Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Isn't It Romantic osloví zejména díky originálnímu námětu, který si dělá srandu z romantických klišé všeho druhu, což se filmu místy celkem dobře daří, občas lehce pokulhává. Rebel Wilson se skvěla hodila do hlavní role ženy, která nevěří na šablonovité příběhy z červené knihovny. Vedle ní mě nejvíce oslovil Brandon Scott Jones ve vedlejší roli Donnyho, který pro změnu parodoval stereotypy o gayích. Nicméně se nemohu zbavit pocitu, že se ze samotného nápadu dalo vytřískat o něco víc. Avšak jako komedie na jedno zhlédnutí film bohatě vystačí a vedle toho nabízí slušný soundtrack se známými songy. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson je pro daný typ komedie ideální a dlouho jsem si říkal, že by si zasloužila nějakou hlavní roli. Její humor je to hlavní, co diváka u téhle trochu bizarní komedie drží a baví. Bohužel mi přišlo, že se po celou dobu pořádně nerozjede a vzhledem k široké přístupnosti pro mladší diváky se nikdy pořádně neutrhne ze řetězu. ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

Úvodní třetina měla dobře našlápnuto, skvěle glosovala děj romantických komedií. Bohužel zbytku už nejen že se vytratil nadhled a původní koncept, ale navíc to nebylo ani trochu vtipné a ani nějak zvlášť zábavné. A když pak přitancovali i muzikálová čísla, říkali jste si, o co tady vlastně jde? Můžete natočit romantickou komedii podle jasných pravidel, můžete jí glosovat, můžete být originální, romantičtí, můžete ji parodovat. Ale musíte se rozhodnout, co vlastně chcete. 50% "Možná si tě někdo vezme kvůli zelené kartě." ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Pseudoparodie, která se snaží stát na tom, že opakuje a zlehčuje formule romantických komedií, aby je nakonec jen přijala za své. Cynická hlavní hrdinka, která nevěří na lásku (i kvůli tomu, jak vypadá), se propadne do klišoidního New Yorku, kde si má vybrat mezi "okouzlujícím" milionářem a nejlepším přítelem. Má k ruce stereotypního gaye, voice-over a příhodné montáže. Jenže Natalinino zhrození nad cukrkandlovým světem trvá jen chvíli, pak se nechá unášet "snem každé ženy", aby si i v reálném světě uvědomila, že se musí otevřít světu a lásce. U.G.H. Je to nadmíru únavné, když vám cpou romanci do chřtánu i ve filmu, který si z nich má utahovat. Nicméně Rebel Wilson nemůžu upřít snahu to ustát s grácií, levnějšímu Hemsworthovi to, že se snaží být nad věcí, a psíku Baxterovi to, že na to hodil bobek. Mám to stejně. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já jsem byl až doposud zvyklý na Rebel Wilson jen jako na herečku vedlejších komediálních rolí, ovšem prakticky pokaždé na sebe dokázala strhnout takovou pozornost, že zcela zastínila ostatní postavy, a to včetně těch hlavních, takže jsem byl docela zvědavý, jak si poradí ve filmu, kde tou hlavní postavou bude právě ona. A když tedy pominu film samotný, tak ona zde svůj komediální talent a výraznost skutečně potvrdila a právě rozhodně ona je hvězdou této podívané. Co se ale týče tedy filmu, tam už to taková sláva není. Co se mu tedy určitě nedá vytknout, je poměrně originální námět, kdy jde vlastně o takový film ve filmu, nicméně celkově to působilo takovým dost kostrbatým, z prstu vycucaným způsobem. Ono je to ale i docela dost těžké takhle hodnotit, neboť se to celé dá tak trochu považovat i za parodii samo na sebe, kdy tu tvůrci záměrné zesměšňují klasické romantické postupy a prvky, zároveň jich ale i maximálně využívají od prvních do posledních minut, takže ve výsledku pak nelze ani říct, jestli to bylo tak chytré, anebo naopak úplně blbé. Jinak tu ještě dost nečekaně, zvlášť ke konci, překvapily funkční emoce a humor tu pak zcela výhradně obstarává právě především Rebel Wilson, kdy jí ale ještě i docela slušně sekunduje sympatický a vtipný Adam Devine, zbytek obsazení je ovšem slabší, a především Liam Hemsworth tu jasně dokazuje, jak moc daleko má do svého bráchy Chrise. Celkově se to dá tedy ale asi brát jako docela zábavný úlet, který to u mnoha diváků bude mít ale velmi těžké, neboť ačkoliv rozhodně nejde o klasickou romantickou komedii, tak zároveň disponuje naprosto vším, čím klasické romantické komedie disponují, já se ale každopádně bavil, a opakuji, Rebel Wilson je skvělá komička a jen tak na okraj, je sice vážně hodně při těle, ale opravdu jsem nečekal, když si jí vzali vizážisti do parády, jak moc je pěkná v obličeji. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Film se promítal v kinech jen v USA. Ve zbytku světa byl uveden na Netflixu. (Grimaldi)

Reklama

Reklama