Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

grejfurt odpad!

všechny recenze uživatele

Víte co je dívné? Koukal jsem se teď na filmy, které koprodukovala Prima. Byly v listopadu každý pátek. Tohle má hodně scénáristů a všichni se asi podílejí i na těch filmech. Nebo že by je vykrádali? Pak to dělají špatně. Tenhle slepenec neuvěřitelných situací je pro mě osobně nepochopitelný. Pokud toto místo existuje, rozhodně není tam, kde ho natáčejí. Byl jsem na druhém břehu a koukal na to. Nikomu z toho seriálu nevěřím. Nevěřím, že existuje. A to v žádném přístavu na světě. Zlatej Dietl ()

Legie 

všechny recenze uživatele

Proč tam musí být ten strašný crossover se Svatbama z Benátek? Postavy ze SvB jsou tam ZCELA zbytečné a spíš mi přijde, že bylo potřeba je někam nacpat. Nešlo (?) natočit nové díly SvB a tak se postavy museli objevit někde jinde protože už měli na svoje postavy podepsané smlouvy. Doufám, že P. Čtvrtníček bude mít víc prostoru. Tak po par dilech uz jsme zase v Benatkach a serial jde do... ()

Reklama

k4n9ur

všechny recenze uživatele

Tento seriál má (jako řada podobných) jednu výhodu, když se na to někdo náhodou budete koukat a vypne se vám televize, vy si toho stoprocentně ani nevšimnete a nic vám neuteče. To je prostě nic. Škaredý mluvicí ksichti. To tam pusťte radši teleshopping. Koho timhle krmíte? Kolik ještě takových kobilinců vznikne než někdo pochopí že to nemá smysl? Je to ostuda! Zamyslete se už! Vždyť je to absurdní. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Scenáristka Lucie Konečná (tímto se omlouvám Lucii Konášové, kterou jsem zde neprávem a svou chybou zmiňoval původně) seriál pojala komerčně opět špatně. Jasně, za blbý střih a mizernou kameru, která sice umí celky, ale absolutně nezvládá detaily, za to holka nemůže. Že je rejža flink, za to taky ne. Ale napsat - opět - všechny ty postavy jako rádoby vtipné a bodré vesničany, kteří se chovají minimálně jako pitomci, a ne jako normální lidé, za to už může. Asi tak zněla komerční objednávka, ale o to smutnější celá situace je. Každý si potřebuje vydělat, scenáristé za co nejvíc scénář nejlépe seriálů, rejžové a herci nemlich to samé. Ale do prčič, nejde to nějak uvěřitelněji a přitažlivěji? Proč se musí Hrachovcová pořád chovat jako debil, proč Čtvrtníčka má charakterizovat mánie v používání dalekohledů, proč Zounar pronáší tak trapné repliky po x letech manželství, proč se nakonec i Dejdar s Blažkem chovají jako dementi (protože si dali dvě piva? A kde je kurnik koupili, když tam chcíp pes a krám je zavřený?!)? Jiráček zase hraje svoji škatulku. Jediná postava snad nemá nějaké potrhlé vlastnosti, a jen samotná lokace, za niž je hvězdička, nestačí, fakt ne, lumpové jedni televizní, vychcaní. Jo, a úvodní znělku jste ukradli Beatles. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Nemôžem sa zbaviť dojmu, že česká seriálová tvorba za posledných 10 rokov klesla na absolútne dno. Pre divákov konzumentov sú ako na bežiacom páse servírované triviálne sitcomy, ktoré postrádajú humor a kde sa ztrápňujú známí herci. V tomto prípade je za najväčšieho šaška seriálu kedysi zábavný komik Petr Čtvrtníček s účesom pripomínajúcim Hurvínka. Najväčším kameňom úrazu je v tomto seriále práve jeho najdôležitejší prvok, a síce situačný humor, ktorý je jednoducho dementný a nahodilý. ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)
  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama