Reklama

Reklama

Creep 2

Trailer

Obsahy(1)

Ambiciózna filmárka Sara (Desiree Akhavan) sa snaží uspieť so svojou videoshow, v ktorej stretáva rôzne osoby, ktoré pridali na internet zvláštne inzeráty. Pre poslednú epizódu si vyberie lákavý inzerát, ktorý jej zaručí zárobok tisíc dolárov za deň nakrúcania. Keď spozná Aarona (Mark Duplass), ktorý sa jej zdôverí, že je sériovým vrahom a zabil už 39 osôb, samozrejme mu neverí. Čím viac času ale s ním trávi, tým viac má pocit, že to nemusí byť len posledná epizóda jej seriálu, ale i jej života. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, kouzlo prvního filmu je naprosto pryč. Dvojka je totiž úplně zbytečná, jelikož nepředvede nic nového, ten mix komedie a zároveň něčeho strašně divného zde vůbec nefunguje (vlastně zůstává jen ten pokus o humor, a ne zrovna povedený) a to nadšení mi v tom taky chybělo. Spíš mi to přijde takové "komerční" - tváří se to jako bůhvíco, ale je to nic. Naprosto prázdné nic. A nezachránil to ani konec, který je trapnější a zbabělejší, než u jedničky. Vlastně to v sobě nemá jedinou divnou scénu, psychopat se chová spíš jako parodie na psychopata a ne skutečně psychopaticky jako v jedničce, Peachfuzz tam skoro nebyl, nic nového o tom psychopatovi jsme se taky nedozvěděli, holka byla asi taky magor když to s ním vydržela tak dlouho a všechny ty lekačky byly spíš trapné a hlavně nefunkční. Fakt, nepovedený a zbytečný film. Ani tu druhou hvězdičku mu dát nemůžu, když nemám za co. Lepší 1* ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Zastřelte mě, ale Mark Duplass mě tu neskutečně bral... :D Nechápejte mě špatně, je to magor po jakékoliv stránce, jinak by nezabil 39 lidí, ale ty jeho hry by bavily i mě. Má určitou dávku podivného humoru, při které jsem se ze srdce zasmála. Pardon? Já myslela, že to má být thriller a ne komedie? :D Což o to, ale on tu byl nehorázně sexy, zvláštní role, která se k němu neskutečně hodí. A já mám ráda zvláštní věci. A že miluji vousáče se zvráceným smyslem pro humor víme...Co z toho plyne? Že mi sympatizuje sériový vrah! :D To tu ještě nebylo... :D Pozor! ()

Reklama

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

V hodne aspektech to funguje lip, nez jednicka (mene hluchych mist). Na druhou stranu to pusobi jako velka bokovka a ne uplne dustojne pokracovani. Chybi tomu ta "creepiness" prvniho dilu. U nej jsem si pustil poslednich dvacet minut znovu po prvnim zhlednuti a mel jsem z toho husi kuzi.Tady tohle sice trochu chybi, ale tohle nizky hodnoceni si to nezaslouzi ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Po zkušenostech s jedničkou už jsem aspoň věděl, co čekat. Navíc tam jako kameraman dokumentu byla žena, což nabírá úplně jiný rozměry v tý fázi seznamování. O Aaronovi se dozvíme spoustu novejch věcí z jeho života vraha. Je zajímavý sledovat, jak Sara zpočátku vůbec ničemu z toho nevěří, ale postupně začne pochybovat, co když přece. Závěr v tom lese už je dobře naloženej a nejsem si jistej, co byla priorita. Jestli natočit dokument pro Aarona nebo epizodu pro Saru. Každopádně mě to zaujalo mnohem víc než první díl. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Druhý Creep je stále kvalitní a svěží filmařinou, která v rámci žánru funguje dobře a oplývá originalitou, ale v rámci samotné série se nelze ubránit dojmu, že jakmile je tajemství a nejistota vývoje osudu protagonisty z jedničky odhalena, ztrácí příběh lehce na atraktivitě a tajemnu. Dvojku lze tak brát jako rozšířenou studii Creepova charakteru, která nabízí vlastní a nová tajemství, která jsou bezpochyby zajímavá, přesto se ale nelze zbavit dojmu, že jednička fungovala o něco lépe. Stále jde o velice kvalitní filmařinu, která strká konkurenci do kapsy, ovšem díky vysoce nastavené laťce předchůdce musím hodnotit o něco mírněji. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Vyobrazeným hradem u kulečníkového stolu je německý hrad Neuschwanstein. (MeanWhile)
  • Většina scén je pouze improvizací. (MeanWhile)

Reklama

Reklama