Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jsem tohle neviděla dříve, než Korunního svědka. Tragický konec Bruceovy kariéry by mi byl jasný a nemusela bych už podruhé naprosto nechápavě kroutit hlavou, jestli má Willis tohle skutečně zapotřebí. Pokud někdo místo do zaslouženého důchodu odloží svršky a nahatý skočí na skateboard, můžete to značit i závažnou mozkovou dysfunkci. Počínající stařecká demence by mohla vysvětlit Willisův výběr rolí v posledních letech. Škoda, že ho nikdo blízký neodvedl k lékaři a nechá ho nadále se neskonale ztrapňovat ve filmech, které svou ubohostí překonávají i teen komedie. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis skejtuje, miluje svojho psa, pátra po grafiti-umelcovi a hlavne sa pohybuje medzi svojráznymi postavičkami podsvetia. Akcia a vtip. Ale všetkého ozaj len trošku. Podobný žáner mu je vlastný, veď si na nej postavil kariéru, ale keď nie je kvalitný scenár, ani slávny herec nepomôže. Oddychovka na jedno pozretie. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tady se asi budu hodně rozcházet s názory lidí, kteří se na tenhle film podívají ale mě to bavilo a Willis hrál docela dobře. Stejně tak Goodman nebo Momoa. Byla to docela sranda a vidět Willise jak jezdí nahej na skejtu po Venice a nebo jak ho mučí transexuál bylo fakt vtipný. Detektivní, vtipný příběh kde se neustále něco dělo. Párkrát jsem se zasmál fakt pořádně. Mě to bavilo. 60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Měl jsi ji najít. Ne ošukat." Nejsem žádnej Bruce Willis a neumím - třeba jezdit nahý na skejtu s pistolí mezi dvěma sevřenými půlkami. Něco takového se totiž jen tak nevidí a já si tento jinak průměrný snímek kvůli tomu rozhodně budu pamatovat. Ale nebudu se na něj znovu dívat, protože mě totálně vytáčeli černí tlusťoši v ženských šatech. To asi mělo být vtipné, ale mě to připadalo dost trapné. Na druhou stranu jsem tam viděl hodně pozitiv. Třeba mimořádně ošklivý lichvář Yuri v plavkách s dvěma modelkami a detektorem kovů - to rozhodně zaujme. Taky Dave mě bavil, dealer Pawouk byl skvělý a Steve se svým "To bude dobrý" mě hrozně pozitivně naladil. Dost jsem mu přál, aby mu někdo nenasadil běloruského motýlka. A poučení na závěr - díla Salvatore Lopeze se snadno poznají podle stínování šourku. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis, jako skejtosurfař soukromý detektiv, práce všeho druhu. Umím vše. Plážovou předškolní výchovu, jízdu na skejtu s pindíkem na vzduchu a pistolí mezi půlkami, jsem kámoš Pawouka, lichváře Juriho, dealera Prince i Jude Lůho, jsem hodný strýc pejskař i oběť tranďácký bandy a jako tlusté malé děcko dostával špatné jídlo. Pořád jsem přemýšlel o čem to vlastně je. Aha, komedie ve stylu pohádky „O kohoutkovi a slepičce.“ Klady: Steve, Dave i John docela pobavili a stopáž stačila. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Počas záverečných titulkov zaznie ešte jedna krátka scéna. (figis20)
  • Jason Momoa hraje postavu, která si říká Spyder. Několikrát je řečeno, že je to Spyder s ypsylon. Nicméně v závěrečných titulcích je napsáno Spider s měkkým i. (J.Cobra)
  • Dave (John Goodman), sediaci v kresle, má na tričku fľaky od zmrzliny, ktoré po niekoľkých sekundách zmiznú. (figis20)

Reklama

Reklama