Reklama

Reklama

Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Po velmi dlouhé době mě zabavil béčkový slasher po celou dobu filmu. Zmínit tu hned musím výborné masky záporáků, které jsem ještě nikde neviděl a z kterých jde opravdu strach. Kromě toho se povedl i samotný Haunted House, kde se schovalo i pár těch lekaček a překvapení. Hlavní postavy jsou typicky pro slashery nevýrazné, ale na druhou stranu nikdo vyloženě neštve, je to hodně atmosférické, gore se tu také našlo, jen ten nemastný neslaný konec to trochu kazí, ale výsledný pocit je dobrý. Lepší 3* ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Člověk si řekne, že když hned na začátku vyhoděj z auta ten drahej taxametr nebo navigaci nebo co to bylo, a ani se pro to nevrátí, tak že už to prostě bude jen horší, nějaká generická nelogická vyvražďovačka... a pak na něj vybafne taková slasherová pecka. Wow. To nejlepší z Vřískotu, Saw a nedávný Únikový místnosti na jednom místě v devadesáti kulervoucích minutách. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Sympatické, zajímavé, nebo aspoň výrazné herecké osazenstvo je pro mě u vyvražďovaček dost důležitým faktorem, podle kterého pak tu kterou vyvražďovačku hodnotím, protože jsou většinou všechny na jedno brdo. I nesympatické osazenstvo bývá fajn, protože potom máte aspoň o to větší radost, když někdo ty kravky a pičoidy jednoho po druhém masakruje. Ovšem tady není osazenstvo ani sympatické, ani nesympatické, natož zajímavé - tady je nijaké. Bylo mi po celou dobu naprosto buřt, co se se všemi těmi nezajímavými kravkami a pičoidy stane. Například hlavní kravka je tak nekonečně tupá, že si tiskací zrcadlově převrácené písmo čte pomocí zrcátka a ještě nahlas (samozřejmě proto, že předpokládané diváctvo tohohle filmu je předpokládaně taky tak tupé). Zato hodně zajímaví jsou zakuklenci, respektive pod svými kapucemi a maskami skrývají zajímavě vytuněné držky. A dočkáme se i slušných pastí (lepidlo na ruce, hřebíky) a brutalitek (roztrhnutí lebky tesařským kladivem), takže nakonec docela spokojenost, i když až v druhé půlce, ta první je dost nuda. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Do žánru, kde odrostlí Kevinové nechávají trpět podstatně méně odolnější tělesné schránky, než měli Harry a Marv, je už těžké přinést nějakou originalitu a svěžest. Někde v únikové místnosti, kdy hlavní hrdinka rafinovaně luštila strohé zrcadlové nápisy zrcátkem, začala cca čtvrthodinová konjunktura, která dala částečně zapomenout na slabší prezentaci postav i místa a poněkud zmatenou návaznost scén. Krátký nastavovaný závěr v domě rodičů pak naplnil definici zbytečnosti, nicméně kredit pro tvůrce za masky pod maskami a oprášení starého dobrého nástroje, s kterým se přehazuje seno a mládež.. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Strašidelný dům většinou člověk projde bez úhony a u východu zívne nudou, to se však rozhodli změnit zabijáci provozující tuhle atrakci. A nutno říct, že se jim to podařilo. Kulisy i masky jsou výborné a parta teenagerů je taky v pohodě. Nakonec ani nevadilo, že se se snižováním jejich počtu celkem otálelo, protože počet zabití se vyšplhal překvapivě vysoko, takže nebyla nouze ani o slušné gore. A za závěrečné vzepření osudu palec nahoru. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečná píseň, která zní během závěrečných titulků, je akustická coververze hitu Dragula (1998) muzikanta Roba Zombieho, který je sám fanouškem hororu a tvůrcem několika filmů. (jenovef)
  • Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)

Reklama

Reklama