Reklama

Reklama

Polda

(seriál)
TV spot 3
Česko, (2016–2024), 59 h 7 min (Minutáž: 54–59 min)

Režie:

Jaroslav Fuit

Kamera:

Aleš Hart

Hrají:

David Matásek, Igor Orozovič, Vladimír Polívka, Ondřej Pavelka, Lenka Vlasáková, Jiří Vyorálek, Jana Kolesárová, Mário Kubec, Zdeněk Vencl, Jan Chudý (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). (oficiální text distributora)

Videa (6)

TV spot 3

Recenze (166)

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic jsem od pilotního dílu nečekal a nebyl jsem tudíž zklamán. Jako kriminálka nezajímavý případ, jako komedie to taky nefunguje a Matásek jako polda mi taky nesedí. Prostě jeden díl a dost. V porovnání s Raplem jedna velká bída... Ale. Never say never again a podíval jsem se ze záznamu i na druhý díl. Musím konstatovat, že jsem se u druhého dílu pobavil a i ty Matáskovy hlášky mi dnes sedly... ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál,který stojí na Matáskovi, Ozrovičovi,Pavelkovi a Vlasákové. Zajímavý scénář a je to věrná kopie německého serialu. Akorát by mě zajímalo,jestli mají licence na všechny megahity(guns roses,r.williams,The Offspring,The Verve,The Hoobstank),ktere v seriálu objevili. Jinak je to díl od dílu lepší. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Proč si všichni myslej, že mám nějaký problémy?" Mohu potvrdit, že emoce reinkarnovaného por. Břízy jsou naprosto v pohodě. Jen jsem doufal v příchod české verze drsného Harryho a on se objevil zestárlý Kendy ve verzi hulvát. Mě tedy ničím neurazil, ale nadšený jsem byl jen ze služební Volhy a z několika fórků plynoucích z prospání dvaceti let technologické revoluce. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemný seriál z kriminálního prostředí o policajtovi, který se probudí po dvaceti letech z komatu. Dostane mladého parťáka, který má svůj názor na policejní techniky a předpisy. Jenže stará škola, je stará škola a tam se pro povolení k domovní prohlídce nechodí daleko. A tak není o kriminální i vtipné scénky nouze. Jediná škoda, že s přibývajícími díly, kvalita lehce klesá. Ale za mě chvalitebný, protože se točí daleko šílenější seriály! 75% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nebýt čtvrté série, možná bych šel i do čtvrté hvězdy. Po detektivní stránce je to velmi slabé, po několika dílech lze lehce rozklíčovat autorské postupy a odhalit vraha hned, jak se objeví na obrazovce. První tři série seriál ale bavil postavami a mimokriminálním dějem. Byl tu a tam i zábavný. Matásek se s Orozovičem dobře doplňovali a kontrastovali, Orozovič byl hrozně sympatický. Celé tři série jsem si pochvaloval, že do nich tvůrci nezatáhli řešení Poldova případu. Ve čtvrté to udělali a nejen tím, to celé pokazili. Ve čtvrté sérii seriálu došel dech. Zpočátku jsem si říkal, že náhrada Orozoviče Polívkou byla provedena dobře, kdyby Polívkova postava nebyla oproti Orozovičově razantně upozaděna, stejně tak postava velmi sympatické Kolesárové, s tou už tvůrci vůbec nevěděli co dělat a tak ji tam nechali jen plácat. Hodně mě bavila postava Mráze. ()

Galerie (614)

Zajímavosti (35)

  • Záběry z Floridy byly ve skutečnosti natáčeny v Barceloně. (rakovnik)
  • Závěrečnou epizodu 4. série si nenechal ujít téměř jeden milion diváků starších 15 let. (rublik05)

Reklama

Reklama