Reklama

Reklama

Ten pravý, ta pravá?

  • USA Destination Wedding (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keanu Reeves a Winona Ryder spolu v legendárním filmu Dracula vytvořili příběh velké, upřímné a čisté lásky. V komedii Ten pravý, ta pravá? do sebe vrazí jako věčně nepříjemní a nabručení samotáři na svatbě, kam prostě museli. Omylem se dají do řeči už na letišti během cesty a hned zjistí, že mají vlastně hodně společného: nenávidí ženicha, nevěstu, svatby a ze všeho nejvíc začnou nenávidět sebe navzájem. Oba by chtěli být úplně jinde, nejlépe sami a hlavně se navzájem nikdy nevidět. Jejich sarkasmus je na akci plné šťastných lidí, kteří se chtějí bavit, postupně od všech ostatních izoluje, až si prostě zbydou a musí si začít povídat. A když si s někým povídáte a pijete u toho víno, může se nakonec stát cokoliv. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (188)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Dost zvlastny film. Napad, ze to bude len o dvoch hercoch a vsetci ostatni budu len kulisy sice originalny, no asi aj trosku na skodu. Dialogy pridlhe a vela...ale humor tam bol, parkrat som sa nahlas zasmiala. Scenka s pumou vsak bola neprirodzena a prehnana, trosku to tym pokazili. Zaver sa mi pacil. V kine by som to asi vidiet nechcela, ale ako taka oddychovka moze byt. Okrem ineho zaujimave herecke obsadenie...A este jedna zvlastnost, kto by cestoval taku dialku na svadbu byvaleho snubenca? 60%. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Asi nejvíc zbytečný film, co jsem kdy viděl. Opět se ukazuje, že dobří herci nedělají dobrý film. Tohle byla vyloženě scénáristická katastrofa, která i přes necelou hoďku a půl šíleně nudila. Jestli existují na Zemi lidi, kteří se takhle baví při seznamování, tak jsem se asi zbláznil já. Jediné, co bylo přirozené, bylo hodnocení vzhledu Winony Rider a penisu Keenu Reevese. To byl jediný moment, který si zaslouží hvězdičku :) ()

Reklama

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Ako dokázali tvorcovia dostať do takéhoto filmu Áčkové hviezdy Keanu Reevesa a Winonu Ryder? Tipujem, že jedine tak, že všetok rozpočet minuli na týchto dvoch hercov a preto nezvýšilo na iných hercov. Nik iný tu nehrá, nik iný neprehovorí počas celého filmu, všetci ostatní sú komparz.. Navyše zrejme nezvýšili peniaze ani na scénáristu a režiséra, pretože tieto dve veci ako keby tu absentovali. 2 hviezdy sú iba za sympaťákov Keanua a Winonu. Všetko ostatné je veľmi veľmi slabé. Naozaj nechápem.. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nástinem děje zcela běžná romantická komedie se vymaňuje alespoň formálně – vedlejší figurky víceméně neexistují a posloucháme jen a pouze rozhovory ústřední dvojice citových "vyprahlíků" na jejich cestě od opovržlivého nesnášení k srdečné náklonnosti. Ty obsáhlé konverzace v mechanicky střídaných kulisách sice občas působily strojeně a Winona zejména zpočátku rušivě přehrávala, nicméně jejich trefný cynismus a nevybíravé komenty pobavily a herci k sobě sedli. Lepší 3* ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

V určitom veku začne človek prirodzene inklinovať k takémuto typu konverzácie, takže mne to ako príliš uštipačné neprišlo. Dalo by sa to brať ako najslabší film Woodyho Allena, ktorý nerežíroval Woody Allen. Exteriéry kalifornských vinosadov poskytujú fakt geniálne svetlo, skutočné požehnanie pre asi každého kameramana. Za mňa celkom v pohode. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Film byl natočen za pouhých 10 dní. (ČSFD)
  • Winona Ryder (Lindsay) a Keanu Reeves (Frank) jsou jediné role ve filmu. Jediné hlasy, které se ve filmu ozvou jsou filmy, které hrají v televizi v pokojích, nebo oznamy provedené přes PA systémy. (newpage)

Reklama

Reklama