Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (216)

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že tím hlavním důvodem, proč jsem si tuto komedii pouštěl, byl bernský salašník na plakátu k filmu. Ve výsledku byl pes v záběru jenom párkrát, ale i tak mě to velice bavilo. Wahlberg a Rose Byrne vytvořili pohodovou dvojici, které jsem tu šťastnou rodinku přál. Příjemná feel-good záležitost s několika vtipnými scénami. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Škoda uječené Rose Byrne. V mých očích tomu rozhodně sebrala hvězdu. Jinak se jedna o zajímavý film, který by fungoval lépe jako drama, než jako komedie. Jako komedie to totiž působí dost kýčovitě (hlavně poslední scéna u soudu) a ubírá to na reálnosti. Spadá do kategorie filmů pro lenivé nedělní odpoledne. 3* ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se povedlo. Nenápadná komedie s né příliš velkou kampaňí je nakonec hit jara a Mark Wahlberg si připisuje další body. Manželé se rozhodnou adoptovat dítě, ale ve výsledku si adoptují tři rebely, kde 15 letá Isabela Moner, představuje typického drzého nezvladatelného teenejždra. Smích doslova střídá pláč a kouká se na to moc hezky. 80% ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Sentimentální ekvivalent heroinu, který si cílovka napálí přímo do žíly a bude spokojena, protože dostane přesně to, co dostat chce. Ničím nevybočující, nenáročnou a uslzenou záležitost obsahující pár slušných vtípků (ale žádnou vtipnou scénu), rodičovské klišé a výchovné momenty, pokud by to náhodou spolu s ní sledovaly i její pubertální dcery (pěst pro dvacetiletého "pedofila", kterého bere plně vyvinutá sedmnáctka hrající patnáctku nebo přednáška o škodlivosti posílání nahých selfie). Osobně s tím filmem nemám zásadní problém, ale raději bych více fekálního a absurdního humoru, nekorektních vtipů nebo přehnaných situací. Příklad za všechno, podezřele vypadající postava single ženy ve středních letech vyžaduje k adopci pouze odrostlejšího pubertálního černocha se sportovní postavou, člověku ihned naskočí myšlenky, že je perverzní a má nekalé úmysly (chce si zaprcat), ale scénárista Mirek Dušín to celý film prezentuje jako zcela nevinný odkaz na film Zrození šampióna. Strašně skautský film plný kladnosti, dobroty a nefunkční dojímavosti, až mě to chvílemi i nudilo, ale prostě to jen nebyl film pro mě, nýbrž pro diváky pijící kafe z hrníčku "nejlepší táta/máma na světě" a ty to bavit jistě bude. Moner si mimochodem o boner dost hlasitě říká, jestli ne už teď, tak rozhodně do budoucna. 60 % ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Navzdory (prominutelnému) idealistickému přístupu a zpracování hodně silný příběh a film. Ono je vlastně i dobře, že je to pojato tak humorně a lehce, o to více z toho vystoupí a zasáhnou ty vážnější partie filmu. Rose Byrne je prostě k sežrání, Wahlberg má se mnou problém, že si ho ještě pořád pamatuju jako Marky Marka a ne a ne se té vzpomínky u jeho filmů zbavit. Ale nehraje vůbec špatně. Dětští herci paráda. Český název filmu tradičně poněkud mimo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)

Reklama

Reklama