Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film sam o sobe nefunguje. Strasne zalezi, jesli clovek zna filmy, ktery paroduje, protoze jedinej humor tu spociva v parodovani nejen hororovejch filmu. Obcas se sem sice hodi nejakej vtipek nesouvisejici s zadnym filmem, ale ty jsou vetsinou dost tragicky. Ale jelikoz jsem videl asi vsechny filmy, ktery tvurci parodujou, tak jsem se docela slusne bavil. Skoda, ze tu neni vic starejch znamejch z minulejch dilu, ale az zas tak spatny obsazeni tu neni. Trosku mi jen vadilo, ze z nejakejch scen slo vytezit vic, treba takovej Matrix je tu daleko vic, ale pouze ve vynechanejch scenach. Nicmene, film drzi jakz takz pohromade, par vtipu je vostrejch a da se u toho dobre pobavit a diky delce 75 minut nenudi. Lepsi 3*. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James L. Venable: 1. Past Your Bedtime? (Introduction) ,2. Just Got Serious ,3. Mexican Hat Rap ,4. Ridin Rollin ,5. Naughty Schoolgirls (Interlude) ,6. Do You Wanna ,7. Smoke It Up ,8. Fearless ,9. Cindy Discovers (Interlude) ,10. Who U Lookin' At ,11. Rock Rock, Bounce Bounce ,12. White Boy ,13. Aliens Arrive (Interlude) ,14. Mayhem Remix ,15. Scary Movie Suite, Pt. 1 (Original Score) ,16. Scary Movie Suite, Pt. 2 , ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

,,Co by asi řekl prezident Ford?", pronáší zaneprázdněný prezident Leslie Nielsen stojící pod obrazem Harrisona Forda coby exprezidenta. Zřejmě nejlepší Scary movie. Po obstojné jedničce a trapné dvojce přichází vtipný a sympatickým obsazením (Leslie Nielsen, Charlie Sheen, Pamela Anderson...) obdařený film. Příjemná komedie, která nikoho neurazí a ještě dost pobaví, aspoň já se docela nasmál. David Zucker vyzvedl tenhle film z hnoje, za to mu patří uznání. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tahle série mě opravdu nenadchla, ale musím přiznat, že u trojky jsem se párkrát rozchechtal. Kromě drobných vtípků mě dostala scéna oživování v rakvi, uch, stříkat k tomu krev, tak snad dám pět hvězd. Roztomilý byl rovněž moment, kdy si větrák vzal chlapce...chlapce s vyrážkou na zadečku...chacha! A český dabing byl výborný! Mě by jen zajímalo (ale titulky mi nevadí, ne že ano, a u některých filmů, např. LOTR, na ně nedám dopustit), zda zastánci zrušení dabingu čtou všechny knihy v originále. A nejen anglicky, ale i maďarsky, čínsky a hindsky...! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Třetí díl této série je opět díky několika velmi vtipným scénám koukatelný. Opět má tento film silná i slabá místa, ale to tak u parodií bývá. Ale spíše jsem se podivil, kolik filmů najednou zde lze zparodovat. Prostě i napotřetí je to průměrná podívaná, u které se člověk solidně pobaví. Takže i tentokrát uděluji tři hvězdičky, protože jsem se prostě a jednoduše velmi bavil, a o to u parodií jde. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (34)

  • Ve scéně, kdy Becca (Pamela Anderson) zavírá ledničku, je vedle ledničky rozmotaná role kuchyňských papírových utěrek. Poté, co lednici zavře, je role v původním stavu. (AngelusCZ)
  • Ve scéně, kdy Tom (Charlie Sheen) míří do pokoje své dcery Sue (Jianna Ballard), jsou na dveřích vidět dětské kresby. Když však v dalším záběru dveře otevře, nejsou tam už žádné. (DJDVD)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 45 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama