Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Jestli někdy někdo natočí další pokračování, tak už z principu dostane odpad! Nevím jednou to bylo úžasné podruhé už to bylo moc stejné, potřetí už to začíná být zoufalé a faktem je, že v Deitroitu je málo zločinu a tak proč né aby si jeden šílenej policajt nejezdil každejch pár let honit zločince do LA. Prostě ten film ztráci nápady, je to jen pořád dokola stejná písnička. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to jmenovalo jinak nebo nebylo pokracovani a nebo by to nemela byt komedie tak by se dalo uvazovat mezi 3-4 byly jedine dve mista kdy jsem se opravdu smal 1. kdyz se Axel schovaval za lavickou, a 2. kdyz se kryl ti zpusobem ze se jenom prikrcil. Axela mam rad ale proste musim dat za 2, ale lepsi 2 takove ty na hrane, rad bych dal 3 ale proste nemuzu. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

O proti předešlým dílům atraktivnější prostředí zákulisí zábavního parku. (teď zpětně vnímám vybavenost atrakcí, co by jsme za to dali i dneska), ještě monstróznější akce, snad jen méně překvapení, více sázka na jistotu. Nicméně Eddie je skvělý komik a v této době byl v naprosto perfektní formě. Sexy chlap s pořádně prořízlou pusou. Super hudba, scénář i dialogy. Za mne 90% i po letech. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Myslete si co chcete, ale trojka je prostě nejlepší!!! S Eddiem Murphym miluju dva filmy. Cestu do Ameriky (ale s dabingem, kdy se skupina na benefici jmenuje Sexy bonbónky) a právě trojku Policajta v Beverly Hills. V jedničce je banán a to je sranda. Ovšem tady se směju prostě pořád. A stačí mi k tomu jen výrazy obličeje, co Eddie jako Axel vyrábí. Ze tří policajtů má tenhle snímek největší spád, příběh je jednoduchý, plný humoru a v atraktivním prostředí Wonderlandu. Ty hlášky: “Mám ženu a tři děti, padesátku jsem neviděl dvanáct let” “Vypněte tu zas*anou muziku” “Bolí tě to?”. A Anihilátor 2000, na který lidi šmatlali a kašlali je kapitola sama pro sebe … jak z něj vyletí ta síť … Je to děsná hlína a i když jsem už tyhle dva filmy viděla milionkrát, nikdy mě neomrzí. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak týmto filmom tvorcovia skazili celú sériu. Prvé diely síce tiež stáli za "vylišprdel" ale toto je vážne trochu moc. Občas si hovorím, prečo že sa točia zbytočné pokračovania, ktoré len pošpinia meno predchádzajúcich dielov. Kam sa asi stratila ľahkosť predchádzajúcich dielov toť otázka. Proste už je tu veľmi bláznovstiev, nezmyselných striel a aj vtákovín a nelogizmov - proste podpriemerný príbeh a komédia sa stráca a nahrádza ju nútený a horúcou ihlou šitý príbeh. Neverím a nikdy ani neuverím, že sa chystá štvrtý diel. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Rick Avery, který hraje Clinea, byl zároveň koordinátor kaskadérů. (M.B)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 42,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 119,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama