Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 2

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (178)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Nenadál bych se, že v roce 2018 půjdu do kina na klasický slasher se vším, co k němu patří, se všemi klady i zápory. K těm tedy bohužel patří strašná klišé o maskovaném vrahounovi, který je prakticky nezničitelný jak terminátor, dokáže se nepozorovaně dostat na místa, kam by se dostat nikdy nemohl, hrůzu vyvolává tím, že nehnutě stojí jak Michael Myers před 40 lety, ovšem na rozdíl od něj ten zdejší má nulové charisma... A k tomu závěr, který s ohledem na spoilery nebudu rozebírat, co všechno mi vadilo. Jen zmíním slovo motivace a celkově odfláknutý dojem z konce. A aby toho nebylo málo, vedle množství nelogičností je tu i velké množství nesympatických hrdinů, jimž bych vychcípání přál, místo abych se o ně bál. Vede v tom především Bex Taylor-Klaus, kterou jsem strašně baštil v seriálu Vřískot, ale tady byla vyloženě napřesdržku. Naopak hlavní hrdinka Amy Forsythe je vyloženě rozkošná a je tu taky Tony Todd. Tony Todd! Tak snad je jasné, co to bude za film. Velmi osvěžující je také vidět v kině vyšší rating než PG 13 a náznaky nečekané brutality, byť jen na dvou místech a vlastně decentně; ale díky bohu za ně. K tomu trocha slušného napětí a celková zábavnost, jak se na slasher sluší. Ale především: já byl vyloženě uhranut Hell Festem, čímž nemyslím film, ale filmový lunapark. Ten je vážně okouzlující a strašně bych chtěl něco takovýho navštívit. V Praze je Fear House, který je fajn, ale takový lunapark je o hodně levelů dál. A do něj bych se podívat fakt chtěl. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hell Fest se proměnil v Park nudy. Klasická vyvražďovačka, která nepřináší nic nového pod hororovým sluncem. Ústřední parta je krajně nesympatická, vrah bez většího charizmatu a vraždy naprosto tuctový. Filmu by určitě prospělo víc akce, napětí a především bych očekával větší krveprolití. Tuhle bídu nezachrání ani mikroštěk Tony(ho) Todd(a). Narazit v kině na ucházející horor je prostě umění. Naposledy se mi to poštěstilo u hororu " The Witch " z roku 2015. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Gilo... gilo... gilotina, ta ti zničí účes! Holčičko, už budeš jiná, v mrtvých očích úděs!" Kvízová otázka: Má to masku, stojí to na místě jako debil, občas vleze kam nemá a furt si cosi mumlá. Co je to? // Provozní řád parku: Těhotným, kardiakům, psům a "zdejšímu hororovému expertovi" vstup zakázán! Uvnitř atrakcí je přísný zákaz kouření (mládeži musí stačit francouzáky). Za každé BAF! slušně poděkujte (stačí jen první stovce strašících).  Závisláci na mobilech (do pekla s vámi), počítejte s tím, že v Pekle není signál! Nikdy neztrácejte hlavu, dokonce ani pod gilotinou. Když vás nějaká příšera honí, klídek. Je to jenom jako. Pokud se šourá pomalu tak utíkejte, jako by vám šlo o život! Je to totiž příšerný lenochod MMM - Maskovaný Mrcasící se Mameluk, který se vydal opruzovat do Hell Festu kvůli hororovému dablzážitku. Čímž zkazil náladu nejen platícím a hrůzou ječícím návštěvníkům, ale i mě. Ovšem park byl super. Takový si postavíme i v Plzni! ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Slabé tři hvězdičky. Nakonec jsem se k nim přiklonil díky třem velmi pěkným gore scénám na kameru - jak to máme rádi. Potenciál tu byl: Neokoukané prostředí pro slasher, pěkná maska a postavy, kterým přejete nepěknou smrt. Chvíli to vypadalo, že tvůrci přišli s něčím zajímavým - náznak vztahu slashera k jedné z hrdinek -, ale po nějakých dvaceti dalších minutách už bylo jasné, že se na nějaký zajímavější kurs film nevydá. Zabíjení si divák taky moc neužije. Navíc prostředí parku mě asi v polovině začalo nudit a ke konci už jsem si jen říkal, že asi existuje moc dobrý důvod, proč se v něm neodehrává víc vyvražďovaček - rychle se to (všechna ta monstra a rezavé ostré věci) okouká. Nelze nezmínit malé, ale milé cameo Tonyho Todda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Prostředí parku bylo fajn a skýtalo víc než jen solidní prostor pro blbnutí všeho druhu, ale film se držel při zemi. Je pravda, že rozkřáplá škeble měla něco do sebe a při scéně s okem jsem se otřásl, ale to bylo tak všechno, co by stálo za pozornost. Jinak je to jen o trdlování po parku, ve kterém se občas zjeví vrahoun v drsňácké póze. A to mě neba. 30% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama