Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No podle hodnoceni to vypada, ze uvidite minutu filmu a hodite savli, ale me tenhle film nijak nepohorsil. Samozrejme, ze Van Damme natocil uz dost lepsich filmu, ale tohle mi neprislo nijak podprumerny. Rozhodne to je zabavnej akcni film s par napinavejma scenama a par slusnejma soubojema. O pribehu se nema cenu zminovat, ale chtel bych videt nekoho, kdo si mysli, ze podobnej typ filmu bude mit promakanej pribeh. Prislo mi, ze Van Damme tentokrat docela slusne hral, ale jen tehdy, kdyz se netvaril, jak kdyz ma problem se zacpou. Skoda, ze souboje a prestrelky poradne nevyniknou, vinou naprosto dementni kamery, ktera se asi kuli vetsi sviznosti filmu pokousi o co nejvic cool zabery, takze tu jsou ruzne rozmazane zabery, zpomalene, divne najezdy kamery, prolinani obrazu atd. a souboje si tak clovek ani poradne nevychutna. Zhruba 50 minut sem se slusne bavil, ale pak uz se to trosku tahlo a cekal jsem na konec. Navic se tu objevi Van Dammovo prvni syn Kristopher Van Varenberg, kterej vypada, ze zdelil po fotrikovy talent na bojovy umeni. Van Damme je muj oblibenec, tak ty 3* dam. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu to zdejší až tak nízké hodnocení. Ano, je to občas nepřehledný, zápletka není nijak originální a pár logických chyb, ale tahle charakteristika platí pro polovinu akčních filmů. A existuje jich hromada horších než je tenhle. A mám-li to porovnat například s Lundgrenovým Masakrem na střední škole, tak je tohle velkolepá podívaná. ()

Reklama

koba odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete vidieť slovenských vojakov v ruských maskáčoch a kečupovo-červených baretoch? Chcete vidieť ako ich rozmláti "nenápadná zlodejka" a ukradne im biologickú zbraň? Chcete vidieť, ako ju zachráni expert Jacques Kristoff a rozstrieľa pritom polovicu Bratislavy? A chcete vidieť ako spolu prejdú cez "najstráženejšiu hranicu východného bloku" (slovensko-rakúsku)? Toto je iba úvod tohto jedinečného filmu, ktorý si nesmiete nechať ujsť! Ak by niekto mal pochybnosti, rok výroby je naozaj 2002. ()

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nebylo svou pomalou (ZZZZZZZ) nepřehlednou akcí a vyloženou pitomostí ani zábavné. Tedy až na moment na Slovensku, kdy sloup elektrického vedení spadne na Škodovku 105 nebo 120. Tedy za druhou polovinu filmu, když se JCVD snaží zachránit cestující, bych mohl dát aspoň hvězdičku, kdybych již u toho nebyl v mikrospánku. Celkově však dlouhá nuda, která víc vezme než dá, pokud nesledujete s úplně vypnutým mozkem. ()

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Keď ja sa chcem dostať do Mníchova vlakom z Bratislavy tak musím 2 krát prestupovať, ale keď to chce prestárly Van Damme tak to ide hneď... celý film bol hovadina, vykreslenie Slovenska ako štátu kde počet armádnych príslušníkov voči civilistom 2:1... oficiálny text distribútora "kdesi na Východe Europy", aj keď slovo "Slovensko" tam padlo asi 35 000 krát, všetci cestujúci zo Slovenska do Mníchova sa medzi sebou bavia pre tieto krajiny tak charakteristickou angličtinou. Ešte ani údaj o pravých neštoviciach nebol správny, boli vyhubené v roku 1977 a nie v 1973. Ak aj prekusnem časť o Slovensku tak to bolo zlé - ožraný strojvodca sám riadi vlak? Bez druhého strojvodcu v kabíne? Ručná brzda s ktorou nepohnú 4 hentaké korby? Ďalej som skutočne nepochopil snahu o veľmi akčný strih, pretože som nestíhal chápať čo sa vlastne deje, kto s kým bojuje, proste nič... a tá snaha narvať tam tú motorku to bolo tak úbohé, nelogické... smutné fakt... jedna hviezda za hviezdu mojich detských čias Van Damma (nie že by v tomto filme predviedol niečo čo by za ňu stáli - iba z ľútosti). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Galina Konstantinová (Laura Harring) sa narodila 16. augusta 1970 v Budapešti v Maďarsku. (ČSFD)
  • Zkumavky a kazety, které spadnou na zem, mění na zemi svou polohu. (Terva)
  • Průměrná délka záběru je 1,53 vteřiny. (Cheeker)

Reklama

Reklama