17 rokov, no jedinou zmenou oproti originálu je dron), jednak v tom, že čo bolo desivé vtedy už proste nie je desivé dnes (chaotické a hysterické pobehovanie nočnými lesmi, kde nič nevidíte a potom padne kamera a je koniec) a jednak v nesympatických postavách. Ja osobne som svojho času Heather, Mikeovi a Joshovi držal palce a ich správanie bolo vzhľadom na situáciu, v akej sa nachádzali, pochopiteľné. Trojka však ponúka hrdinov, ktorí sú otravní už od prvých sekúnd. Koniec je vcelku intenzívny, ale to nestačí. No som rád, že som sa do pochmúrnych lesov pri Burkittsville po dlhom čase opäť vydal. Sú veľmi inšpiratívne. Čo sa bohužiaľ nedá povedať o samotnom filme. ()

Reklama

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Blair Witch: 20 let poté - Po tolika letech další pokračování o Blairské čarodějnici co navazuje na první díl. Máme tady bráchu Heather - Co záhadně zmizela v prvním dílu. Bratr James a jeho parta kamarádů se opět vydávají na výpravu do lesů kde záhadně zmizela jeho sestra Heather a její dva kamarádi Josh a Mike. No a strašení čarodějnice může zase začít v plný parádě :D To už se pak jenom opakuje jako v prvním dílu, je to hodně podobný - Klasický voodoo figurky udělaný z větviček a klacků, hromádky kamenů u stanů, podivný děsivý zvuky z lesa a tak dále. No a konec stejnej jako v jedničce, nabíhání do domu fiktivního vraha Rustina Parra. Konec nejvíc psycho v tom baráku, víc akčnější než v jedničce. Zase je film udělanej jako Found Footage a kamera byla dobrá. Akce a napětí funguje v pohodě a konečně se tu objeví rozkošná čarodějnice :D No byla to pěkná zrůdička :D Atmosféru to má pořád děsivou ale tenhle díl už nemá tu šťávu jako ten první a s druhým dílem se to už vůbec nedá srovnávat, přesto je to pořád fajn horůrek na příjemnou noc. Tenhle díl mě pořád bavil. Neni to špatný. ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Už je to jasný !! Jak se v nějakém názvu hororu objevuje slovo Bitch ééé teda Witch, tak je jasný, že to bude větší sajrajt než poševní sekret devadesátiletý stařeny trpící nadváhou s beďarama na kundě. Trojka je sice o kapku míň vypíčená než jednička, ale stále je to kolosální sračka. Nejvíc mě rozesmál negr se jménem Petr. Černej Petr si tedy logicky vytáhne černýho Petra a čeká ho mrda stromem do palice. Jop, tady už krom šutrů a větviček strašej i padající stromy. Hlavní hrdina příběhu je mladší brácha Vohrndíry z jedničky, kterej se rozhodnul, že Vohrndíru najde. Že budou jedna rodina bylo jasné - stejně jako jeho zmizelá ségra má za kámoše samý dementy, je to Ultrakokot a přejete mu smrt. Ale na jeho obranu smrt tady přejete úplně všem. Nejvíc Ashley. Takovou píču jsem neviděla minimálně od středy, kdy jsem byla na magistrátu. Většinu filmu máme tmu jako v prdeli, takže stejně jako v prdeli vidíme hovno, občas baterkou zasvítíme na stromečky, pak se vleze do chaloupky, ukáže se čarodějnice, což vysvětlí proč jí v jedničce neukázali (takhle děsivé pixely se jen tak nevidí) a zase všichni chcípnou. Suma sumárum jestli se chcete bát, jděte v jednu ráno do lesa a po hodině bloudění zahoďte baterku. Do rána budete zesraný 100x víc než při sledování téhle debility. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $20,777,061Tržby Celosvetovo $45,172,994▐ čistý otras, absolútne dezorientovaná "neúčelová" réžia, tak nezáživný bordel sa len tak nevidí, ja som bol z toho amatérizmu zúčastnených už po pól hodine maximálne otrávený, asi najhorší film roka 2016 /0%/ ()

Galerie (61)

Zajímavosti (9)

  • Počas natáčania mal filmový štáb zakázané používať slovné spojenie "Blair Witch". Dokonca ani v scenároch, ktoré casting čítal po prvýkrát, sa toto spojenie nenachádzalo. (Marceloo)
  • Traduje sa, že nová Blair Witch bola v procese nakrúcania po dobu piatich rokov, než by o tom niekto vedel. Filmovanie malo prebiehať v úplnom utajení vo Vancouveri, na rozdiel od pôvodnej Záhady Blair Witch (1999), ktorá bola točená v Burkittsville. (BoredKid)

Související novinky

Záhada Blair Witch má pokračování

Záhada Blair Witch má pokračování

24.07.2016

Jestli jste se těšili na zářijový horor The Woods, ode dneška se na něj budete těšit ještě trochu víc - z nového filmu Adama Wingarda (The Guest) se totiž vyklubalo pokračování Záhady Blair Witch.… (více)

Reklama

Reklama