Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Shaft (Samuel L. Jackson) se v roce 1989 dostal do přestřelky, které byla přítomna i jeho žena s dítětem. Nestalo se jim sice nic, ale tahle událost vedla k rozvodu. Od té doby Shaft svého syna JJ (Jessie T. Usher) neviděl. Ten momentálně pracuje jako kybernetický analytik u FBI. Jednoho dne je jeho nejlepší přítel, bývalý voják, nalezen mrtvý. Podle policie se předávkoval heroinem a případ je uzavřen, nicméně JJ najde pár nesrovnalostí, které indikují vraždu. Obrací se proto na svého otce, který pracuje na volné noze jako soukromý vyšetřovatel. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (200)

tron 

všechny recenze uživatele

„Je zahorknutá. Netráp sa tým.“ Začnem tým lepším. Nemám nič proti remakom, ale viac sa mi páči, keď tvorcovia nadväzujú na to, čo bolo, ale nejako extra nebazírujú na minulosti. Tiež sa mi páčilo, že Shaft sa vo svojich primitívnych sexuálnych a iných hulvátskych názoroch nepodlizuje. Nie je to vtipné a občas je to trápne a lacné, ale páčilo sa mi, že sa nezmenil a zostal presne tým istým debilom, ako v 70. rokoch (aj keď vtedy to bol otec, nie syn, ale rozumieme si). Páčila sa mi scéna v reštaurácii a to, ako vo finále postava efektne preletela oknom. No, a teraz mínusy. Scenár už horší byť nemohol. Banalita na banalite. Miestami som až užasnuto neveril, akými prastarými klišé sú nás schopní tvorcovia otravovať. Mrzelo ma to kvôli mne samému, ale ešte viac ma to mrzelo kvôli Jacksonovi a Roundtreemu, ktorí si to asi uvedomovali, ale bolo im blbé nezahrať si v tom, lebo ak by odmietli, nahradili by ich nejakí noví herci, ktorí so starou značkou nemali nič spoločné a nebolo by to pre nich tak osobné, ako pre Jacksona s Roundtreem. „Čauky mňauky.“ ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Predstavte si najviac otrepanú akčnú komédiu s každým klišé ktoré kedy vyšlo a napadnú vás akčňáky z konca 70. / 80. rokov. No a o prerobenie tohto špecifického druhu filmov sa očividne sa snaží tento kúsok. A na prekvapenie aj celkom podarene. Ak chcete pri nejakom filme proste vypnúť ,nič neriešiť a užiť si debiliny ,čo sa vo filme dejú ,potom asi ani lepšie spraviť nemôžete. A ak ste človek ,ktorý zažil ešte starú éru filmov ,kde sa tieto stereotypy ukazovali na dennej báze s radosťou si pripomeniete staré dobré časy. Ja sám som človek ,ktorý vyžaduje aby mi film niečo aj predal ,ale ani ja raz za čas neodolám nejakej blbosti pre jednoduchých a užijem si ju. 65% Nič nového ,nič revolučného ani nič čo by vyčnievalo z davu. Lepšie ako 90 percent televíznej produkcie a filmy Stevena Seagala. Film bol vytvorený za účelom aspoň na chvíľu zabaviť a to robí skvelo. ()

Reklama

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Shaft z roku 2000 je fajn, není to sice nějaká pecka, ale přesto si ho pustím rád a rozhodně zabaví. Nový Shaft je trochu o něčem jiném a podle mě zdvihl laťku zase o něco víš. Je vtipný(jakože dost), má charismatického bad ass Samuela a dokonce i slušnou akci. Rozhodně bych byl rád kdyby se nám nových Shaftů vyrojilo do budoucna jěště více. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film pro střední generaci, který "zrujnuje vaše dětství". V závěru režisér přepnul na autopilota.scénář vypadá jako kdyby ho napsala matka na skákacím míči v době " uprostřed roku 2000. Film je prostě kolosální plýtvání časem. Hodnocení na tři hvězdy dávám za úžasný smysl pro humor a vtipné hlášky. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Velmi chaby pokus o nejaky revival z 80tych. Samotny L. Jackson si z tych hlasok, co mu scenar vkladal do ust, a ktore pozname od Pulp Fiction hadam, z kazdeho jeho filmu, uz asi ani nemusel citat. Cely "coolovy" a radoby "vtipny" hav stoji za deravy gros a neskutocne ma nudil. Neuveritelny cajicek, ktory by chutil pred 20timi rokmi. Nie teraz, ked je x-krat vyluhovany. Slabe dvojhviezdie. Neodporucam. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Na konci filmu po prestrelke rozreže JJ (Jessie T. Usher) svojej priateľke putá, avšak o pár scén nato má ruky opäť zviazané. (johnsnow)

Reklama

Reklama