Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

Max Frajer 

všechny recenze uživatele

Během první série jsem tento seriál zde považoval za poněkud podhodnocený, nebyla to taková srágora... Ale chápu, že když někdo viděl kousek a zrovna třeba crazy Milenku v podání K. Hrachovcové, asi se docela zhrozil. Ale když člověk znal "reálie" tohoto seriálu v kombinaci s tím, že se nebere příliš vážně, byla z toho celkem koukatelná oddychovka. Hlavně Čtvrtníček jako Pátek hodně vyčnívá. K tomu další solidní či příjemní herci včele s Blažkem, Kleplem, Schneiderovou či Dejdarem a byl z toho takový jednodušší celkem příjemný relax seroš, který se nebere příliš vážně a nedělá ze sebe víc, než je. Ale druhá série už zavání hodně odpadem a vděčí za to hlavně příchodu postavy Draka v podání Koháka, kterého je v poslední době všude až moc. Takže já definitivně přestávám koukat, protože teď (po pár dílech druhé série) je z toho zřejmě definitivně trapný shit..noo, škoda, oproti nováckému Na vodě byl přístav aspoň jistou dobu celkem koukatelný. ()

drsnykritik 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč pan Zounar stačí k jasnému obrázku? Sice tohoto herce nemám zrovna v oblibě, ale pořád je to herec narozdíl od jiných, kteří si na herce jen hrají. No a pan Dejdar je poslední dobou úplně všude. Působí na mě arogantním dojmem, proto tohoto herce nemám vůbec rád. Jinak seriál se teprve rozjíždí, tak uvidíme. ()

Reklama

kitram71 

všechny recenze uživatele

původně jsem chtěla dát alespoň jednu * za exteriéry, málokdo by věřil, že se natáčelo v Praze 5 (osada Kazín u Berounky) ... ale sorry, fakt to nejde, ten seriál je ještě pitomější než Cesty domů (dopněno 21.2.: vzhledem k odvysílání pár dílů konkurenčního seriálu Na vodě měním hodnocení na 1* - toto je oproti tomu seriálový skvost :p) ()

zette 

všechny recenze uživatele

Zase serial natoceny na stejne brdo, jen se zamenou prostredi. Nemocnici, skolu, ulici, hospodu nahradilo mistecko u reky... Serial je bez diskuze brakovy, bez hodnotnejsi dejove linky... Pokud vsak clovek prijde z prace a u vecere mrkne na par desitek minut, dokaze se uvolnit a odreagovat. Predevsim pobavi postava Ctvrtnicka, ale i Hrachovcove, Zounara, Licheho. Skoda roli, ktere si v posledni dobe vybira Jitka Schneiderova. Neverim, nebo spise nechci uverit tomu, ze se nekdo na tento serial diva pravidelne a dokonce se tesi na dalsi pokracovani. ()

tulen odpad!

všechny recenze uživatele

Už příšerný titulní song dává jasně najevo co diváka čeká ... Uměle, kulisovitě působící prostředí, herci toporně deklamující stupidní texty a po tisící omýlaná seriálová klišé ... A k tomu bezostyšný product placement ... To se opravdu nedá snést déle než pár minut. To, že tam je vidět pár tváří, které slibovaly aspoň přijatelnou úroveň, jen podtrhuje celkovou pokleslost současné televizní "tvorby". Zlatí normalizační Chalupáři ! ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)
  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama