Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

applause 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film byl pro mě oříšek, jelikož jsem napřed četla knížku, tak jsem věděla, jak bude děj probíhat a brečela uz dopředu. Něco bylo trochu jinak, ale zpracování dle knižní předlohy se mi moc líbilo. Řekla bych, že to bylo srovnatelné s prvním dílem. Určitě to chci vidět ještě několikrát. Brečela jsem až do konce titulek. Doporučuji. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, mňa takéto filmy so zvieratami vždy dostanú, aj keď sú cukríkové a plné klišé. Tak nádherným spôsobom podaná láska psa k človeku sa vo filme len málokedy vidí. Roztomilé, nežné, pre malých i veľkých, plné vtipu i vážnejších scénok... Skrátka vynikajúce, pre sledovanie spolu s deťmi ako stvorené. Silný nadpriemer. 85/100 ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Šíleně uňouňaná natahovačka přeslazený jedničky, která by chtěla dojmout, jenže reinkarnace psů trvala asi tři sekundy, takže se emoce jaksi nedostavili. A dvojka to má jakbysmet. Příběh je prostý, průhledný po deseti minutách a na papíře ty nejsmutnější scény jednoduše nefungují. Jak mi může být líto, že umřel pes, když se za pět sekund narodí jako štěně a je šťastný? Co mě na tom má dojmout? V jedničce se nad tím člověk usměje, že je to fajn, ale tady už to nefunguje. Nic neříkající prodloužení fajn jednohubky. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Po jednotke, ktorá ma ohúrila, som sa síce dvojky bál, ale pozrel som si ju aj zo zvedavosti, ako sa tvorcom podarilo posunúť príbeh a čo vymysleli, keďže má ešte o kúsok lepšie hodnotenie. Emocionálne to je rovnako silné a teší ma, že aj príbeh je silný a iný zároveň. A oceňujem na jednotke aj dvojke zároveň to, že sú to filmy, ktoré si človek (aspoň teda ja) rád zapne znova, a to pokojne na druhý deň. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Klasický “dog movie”, který nepřináší (dokonce ani v porovnání s jedničkou) nic nového. Ze začátku strašně cringe, postupem času se to zlepšilo, semtam padl solidní joke, ale jinak prostě ubíhající minuty, nudný a obyčejný příběh a nijaké postavy. Opakovaným umíráním psa filmaři emoce z diváků nedostanou a z mého pohledu od Marley a já stále žádný takový upřímný film nepřišel. Pro pejskaře a rodinky s dětma dostačující, pro běžné diváky jen další tuctovka, na kterou si za týden nevzpomenou. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama