Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Hugo během jednoho dne přijde o práci i o manželku Moniku a nastěhuje se ke svému kamarádovi Honzovi na loď v hausbotové zátoce. Seznamuje se tu se zajímavou skupinkou starousedlíků, která se každý večer schází v místní hospůdce U Utopence. Je mezi nimi Kapitán, který se kdysi plavil po moři a teď řídí přívoz, divadelní Režisér, který tu tráví důchod, „živá socha" Stanislav nebo vášnivý vymetač popelnic Bohumil. Dobrou duší hospody je její majitelka Boženka, která právě řeší překvapivě vysokou fakturu za elektřinu. Protože je na Boženčin rozvod napojena půlka zátoky, je třeba viníka zvýšené spotřeby vypátrat, čehož se hospodští štamgasti s radostí ujmou. Hugo utápí svůj žal po Monice v pivě a doufá, že jeho nové útočiště bude opravdu jen dočasné. (TV Nova)

(více)

Recenze (105)

Luciyen odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál, je vážně naprostý odpad. Nechápu, vážně nechápu hlavního hrdinu, vždyť je to ultimátní retard bez budoucnosti, co posere, na co šáhne, protože je to naprostý debil. Už mě ty jeho poseroviny vůbec nebaví a ten jeho cowboy kamarád co provozuje sex na vodě je taky pěkně dobré číslo. To jako vážně? Dívat se na to je teda pěkný opruz a ztráta času. O příběhu by se dalo říct, že stojí za pěkné hovno - seriál o debilovi a sexuální mašině... Kdyby to alespoň bylo vtipné, ale je to spíš až k pláči, jak je to debilní. Celou dobu jen kroutím hlavou nad Hugem, možná že kdyby nebyl takový imbecil, tak by byl seriál na jednu hvězdu. Režisér už by neměl točit nejlépe... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Frajeří z Novy, přijdou za scénaristama ať udělaj seriál pro jejich cílovku, nenáročný zápletky, pozitivní postavy, a místní Bergmani, kteří se teda každej den dívaj na TV NOVA to začerněj, protože nedostali na TV Nova svou artově intelektuální zápletku, jako tohle fakt nevymyslíš. Za mě samozřejmě pecka, v některých postavách a situacích jsem se i poznal, skvělý casting, best tady byl Olda Navrátil, ale i neherci Tomáš Klus a tandem Pavlásek + Pazderková to trefovali dobře, ale hlavně jsem zažil s touhle partičkou od Vltavy výbornou pohodovku a takový letní měsíce...asi mě dvakrát nemuseli přemlouvat abych tam mezi nima vegetil, kam se sere Jadran. ()

Reklama

Pavelkedar odpad!

všechny recenze uživatele

Katasróóófe ! Myslel jsem, že nejblbější dílo poslední doby jsou Babovřesky, ale ač "Na vodě" je seriál, Cieslar tentokrát předčil" Trošku. Tak primitivní humor a výkony některých protagonistů....... Připadalo mi, že se i pan Sobota(jinak výborný v Okresním přeboru)se cítí rozpačitě, nejistě a trapně, tak jako já při sledování prvních 2/3 1. dílu. No ale "nevem to, za ty prachy" a to platí i pro ostatní a to ze mne nemluví závist,páč tu já neznám. Podle mne prozatím český seriál zemřel po úspěšném Okresní přeboru, ke kterému jsem přistupoval v 1. díle s velkou nedůvěrou,ale byl jsem velmi pozitivně překvapen. Ale "todle je šit", stejně jako "V přístavu", kde jsem vydržel jen do 1. poloviny 1.dílu. Určitě si to v téhle podivné republice najde příznivce, ti ovšem tady na našem webu přítomni zcela jistě nebudou, nemají šanci.......... ()

k4n9ur odpad!

všechny recenze uživatele

Je to smutný jak dopadla tv Nova.. Upřímnou soustrast. Na světě je takových filmů a takových seriálů, oni musejí šetřit a vařit z vody a pak to dopadá jak to dopadá. Pane Kaisere a pane Soboto, nic si z toho nedělejte, já Vám to zapomenu, já sem vás tam neviděl. To byli asi nějaký jiní herci, nějaký dvojníci. ()

kyrysar 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, zda na csfd chodí normální lidi a nebo jen ti, kteří se snaží být velmi intelektuální. Hodnotit komediální seriál, aby měl hlavu a patu a všechno to bylo reálné je holý nesmysl. Jo můžu si nechat zasírat mozek Ordinací a kravinama podobného rázu. Ale Na vodě je pravý opak, kdy si oddechnu a zasměju. A jestli někdo řekne, že tak lidi v hospodě nemluví, tak asi chodí do jiných hospod. A i když jsou některé situace přitažené za vlasy, tak nevidím důvod, že by se nemohly někdy odehrát. Já se teda bavím každou neděli velmi dobře...... ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Když na začátku 2. dílu hovoří Hugo v kuchyni se svou bývalou manželkou Monikou, je za ním vidět nahoře v odraze mikrofon zvukaře. (rakovnik)
  • Záběry seriálové loděnice byly natočeny v loděnici na Libeňském ostrově a v loděnici Českého Yacht Klubu v Podolí. (mikulin)

Reklama

Reklama