Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (210)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní a spravedlivý policajt jde po dvojici zloduchů, kteří za sebou nechali hromadu uniformovaných mrtvol a aby minimalizoval možnost úniku, nechá zavřít celý Manhattan. Tady nemám problém. Brian Kirk nabízí solidní rychle odsýpající devadesátkovou zábavu stavící vedle tempa především na řízné akci. Film si na nic nehraje a jde přímočaře za svým cílem, takže i ten rádoby zvrat je očekávaný a několikrát avizovaný, ale to je tady vlastně plus. A tím je i áčkové obsazení s Bosemanem v čele, kterému tahle role svědčí rozhodně víc než trdlování v oblečku afrického kocoura. Dobré to bylo. 80% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Od 21 bridges jsem příliš nečekal, ale ve výsledku příjemné překvapení, které jede ve stylu 90´s Cop korupčních krimi thrillerů, kde exceluje Black Panther. Příběh se zaměřuje na 2 zloděje, kteří jdou ukrást 30 kilo kokainu, ovšem naleznou tam 300 kg a nečekaně je tam vyruší policejní jednotka a skončí to brutální přestřelkou s 8 mrtvými policisty. Na scénu přijíždí Detektiv Chadwick Boseman, který nechá uzavřít celý Manhattan a má 5 hodin na to, aby vrahy policajtů dopadl. Film je velmi intenzivní od začátku do konce, v tempu nepolevuje a řítí se dopředu jako 300 km jedoucí vlak, disponuje parádní hudbou, solidní akcí a dobrou dávkou napětí, která v závěru přinese i zajímavé rozuzlení. Dnes se už moc podobné filmy netočí, je to spíše záležitost minulé dekády, takže jsem si v kině film užíval. 8/10. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tady mám prakticky jediný problém s tím, že Chadwick Boseman (budiž mu země lehká, škoda tohoto talentovaného mladého herce) je až moc neohrožený a schopný, trošku to kulhá ruku v ruce s tím jinak přirozeně vykresleným prostředím manhattanského podsvětí. Uvítal bych, kdyby i on během filmu udělal nějakou chybu, nebo se zachoval nějak nestandardně, stejně jako zbytek. Ale je to fakt jen špička jinak skvělého ledovce, sledoval jsem v napětí od začátku do konce a těšil se, až se dovaří voda na zkorumpované členy policejního sboru. Temný, napínavý a drastický přesně tak, jak má být, je tento film................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

21 Bridges je velmi slušná žánrovka, která se na konci docela zajímavě (jakkoliv předvídatelně) větví a má v podstatě dva závěry. Naturalita přestřelek se místy solidně blíží tomu nejlepšímu od Michaela Manna. Chadwick Boseman se ze všech sil snaží dokázat, že opravdu hrát umí a vlastně se mu to celkem daří. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Černýmu panterovy umlátili tátu a tak v řadách policie čistí ulice o něco důkladněji než jeho kolegové a radši padouchy ukončí, než aby je vzal do vazby. Ideální člověk pro hoňku po Manhattanu se dvěma zloději, kteří postříleli osm policajtů a zmizeli s padesáti kily neřezaného kokainu. Akční klasika (přestřelky jsou pěkně přehledné, honičky svižné) v druhé půli malinko změní směr a je mnohem chytřejší než se na první pohled zdálo. Hlavně stále skvěle odsypá. Morální závěr paradoxně z hlavního hrdiny vůbec nedělá dobrého člověka jako spíš skvěle fungující stroj sloužící k prosazování moderního světového řádu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)
  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama