Reklama

Reklama

Happiness

Krátkometrážní / Animovaný
Velká Británie, 2017, 4 min

Režie:

Steve Cutts

Obsahy(1)

Příběh o hlodavcích, kteří neúprosně hledají štěstí a naplnění. Každý hlodavec má své sny, touhy, nějaké vztahy a závazky, prostě má vlastní představu o štěstí, ale i tak všichni běží za cílem, který je nedostižný. Plné štěstí - co to vlastně skutečně je? (ERTik)

Diskuze

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

2edgy4me, hodně zjednodušená kritika dnešní doby. Nutno si uvědomit, že pokud něco chcete, musíte pro to něco udělat (chci dobře bydlet, musím mít práci, nevadí mi žít pod mostem, nebudu pracovat, atd...), ten moment, kdy se vám snaží někdo namluvit, ať se bouříte proti všemu, ten nikdy nebude fungovat.

 

Připomíná mi to mého naivního strýce, který vždy nadává na státní úředníky, všechny by je vyházel a nejraději by byl, kdyby na světě vládla anarchie. Nutno dodat, že byl schopný poslat si dopis sám sobě...

 

Ano, souhlasím s tím, že špatné chování (například Black Fryday, které se ovšem děje převážně v USA), nakupování více a více zbytečných věcí, neohleduplné chování k přírodě a tak dále je zavrženíhodné, ale tento film to hodně zjednodušuje.

Reklama

Reklama