Reklama

Reklama

French (Scott Adkins) je majitelem malé boxerské školy. Jenže se svoji finanční situací nemůže utáhnout nájem, a tak musí vzít nějakou "bokovku". Od kamaráda Alexe (Michael Paré) dostane tip na práci pro velkého Tommyho (Vladimir Kulich). Ten si ho proklepne a hned mu přidělí Sueho (Louis Mandylor) za parťáka. Jejich první úkoly jsou naprosto jasné. Dle seznamu všechny upozornit, že ještě nezaplatili svůj dluh. Ale na tenhle druh "práce" potřebujete opravdu tuhý kořínek! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (31)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pro fandy akčního žánru a oblíbence Scotta Adkinse, jinak vynikajícího mistra bojových umění, je tahle tragická černá komedie o vymahačích v podstatě nekoukatelná. Akce je tupě natočená, děj o ničem a režie spací. Prozíváno, nedokoukáno. Jedna hvězda Adkinsovi za snahu a za uznání toho co dovede, když dostane lepší látku. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ku kladom filmu pridavam pekne exteriery, rvacky a nadhernu kameru. Pan Adkins je tuna majitel boxerskej skoly  .... to uz mohol byt agentom nejakej tej trojpismenkovej organizacie, aj tak ich je pozehnane, tych trojpismenkovych organizacii a vdaka Seagalosaurovi su uz poniektore trojpismenkove organizacie vo filmoch ciry folklor  : 59 % ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

French (Scott Adkins) vlastní tělocvičnu, kde vyučuje kenpo karate. Nedostává se mu peněz na pojistku a konkurencí je tlačen, aby prodal pod cenou. Rozhodne se finanční situaci řešit a stane se vymahačem dluhů pro Velkého Tommyho (Vladimir Kulich). Jeho parťákem je Sue (Louis Mandylor)... Ve filmu je celkem osm akčních scén různé délky a kvality. Scott Adkins nebyl v akci vždy za neporazitelného, protože proti němu stáli velcí chlapi nebo soupeři bojující jako hospodští rváči. Tohle není arénovka a na nějaké parádičky je potřeba rychle zapomenout. Finále je velkým zklamáním, protože tam je 20 minut, kdy se jenom kecá. Absolutně mimo mísu byly záběry krav na pastvě a z porážky. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klady: kvalitne bitky, pekna kamera a sympaticke herecke obsadenie. Zvysok je na hovno. Najviac filmu podraza nohy otrasny scenar. V tom filme sa absolutne nic nedeje a ziadnej postave o nic nejde. Ustredna dvojka vymahacov dlhov chodi od jedneho dlznika ku druhemu a absolutne nikam to negraduje. Ani tie ich spolocne rozhovory nie su vôbec vtipne aj ked sa scenarista tak strasne snazil napodobnit Tarantina alebo Ritchieho. Az 15 minut pred koncom sa konecne hrdinovia dostanu do uzkych z ktorych sa prekvapivo nedostanu. Ale vzhladom na to, ze mi tie postavy boli uplne ukradnute, tak mi to uz bolo jedno. Film ako celok neodporucam. Pustite si na youtube len bitky, ktore su lepsie prevedene ako v Accident Man. Su dynamicke, drsne a pôsobia kontaktne. Choreografia je menej akrobaticka a viac efektivna. Zase sa potvrdilo pravidlo: Adkins bez briadky = nekvalitny film. 4/10. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tentokrát Scott Adkins, jako vymahač dluhů a bylo to kurevsky dobrý. Čekal jsem, že tu Scott bude dostávat na prdel, ale je to (klasicky) úplně naopak. Bitky jsou strašně cool a je jich tu dost. Od prvních minut jsem se vůbec nenudil, jen škoda toho finále, kde se střílelo a nedávalo to vůbec smysl (French sloužil v armádě a netrefí se ze dvou metrů). Ale jinak vážně povedený akční kousek, kdy jsem se i několikrát zasmál. Těsím se na dvojku ! (161. hodnocení) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Německá MP 40 zobrazená ve filmu je automatická pistole na náboj 9×19 mm Parabellum. Byla vyvinuta v nacistickém Německu a během druhé světové války ji hojně používaly mocnosti Osy. (Johnny.ARN)
  • Luke LaFontaine na filmu pracoval jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů. Jako herec je uveden v titulcích u postavy Barbosa's Thug #6. (Rominator)

Reklama

Reklama