Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V této velmi černé komedii si počestný americký obchodník Harold Soyinka (David Oyelowo) vyjede na projížďku a po překročení mexické hranice věci naberou nečekaný spád. Když se Harold zaplete s mexickými narkobarony, mezinárodními žoldáky a americkým úřadem pro boj s narkotiky DEA, překročí tenkou hranici mezi slušným občanem a zločincem. A když se snaží zůstat naživu na jednom z nejnebezpečnějších míst na světě, vyvstává otázka: vězí tento obyčejný muž až po uši v problémech nebo má vše plně pod kontrolou? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (75)

Kushina 

všechny recenze uživatele

Tenhle film měl něco do sebe, vesměs hlavní postavě se na základně chyb a rozhodnutích druhých stávaly špatné věci. Nakonec vše ale dobře dopadlo, drogoví dealeři ve vězení, Richard taky, jen mě hrozně mrzí smrt Mitche, ten měl jako postava něco hodně do sebe a je mi za něj smutno. Ale jinak hezký film který nenudil. 55% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho nečekala, šla jsem na to do kina, protože nedávali nic jiného, co by mě zaujalo a tady máme hned tři má oblíbená jména Charlize Theron, Amanda Seyfried a Joel Edgerton, takže má volba byla jasná. Trailer na film slibuje vtipnou akční podívanou, dejme tomu, že akce tam je dostatek, ale toho vtipu už o dost méně. Bohužel jako komedie to nefunguje vůbec, nezasmála jsem se ani jednou a akce se objeví až v posledních 30 minutách filmu, což je škoda. David Oyelowo nebyl natolik sympatická postava, abych si jí dokázala oblíbil a soucítit s ní, takže mě jeho přítomnost trošku iritovala, zvláště když tam hystericky pobíhal a křičel. Mrzí mě, že větší prostor nedostala Amanda Seyfried, pro ní to byl opravdu jen takový štěk a nic víc. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Cakal som ze to bude o nieco vtipnejsie. Niekde v polke si vravim: "Ved som sa este nezasmial." Niektore casti filmu su dobre, ale na to pride slaba cast a cely film to tym padom stahuje dole. Theronka a la oteckove dievcatko ma asi bavila najviac. Ten psycho rozhovor v aute nemal chybu. Zaver bol fajn, chlapcovi som to doprial, inak celkom bieda. ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od toho nečekal, podle zdejšího hodnocení, ale bylo to příjemné překvapení. Český dabing to výrazně pozvedl (až mě to překvapilo v dnešní době rychlokvašek). Je škoda, že to někteří nepochopili a patrně se v tom ztráceli. Na to jaké se poslední dobou točí sračky si tento film zaslouží více pozornosti. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá sa snaží byť vtipná tým, že naservíruje viacero zvratov v únose, ktorý vlastne únos nie je. Unesený sa unesie sám, potom sa ho pokúsia uniesť amatéri, potom profík, potom mafia a nakoniec...no nakoniec je úplne jedno čo bude ďalší zvrat, pretože to nefunguje. Stále som len čakal, kedy príde zábava. Tá 1* je čisto len za Charlize Theron, ktorá stvárnila sexy mrchu/děvku, ktorá chlapov ošuká a odhodí, keď jej už nemajú ako pomôcť na ceste nahor. Keby bol film o nej, tak by ste v podstate dostali Šéfové na zabití 2. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (3)

  • V otevírací víkend film vydělal celosvětově 2,7 milionů USD. Jedná se o 27. nejhorší otevírací víkend všech dob. (PaTeXx)
  • Celosvětová premiéra proběhla 8. března 2018 v Izraeli. (Varan)
  • Natáčelo se v Kalifornii, Illinois a v Mexiku. (Varan)

Reklama

Reklama