Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalý nedostatek seriálů, ke kterým člověk potřebuje více, než jednu mozkovou buňku (zajišťující dýchání), způsobil, že si lidé na tuto přízemní úroveň zvykli. Tvůrci jsou tak utvrzováni v mylném závěru, totiž že lidem se to líbí. Nelíbí. Lidé jsou prostřednictvím těchto seriálů tak zdegenerovaní, že už se nezmůžou na odpor. Bylo by krásné, kdyby nastoupila nová generace režisérů a scénáristů, jež by poslala tenhle stupidní a degeneraci působící trend ke dnu. Bohužel se to neděje a my tak dostáváme ke konzumaci stokrát předkousané zápletky typu: "Pepa podvedl", "Máňa čeká na toho pravého", "Pepa ojel Máňu", "Máňa je nešťastná", "Pepa si otevřel hospodu", "Máňa kojí", "Pepa bere drogy", "Máňa čeká další dítě", "Pepa přemýšlí, jestli je Mánino dítě Ježíš, protože on na ní více než dva roky nevlezl", "Máňa řekla Pepovi, že je debil", "Pepa dal Máně přes hubu". Den, kdy si diváci uvědomí, že námluvný taneček Strakapouda je promyšlenější, než 200 dílů libovolného českého seriálu, bych dal vyhlásit jako státní svátek. V tom je mimochodem ten vtip. Strakapoud nepraktikuje námluvné tanečky. ()

junglewar odpad!

všechny recenze uživatele

Neustále a debilně chychotající se dva šotci, zakládají hospodu v Mokropsech. Do toho tam pobíhají dvě slova alias Martin Zounar. A aby toho nebylo málo šoupli tam české hezké melodrama o krizi středního věku jednoho šotka a k tomu to melodrama piáno, které hraje uplně v každém českem serialu či filmu. Přeju si, aby se ten pianista šel zabít kurva! ()

Reklama

vladous odpad!

všechny recenze uživatele

Totální propadák, na což jsme si bohužel u seriálů podbízených nám zejména komerčními televizemi nějak zvykli. Tenhle paskvil opravdu nemá právo na svou existenci. Producent má asi představu, že pár známých tváří, pár záběrů z dronů a část děje umístěná do exteriérů na dobrý seriál stačí. Opakovaně se přesvědčujeme, že nikoli. Je mi líto těch, co se od sledování tohoto braku neodstřihli po 15 minutách jako já. Ztráta času. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Nechci se mi hodnotit po prvním dílu, nicméně to bohužel vypadá, že TV Prima se "podaří" vytvořit další Křehký návrat do zátoky rodiny doktorů... Evidentně ani pánové Čtvrtníček a Potměšil se svým komediálním projevem seriál nezachrání a místo humoru náš čeká opravdová "romantika" Svateb v přístavu s nádechem dramatu. Chápu, že život v USA něco stojí, ale na to, jak si na něj Martin Dejdar vydělává, se nejspíše dívat nebudu. K tomu mě iritují příšerné kulisy. Proč, když už tomu dělají takovou reklamu, jak super je to seriál, netočí se ve skutečných interiérech? Na pohled děs a hrůza. Po třech dílech bohužel. Místo komediálních situací, jako je naražení sudu (viz Slavnosti sněženek), opilecké řeči (viz Dobrá zpráva), nebo prostě téma pražáci (ale co je to vlastně za lidi, kteří chaty u řeky obývají?) na venkově, řeší se především vztahy, humor a vtip by člověk pohledal. Jedna hvězdička za Petra Čtvrtníčka. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle primácký seriálový paskvil ani nemá cenu komentovat, snad jen posmutnělý povzdech nad hereckou účastí Petra Čtvrtníčka, jenž tak jde zřejmě ve stopách herců Divadla Sklep, kteří svůj humor a poetiku postavili kdysi na tom, že parodovali mainstreamový brak a pokleslou televizní kulturu...aby nakonec všichni (čest světlé výjimce Davida Vávry) skončili v tenatech mainstreamové televizní žumpy... ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)
  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)
  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno