Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (203)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Na Hustle jsem šel do kina bez jakékoliv známosti o tomto filmu, tudíž jsem neměl vůbec žádná očekávání a to se mi ve výsledku vyplatilo. Celkově film jako komedie funguje, jen to v některých pasážích není vtipné, ale na druhé straně jsou momenty, které jsou opravdu zábavné a Rebel Wilson je jednoduše výborná. Mě ale potěšila hlavně Anne Hathaway, která mi film od filmu potvrzuje, že je momentálně nejlepší ženskou herečkou. Ona dokáže zahrát v jakémkoli filmu / žánru na výbornou a nemůžu se jí nabažit. Každopádně film je lepším průměrem a jako oddechovka to zafungovalo. Lepší 3* ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Normálně mám Anne Hathawayovou rád, ale tento remake Podfukářky jsou špatné a ona v nich také. Ale hvězdu navíc dávám za to, že je zde spousta skvělých hlášek, které často překročili mou kritickou smíchovou hranici. Je zde píseň Meghan Trainor s názvem Badass Woman https://www.youtube.com/watch?v=z6tjkL1kZBI . Ta nám řekne vše co potřebujeme vědět o feministické zarámování tohoto filmu. Film vidí muže jako bohaté a ženy nevýrazné. I s délkou 93 minut jsem se cítil jako o hodinu déle. Satira filmu trpí omezenou představivostí. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

V první polovině se těm šaškárnám v podání Rebel Wilson dalo ještě zasmát a i když některé fórky byly na hraně i za hranou trapnosti, dalo se to v pohodě přehlédnout. Ale když se k trdlování přidala i Anne Hathaway, šlo to celé tak trochu do kopru. Trochu to zachránil překvapivý a do určité míry povedený zvrat, ale ten to tahá sotva na průměr. 50% ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Je mi dost líto, že mě film s Anne Hathaway nebavil v takové míře, že jsem ochotna dát jednu hvězdu i přesto, že očekávání bylo vzhledem k průměrnosti filmů s ní velmi nízké. Wilsonová je protivná, nesympatická a divně tlustá. Celý děj by se dal shrnout tak do dvaceti minut, které by i tak možná byly moc dlouhé. V podstatě jde jen o mnohokrát omýlaný příběh učitele a žáka. Ovšem jestli jde o povedenou verzi ... no, posuďte sami. Hvězda za prima komorníka (tam bych viděla velkou podobu se Saturninem). ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Mám štěstí v posledních pár dnech na celkem povedené komedie. V tomto případě jsem velmi spokojen - Anne Hathaway a Rebel Wilson přesně splňují výklad pojmu protiklad - nemohou být dvě odlišnější ženy než tyhle dvě a jejich postavy a obě to naplňují do posledního puntíku. Zábavné, chytré, vtipné a příjemné ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Keď Penny prvýkrát stretne Josephine vo vlaku smerujúcom do južného Francúzska, Josephine číta román Marka Haddona "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time" ("Čudná príhoda so psom uprostred noci"). Alex Sharp (Thomas) debutoval na Broadwayi v rovnomennej hre podľa tohto románu. (m.a.t.o.)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama