Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 2
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (171)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rapídne sviznejšie. Jedna vražda v kombinácii s jebačkou strieda druhú, pričom “Lejdy Gaga” je napriek tomu jej podivnému ksichtu fakt mašina. Celá séria je poňatá sexisticky, i vražedne zároveň, no a zrejme z týchto dôvodov je samotný divák viac než “spokojný”. Konečne som teda dobehol resty, teraz môžem v klude očakávať desiatu sériu, ktorá bude dúfam aspoň tak solídna, ako táto, respektíve “Asylum”. ()

filmoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hotel bohužel nemá žádnou nosnou "románovou" linku jako předchozí epos Freak show... vykrádá předchozí série (prodej domu, "černá" mstitelka...) a neustále je vrší jeden jateční obraz na druhý. Kdo čeká jen potoky krve, bude nadšený, ale kdo čeká něco víc než prvoplán, bude zklamaný. Jediné dvě smysluplné herecké role tu mají skvělá Bathes jako robustní recepční a Paulson jako uvěřitelná feťačka. Jinak mlhovina a karikatury, včetně Lady Gaga, která sice do panoptika zapadá dobře , ale J. Lange nesahá jako hlavní záporačka ani po podvazky... ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Séria Hotel má veľmi sľubný začiatok, pátranie po vrahovi sľubuje napínavý príbeh a hneď v úvode je jasné, že s obyvateľmi hotelu Cortez nie je všetko v poriadku. Napriek tomu že Hotel trochu pripomína prvú sériu AHS, Evan Peters opäť podáva skvelý výkon a kedže osvedčené osadenstvo seriálu sme si obľúbili tak piatej sérii odpustíme aj úplne odfláknutú záverečnú časť. Upíri, pátranie po sériovom vrahovi a samotná história hotela Cortez sú dostatočne zaujímavé k tomu, aby bolo možné aj toto pokračovanie seriálu ohodnotiť ako úspešné. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po strašidelném domě, blázinci, čarodějnicích a cirkuse přichází AHS s Hotelem Cortez, který je plný upírů, vraždících duchů a masových vrahů. Jak bývá u AHS zvykem i tady máme pár dobrých nápadů, pár nechutných výjevů a dost zbytečné vaty, která jen zbytečně natahuje celou sérii minimálně o 3-4 epizody. Kladných postav, kterým by se dalo opravdu fandit se opět nedočkáme, zato se opět dočkáme přehršle postav, které jsou tu více, tu méně magoři. Velkým plusem je absence Jessicy Lange, místo které tu máme vynikající Lady Gaga, která si dává svojí upíří famme fatale s přehledem. Příště by to chtělo víc nahustit a zlepšit tah na bránu, protože s tím si Murphy - s výjimkou prvních dvou sérií - neumí moc poradit...65% ()

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

super zacatek..pripominalo to saw, reseni pripadu..potom trosku upiri romantiky a pak se ztoho stal hroznej plebs...nejvic me bavilo vysetrovani pripadu a historie hotelu, kdy si hotel postavil masovej vrah aby mel svuj mlejnek na maso, ktereho Evan Peters zahral bravurne..uklizecka byla taky fajn..jinak hrozna sracka.. bohuzel :( ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • Koberec v hotelové hale má podobný vzhled a barvu jako koberec na chodbách hotelu Overlook – fiktivního hotelu z filmu Osvícení (1980). (Epistemolog)
  • Názov halloweenskeho zrazu v hoteli Cortez – Devil's Night – sa objavil už vo filme Vrana (1994), kde sa tak hovorilo zločineckému halloweenskemu besneniu v uliciach Detroitu. (BlackTom)
  • Celý hotel Cortez, aj s postavou jeho zakladateľa (Evan Peters), je inšpirovaný skutočným sériovým vrahom Henrym Holmesom, ktorý v roku 1893 otvoril počas Svetovej výstavy v Chicagu svoj vlastný hotel, kde podľa odhadov mohol zavraždiť až 230 ľudí. V roku 1896 vo Philadelphii bol odsúdený na trest smrti a obesený. (BlackTom)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama