Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (868)

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Závěrečná akce je super, ale ty zbylé dvě hodiny na mě byly až úmorné. Těžko řict, jestli se jim to nepovedlo, nebo jsem se já správně nenaladil, ale přišlo mi, že se film beze zbytečně vážně a ztratil nadhled, který byl tak super v prvním dílu. Všeho víc ještě neznamená lepší výsledek (přišlo mi to trochu, jako když si hraje Peter Jackson 'ještě tam dám tohle a tohle a to bude super jízda' ..akorát že není) slabší 3* ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu se jedná o lehké zklamání. Zlatý kruh disponuje peckami jako je prezident, Elton John, záporačka v podání Julianne Moore nebo mlýnek na maso. Postrádá však ve finále větší tah na bránu, lepší střih a doladění celkového dojmu. Na konci tak sice nemáte z filmu špatný pocit (pořád se však jedná o velice nadstandardní kousek), ale něco vám tam chybí. Možná to bude trochu více Vaughnova nadhledu a originality, kterou všichni očekávali v trochu větším množství... ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tahle série má konečně svůj styl. To co se nepovedlo jedničce která byla zábavnou, ale místy přepálenou a neukočírovanou záležitostí dvojka výborně poladila. Tuším, že se na to bude asi spíš nadávat, že to není tolik epic a puberťákům bude vadit menší koncentrace vyloženě genitálních fórů, no mě to nevadí. Kingsman zvážněl a tak trochu dospěl což ovšem neznamená, že by tam ten humor nebyl, ale tentokrát jsem se opravdu upřímně bavil a přijímal ho vesměs bez rozpaků. Užil jsem si všechny scény s Eltonem Johnem, Juliane Moore i Americkým prezidentem. Navíc Egerton začíná pro tu roli dorůstat a já už proti němu nic zásadního nemám. Takže takhle akce i přestřelených šíleností je míň, ale za mě spokojenost a příjemné překvapení.80% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdyby bylo trošku víc akce a trošku víc humoru, asi bych tomuto druhému dílu přišel na chuť. Takhle je to klasická ušmudlaná dvojka, která má akčně přepálený začátek, konec a to mezi tím je dlouhá takřka dvouhodinová výplň, bez které bych se dokázal obejít. Jediné velké plus tohoto filmu jsou herci, kteří si svoje role užívají do puntíku. Plus Elton John, který na podobnou zkušenost patrně do smrti nezapomene. Po shlédnutí jsem si říkal, že kdyby se film zkrátil tak o půl hodiny a některé scény by se vypilovaly, mohl to být vzorový nástupce originální jedničky. Třeba Marka Stronga, jak mám rád, tak určité momenty v závěru filmu byly na poblití. Nechci spoilerovat, ale ten jeden konkrétní moment mě doslova nasral a kdybych byl Spáčilová, pravděpodobně v tu chvíli odcházím ze sálu. Já ale Spáčilová nejsem a tak jsem film v poklidu duše dokoukal. Pokud očekáváte bláznivý příběh, budete potěšeni. Počítejte ale s tím, že akce je trošku méně, než byste očekávali. I tak ale dokáže potěšit. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som rozhodne viac, už ani zďaleka nie tak dobré ako jednotka. Z veľkej časti snímok vykráda sám seba tým, že väčšinu frkov, alebo aspoň ich princíp, použil z jednotky. A čo nemá z jednotky odpozeral inde. Preto sa na tom dalo pobaviť už len sporadicky. Keby aspoň bola dejová linka zaujímavejšia, ale to nie.... väčšinou len nuda, pričom snímok sa spolieha hlavne na to, že svoje nedostatky zahladí premrštenou akciou, no ale to sa prepočítal, aspoň teda u mňa. Priemer. 60/100 ()

Galerie (91)

Zajímavosti (28)

  • Ve scéně v Glastonbury můžeme v pozadí slyšet zpěv Toma Chaplina z bývalé kapely Keane. (Mckay)
  • Merlin (Mark Strong) ve filmu zmiňuje, že jeho oblíbeným zpěvákem je John Denver. Ke konci filmu pak zpívá část písničky „Take Me Home, Country Roads“ právě od Denvera. Tento nápad dostal sám Mark Strong, jelikož i v osobním životě je jeho velkým fanouškem. (Yoshitsune)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama