Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

notozjano 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem film před tím, než jsem se podíval na hodnocení a jsem trochu v šoku. 24% je fakt málo, podle mě si film zaslouží víc. Těžko říct čím to je. Cibulková je tam skvělá, Vlasáková taky, roli exekutora jsem se smál a Pavel Kříž tam úplně zazářil. Jasné, jestli někdo šel na tohle do kina a nechal tam jenom za sebe pětikilo, tak se to pak odrazí na hodnocení. No, hlavně buďme objektivní. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Takže si to shrňme. Majitel knižního vydavatelství krachuje, dluží kam se podívá, hrozí mu odebrání v exekuci i vily a prohání v plné radosti ženské sukně. Manželství je nad propastí rozvodu a do toho přijede tetička se slibem věnování několika milionů, pokud se však vzájemně načapají inflagranti. Ale jo, na dokonalou crazy komedii je námět příhodný a mohla by to být prča, jenomže by se musela psát 70. či 80. léta 20. století, hrát by vtom musela plejáda komediálních herců své doby a na režisérské stoličce by musel sedět třeba Václav Vorlíček. Takhle je to až neskutečně zoufalý filmový trapas k pohledání. Vilma Cibulková se sice snaží plně excelovat, ale scénář jí tom moc neusnadňuje. Lenka Vlasáková v roli podváděné manželky s dobrým srdcem není výrazná vůbec a Saša Rašilov nejml. už nejednou ukázal, že na crazy komediální role prostě nemá. Celkově všichni vyznívají tak přehnaně roztržitě, že to snímku škodí. Ale jo, sem tam se dá něčemu zasmát, ale je to spíše z nouze ctnost. Je příhodné, že se tu někdo snaží opět natáčet bláznivé komedie, ale když na to nejsou herci a režisér, který by přesně věděl, jak má daná scéna vypadat v souhře s bláznivinami, je to jen marná snaha a hlavně škoda peněz. ()

Reklama

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Pane Bože, proč někdo vytváří takovéhle filmy? Měl jsem dojem, že nic trapnějšího než Zoufalé ženy tenhle rok nebude, jenže jo, může být hůř. Tohle je jedna velká, maximálně trapná nuda, amatérsky natočená (a to Cieslar má za sebou už několik filmů) a špatně zahraná. Lábus přehrává, Rašilov přehrává a se zbytkem to taky není dobré. A navíc ty mikrorole, třeba těch lidí v hotelu, to jsou taky příšerní herci. Má to být komedie, problém je v tom, že je to absolutně trapné, žádné hlášky nefungují a sem tam je ještě něco okopírované ze stovek různých komedií! Děj je taky něco, ty vole - manželům chce exekutor zabavit jejich přepychovou vilu, ve vile jim pracuje zahradník, v minulosti spisovatel a těm manželům krachuje manželství, tak se ho snaží zachránit absurdním způsobem. Hm. Super zápletka. Abych to nějak shrnul, kvalita českého filmu klesá hlouběji a hlouběji a to jsem ještě neviděl ty tři geniality od Jána Nováka (Dukátová skála, Pepa, Teambuilding). Já doufám, že horší už to nebude, ale mám takový strach, že to může být ještě horší. Příště někdo natočí komedii, která bude natočená mobilem a celou dobu tam bude někdo prdět a to bude komediální vložka filmu. Hlouběji by to pak snad ani jít nemohlo... Odpad, zcela bez plusových bodů. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Vysoká koncentrace kočiček (Sára Sandeva, Natalia Germani), absence vtipů, trapné vatování a každoroční soutěž filmových nescenáristů o nejdebilnější námět (tady mírou pravděpodobnosti zaujme Cibulkové úkol nachytat se navzájem - k čemu jako?). Některého Cieslara jsem docela zvládl, ale tady jsme o dost níže. Kříž ještě jakž takž, Lábus skvěle lidský, Blažek jako Mefistofeles? (proboha) a Myslivcová - o film nejde, prostě nějaká nicka na jevišti něco kváká na playback, ale mrkněte do foto materiálů - jak je tam všude zblízka (ve filmu nic takového není). Vedl bych scénář jinudy, nevím přesně kudy, ale Germani a Sandeva by tam byly nahé a nejlíp spolu. ()

Camel91 

všechny recenze uživatele

Film nemá žádný poselství, scénář úplně dementní jako i námět stojí za prd, nakonec ani nedostaneme odpověďi na motivace postav, proč by se měli jako vzájemně načapat, jako že to léčí? nebo že jsme si kvit? Ani nevím se kterým filmem to mám srovnat aby mé hodnocení nebylo podřadné, ale fakt mě nenapadá víc debilní česká komedie co jsem viděl v poslední době, když to srovnám jak se mi líbili Ženy v běhu, Po čem muži touží, Bezva ženská na krku, Všechno nebo nic, Ženy v pokušení, Romány apod. které jsem v poslední době viděl. tohle nemůžu hodnotit jinak. Jediný za co dávám 1* je dobré obsazení všech postav,navíc Sandeva a Germani jsou moc pěkné holky. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Lenka Vlasáková se nechala slyšet, že není žádná sportovkyně. Proto, když ukazuje vypracované bříško, tak není její. A při cvičení na žebřinách se jen zavěsila, pod zadek si jí sedl asistent režie a zvedal jí nohy. (Duoscop)
  • Kapela, která hraje na zahrádkářském plese ve filmu, se ve skutečnosti jmenuje Smeč a je z Prahy. Funguje více než dvacet let a hraje především na plesech a svatbách. (Yardak)
  • Část scén se natáčela v hotelu Pod šikmou věží, který se nachází asi 200 metrů od vstupu do Prachovských skal. (pornogrind)

Reklama

Reklama