Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (4 226)

plakát

Panoptikum Města pražského - Funus (1987) (epizoda) 

Adamíru jsem v roli policejního rady, měla vždy raději než Marvana. Paradoxně tato druhá řada (modernější, akčnější), se mi líbí více.

plakát

Splice (2009) 

Lehce zvrhlý snímek s morálním přesahem, který mne moc nebavil.

plakát

Level 16 (2018) 

Velmi dobře natočené, minimalistické, drama o tom, jak se dá vydělávat na kráse. Vůbec nepochybuji, kolik tzv. lepších lidí by si za nový, dívčí ksichtík rádo zaplatilo, bez ohledu na to, kde se vzal. Jasně, bylo tam dost logických děr, jako například, naprostá absence přírodního světla, by kůži asi dvakrát neprospěla, stejně tak množství drog, které by si za ty roky konzumace nepochybně vybraly svou daň. Ale nápad skvělý, herečky perfektní, atmosféra ponurá a i když už tak od půlky bylo jasné, o co jde, tak to neubíralo na napětí.  Mohlo to být trochu kratší, ale nenudila jsem se. Nabízí se velká podobnost s Ostrovem. Za mne rozhodně stojí za shlédnutí a nechápu upřímně zdejší hodnocení. Za mne 75%.

plakát

Dívka v masce (2023) (seriál) 

Námět zajímavý, ale celé to bylo zoufale nudné a utahané. Navíc to velmi rychle přerostlo v neskutečný bizár a to jak v chování jednotlivých postav, tak i v ději samotném. Prostě korejskou mentalitu asi nikdy nepochopím.

plakát

Prokletá (2020) (seriál) odpad!

Taková hnačka už tu dlouho nebyla. Výprava ubohá, Příběh raději nezmiňovat a o nehereckých výkonech většiny účastníků, by sedaly popsat štosy stránek. Prostě kejda, kterou bych nechala na jedné hvězdičce, kdyby nešlo o mé oblíbené téma. Takto posílám ke všem čertům, ať si taky užijí pekla. Poctivě nakoukány 4 díly, zbytek narychlo, i moje sebepoškozovací záchvaty mají své limity.

plakát

Nad ránem (2019) (seriál) 

Na to, že je cílovou skupinou mládež, překvapivě dobré. Hlavně první tři díly byly skvělé, pak úroveň postupně klesala, aby nabrala dech v posledním dílu. Hlavní hrdinové sympaťáci, děj celkem odsýpal, snad jen škoda dosti chudé výpravy. Taková nenáročná zábava, při které můžete mozek v klidu nechat spát. Za mne něco mezi 55 až 60%.

plakát

Dopis pro krále (2020) (seriál) 

Pro větší děti asi dobré, pro mne obrovská roztahaná nuda, která by plně stačila jako dvou hodinový film. Dějová linka nic moc, osazení zoufale fádní a dialogy taky zrovna nezářily. Akce byla, ale spíše děsná, než děsivá. Ale na jedno podívání za život, proč ne. Za mne dvě slabší hvězďule.