Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey sa pred svojou svadbou vyberie na dovolenku so svojimi kamarátkami, pretože ju čoskoro čakajú iné povinnosti, a na kamarátky jej nezostane veľa času. Počas výletu ju poštípe neznámy hmyz, čo ale nie je ničím nezvyčajným, pretože počas horúčav je hmyz všade. Po príchode domov sa však na jej tele začínajú objavovať rôzne vyrážky a nedokáže prijímať potravu. Čoskoro zistí, že z dovolenky si priniesla oveľa viac ako len zážitky nahrané na kamere... (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

peiton 

všechny recenze uživatele

,,Je to len malé kusnutie."A len vdaka tomuto ,,malému" kusnutiu a celkom pochopiteľne máte v najbližších minutách o zábavu postarané.Kto trpí fobiou s chrobákmi a vecami tými súvisiacimi,si dobre rozmyslite,či do toho pôjdete.Ja som prístupná úplne všetkému a neľutujem.Po dlhom čase niečo čo ma priklincovalo k sedačke.Čo sa mi na tom celé páčilo bol fakt,že na rozdiel od ostatných,podobne ladených snímkov (napr.Contracted,Starry Eyes..) v tomto okrem premeny hlav.postavy na odporne slizkého chrobáka môžete sledovať súčasne i premenu jej obydlia/bytu na obrovské liahnisko.A mimochodom už ste videli doslovné zašliapnutie hmyzu veľkého ako človek,že nie?Tak na čo ešte čakáte! ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nie je to našťastie také hrozné ako stupídny Mrdcelkiin sloh, ktorý tu ohyzdí komenty, ale žiadny filmový (ani hororový) zázrak to veru nie je. Len ďalší, pomerne POZERATEĽNÝ náhľad na dávno prepranú tematiku; zase o niečo viac prispôsobený dnešnej mládeži - ale o to prázdnejší, prvoplánovejší. Kto si však honil na "Contracted" či "Thanatomorphose", bude si honiť aj tu. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

No prosím člověk nemusí bejt šílený vědec, aby se mohl přeměnit v nějakého toho fuj potemníka. Stačí si vyjet, do nějaké exotické země a tam se nechat pokousat, nějaký tím posvátným hmyzem, nebo ho zadupat do země a následně se nechat proklít, tamějším šamanem a ten podle skupiny Kabat, je prostě nejlepší. Jasně neni to žádný přelomový horor, který nastaví nové hranice pro horory, ale zase to v záplavě těch sračkoidních hororů, které sou přeplácené digitálními efekty a spoléhající se na ubohé lekačky typu BAF ! (a teď se boj diváku) je tenhle film bomba . Masky, umělá krev, a jiné prasárny sou ze staré školy, tak to má Yoshi rád. Sice by to bylo na čtyři, ale jak řikám, je to fajn horor který si na nic nehraje a proto tu pětku, můžu s klidem dát´. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Škoda přeškoda, že se tvůrci nezmohli na nic jiného než těžit z cronenbergovy mouchy... Zase to musela být transformace do létajícího hmyzu..tozn. zase ty leptající šťávy a goldblumovskohmyzí tiky... Přitom kousnutí pod vodou naznačovalo, že by mohlo jít o něco plazího, obojživelného-což teoreticky otevíralo nové (méně okoukané) dveře pro transformační imaginaci... Pár zbytečných zvláštností se najde i ve scénaři, ale v rámci žánru nejde o nic zásadního.. Technicky je to hodně slušná práce a na všechny ty bublavé slizíky budovaného hnízda se kouká s příjemně povědomým znepokojením... ()

V_erus_h 

všechny recenze uživatele

Když se sejdou 3 číčy, přičemž součet jejich IQ je lehce pod 100, nemůže z toho vyjít nic dobrýho. Dementnější chování jsem dlouho neviděla, a pokud to byl autorův záměr, aby mohla být hrdinčina proměna dokonalá, tak na mě to nezafungovalo. Tenhle film mě sejřil od začátku do konce, některý scény jsem přetáčela, protože to prostě byla šílená nuda a ony se fakt chovaly jak vypatlaný. 1* za zdařilej gore, ale přeci jen asi potřebuju něco trochu víc. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Režisér snímku (Chad Archibald) dbal na zobrazenie zmeny fyziologického stavu hlavnej hrdinky Casey (Elma Begovic). Chcel toho dosiahnuť tak, že jej zoberie schopnosť rozhodovať o tom, kedy je pripravená na materstvo a namiesto toho musí po premene, kedy je poháňaná len inštinktami, chrániť milióny svojich vajíčok. (Marceloo)
  • Ve scéně, kdy se hlavní hrdinka probere z noční můry ve vaně, má na sobě košilku na spaní. V dalším záběru, kdy kráčí ke dveřím, na které klepe domovnice, na sobě košilku nemá, jen spodní prádlo. V následující scéně, kdy se schovává do ložnice, už ji zase má na sobě. (PavelVanekArt)
  • Scény v Dominikánskej Republike, ktoré sú vo filme ako prvé, boli natočené ako posledné. (Marceloo)

Reklama

Reklama