Reklama

Reklama

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (210)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $33miliónov║Tržby USA $28,539,757║Tržby Celosvetovo $50,269,000▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,593,112 ║ Tržby za predaj DVD v USA $2,182,600 ║ Konečne poriadna akčná pecka, ktorá má drive od začiatku po koniec. Stále to šľape na plné obrátky, stále je na čo pozerať, herci to dobre ustoja, neprehrávajú, poteší že sú prestrelky prehľadné, dynamická kamera. Dramaticky sa to mení každou chvíľou, takže nechýbajú zvraty. Dosť dobre mi tam sadol skalopevne dôsledných Chadwick Boseman. Taký Taylor Kitsch zas vie prekvapiť polohou bývalého mariňáka na úteku pred skorumpovanou spravedlnosťou. Tématicky podobných filmov tu je ale dosť ale tento jeden z tých zvládnutých. Veľká spokojnosť. /90%/ ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Mojí velkou chybou bylo, že jsem si před filmem pročetl pár zdejších komentářů v superlativech. Jaké totiž přišlo překvapení, že se přede mnou odvíjí skrz na skrz PRŮMĚRNÁ krimi, jakých jsme viděli už hromadu. Nepřichází to s ničím novým, většina věcí je předvídatlená, třeba scénu v metru jsem přesně odhadnul, jak se bude vyvíjet a jak skončí. A když jedna záporná postava na konci filmu hlavnímu hrdinovi vysvětluje důvod, proč dělá co dělá, nevěděl jsem, jestli se smát nebo brečet, protože tak obehrané klišé přece nikdo v roce 2019 nemohl myslet vážně. Dvě ušmudlané hvězdy za Bosemana (škoda ho), akorát odkaz na Floyda byl trapný. P.S. Je hezké, že v Americe jsou tak přívětiví k retardovaným občanům a umožní jim pracovat u policie. ()

Reklama

Remedy 

všechny recenze uživatele

21 Bridges je velmi slušná žánrovka, která se na konci docela zajímavě (jakkoliv předvídatelně) větví a má v podstatě dva závěry. Naturalita přestřelek se místy solidně blíží tomu nejlepšímu od Michaela Manna. Chadwick Boseman se ze všech sil snaží dokázat, že opravdu hrát umí a vlastně se mu to celkem daří. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Špinavá hra na kočku a na myš, ve které se kašle na všechna pravidla a místo klasického team deathmatch je to free for all. Tzn. hodně střílení a teprv potom kladení otázek, trocha moralizování a jedna nebo dvě vyhrocené scény, které na rozdíl od zbytku nešlo hádat x desítek minut dopředu. Pro někoho málo, pro mě nakonec tak akorát. 7/10 a Siennu bych chtěl domů i jako strhanou skoročtyřicítku. <3 ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Pocitovo a myšlienkovo to pripomína (veľmi vydarený) remake nejakej spoločensko kritickej kriminálky zo 70. rokov (napr. s Pacinom) natočenej dve dekády dozadu (napr. u Bruckheimera). Čo je v tejto dobe dobre. Prekvapivo veľa akcie (a dosť dobrej), chytľavé postavy a aj atmosféru to má fajn. V rámci mantinelov nevadí ani tá prílišná naivita a prekuknuteľnosť. Nie je to žiadne veľdielo, ale podobne kvalitných spriaznených žánroviek je veľmi málo. A Bosemana je veľká škoda. Silných 7/10 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)
  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama