Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Trilobajt 

všechny recenze uživatele

Taková česko/německo/italská parodie na Ano šéfe! I když scénárista asi zůstal podle všeho původní, neboť tolik známých hlášek se opakuje až hrůza (tohle jídlo mě baví, ...si nás zavolali a vyslali SOS atd.). Začátek reality show celkem krušný. Paní máma Pagana a malý Pagáč působí strašně nesympaticky. Líbí se mi, jak se elegantně natahuje stopáž pořadu. Pagáč něco řekne a maminka to po chvíli zopakuje. Nechci pořad hned zatracovat, neboť původní ano, šéfe s Pohlreichem mě ze začátku taky nijak zvlášť neoslovilo. Ale Zdeněk působil jako daleko větší profesionál a expert než tihle dva dohromady. Co se prvního dílu týče, přijde mi to jako hodinové tlachání do prázdna s lekcemi italštiny, ale... uvidíme dál.. Docela fajné jak se majitel rozohnil na Pagáča, jednu chvíli jsem myslel, že ho naseká do lazaní :) ()

kujon

všechny recenze uživatele

Já se sice považuju za Zdendovo velkýho fandu, nicméně ani tohle není úplně nejhorší. Paní "šéfová" je taková rozverně veselá tetka, ale na úrovni. Její syn působí trochu nedospěle, nicméně notno říci, že podle prvního dílu také velmi slušně a taknějak až naivně sympaticky. Zatím to nechám bez hodnocení, uvidíme co přijde. ()

Reklama

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Vypnul jsem to když se tyhle dva světácí podivovali nad nokem a párkem xxl.Prostě všudybylové, všemu rozumí, od všeho mají klïče.Čekal jsem když ta tetka toho mamánka začne kojit, to by sedělo k téhle dvojici mocného úderu.Zdenda chybí a to hodně, ten defakto táhl celej ten pořad a povýšoval ho nad běžnou látku primy.Teď jsou tady ti dva a přál bych jim ať se udáví rudým bolševickým NOKEM! ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Hvězda za produkci. Tohle je opravdu o něčem jiném. Zatímco e01 představí krásnou lokaci, hlavní dva hrdinové představí sebe a je jasno. E02 je sociální výlet do duše Ostravy. Možná stojí kuchař se svojí ženou za soucit, ale naopak přestávám věřit, že mentoři jsou matka a syn. E03 nám ukáže čeho je produkce schopná. Jak ukecala nebo ošidila ke spolupráci někoho kdo to nechce a možná i někoho kdo si myslel, že přijede někdo úplně jiný a to samozřejmě neomlouvá hostitele se své hrůzy. E04 už je opravdu bizár do které se angažují všechny postavy. E05 ano je to za ***, koncept hrůzy vystřídala pohoda, ale co bylo špatně na králíkovi? ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Pohlreicha sice moc nemusím, ale jedno musím uznat. V Ano, šéfe skutečně pomáhal, učil ostatní vařit, ukazoval v praxi co a jak. Nevím, z jaké prdele vyhrabali tyhle dvě protekční nuly, ale dát kulinářský pořad někomu, kdo jen tupě čumí, má plnou hubu prázdných keců a neumí uvařit ani vodu na čaj, to je moc. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama