Reklama

Reklama

Sabrinina děsivá dobrodružství

(seriál)
  • USA Chilling Adventures of Sabrina
Trailer 1
USA, (2018–2020), 34 h 52 min (Minutáž: 50–64 min)

Hudba:

Adam Taylor

Hrají:

Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Gavin Leatherwood (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(36)

Napůl člověk a napůl čarodějka Sabrina se pohybuje mezi dvěma světy, svoji pozornost dělí mezi vylomeniny náctileté smrtelnice a kouzelnický rodinný odkaz – Církev noci. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (107)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Původní Sabrinu jsem měl moc rád. Ze zajímavosti jsem si pustil pár dílů této verze a bohužel mě to nijak nezaujalo. Je to snaha napodobit původní seriál, ale opravdu hororovým vážným stylem. Možná, kdybych neznal původní seriál, tak bych hodnotil jinak, ale takhle mi to prostě nejde vůbec překousnout. ()

Teringer 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek je vcelku sympatický a pro nemocná, v posteli proležená odpoledne docela ideální, ale víc nic. Cítím, že cílová skupina je o už o značných pár let mladší, ale ačkoliv jsem si párkrát ťukala na čelo, tak jsem vyloženě netrpěla (oproti Riverdale, oof). Jen "středobod vesmíru/můžu všechno" Sabrina byla chvílema docela nesnesitelná, což je škoda. ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Hned v úvodní epizodě mně navnadila scéna se zapíchnutými nůžkami v hlavě učitelky a pak....story ze střední s občasným zaříkaváním. Na další skvělou scénu jsem čekal 3 epizody (a nebylo to svlékání Sabriny do spodniček). Hold je to seriál pro nenáročné diváky, který dokáže"okouzlit" svou cílovou skupinu. ()

Anduril odpad!

všechny recenze uživatele

Hmmm, ani nechápem, ako som to vlastne dopozeral. To je jedna z mojich vlastností, aj keď začnem pozerať blbosť, zvyknem ju dotiahnuť do konca, väčšinou. Tak to bolo, aj v prípade Sabriny. Prečo je to vlastne, podľa mňa, odpad? Modlitby k satanovi, rituály, zasvätenia, strata slobodnej vôle, kvôli získaniu moci, kráľovná pekla, falošný boh a chladne nebo, ktoré je nepriateľom človekovi... proste mi z toho všetkého bolo na grc. Všetko otočené na ruby. K tomu sexuálny pod tón, niekedy až priame narážky, pre násť ročných? No paráda. Musí byť potom dosť desivé, počúvať názory na život, generácie mladých, vyrastenej na takýchto blbostiach. Takže, slovíčko "odpad!" to všetko veľmi dobre vystihuje a zhŕňa. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Seriál pro teenagery, který je koukatelný tak do 15 let, s každým rokem navíc vám musí zákonitě přijít velmi pitomoučký. Celkem funguje atmosféra, ale to je tak všechno. Postavy jsou mnohdy nechtěně komické a přehrávané. úplně je nejhorší je hlavní představitelka Kiernan Shipka, kterou by nevzal mezi sebe ani ochotnický divadelní spolek v Karivné. nemám nic proti proti metoo tématům, ale musí to být naroubováno do děje přirozeně a nenásilně, tady to tak strašně nuceně trčí, že to místy hraničí s parodií ()

Galerie (400)

Zajímavosti (25)

  • Bytost zvaná Podivnost je inspirovaná povídkami Howarda Phillipse Lovecrafta (jehož příběhy byly i inspirací celé 4. série). Konkrétně jeho vzhled je inspirován hlavami bytostí zvaní Prastaří z povídky „V horách šílenství“. (Hlavonozec)
  • Před premiérou Netflix zveřejnil na sociálních sítích videa s představiteli původních rolích, kteří přáli novým hercům a seriálu mnohé štěstí a reagovali na ukázky z něj. Na videích můžeme vidět představitele Sabriny (Melissa Joan Hart), Harveyho (Nate Richert), tety Zeldy (Beth Broderick) a tety Hildy (Caroline Rhea). (hansel97)

Reklama

Reklama