Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leoš Mareš a první pravá late night show v České republice! VIP osobnosti, zajímaví hosté a mimořádné vstupy Patrika Hezuckého. To vše okořeněno vtipnými až bláznivými soutěžemi... (TV Prima)

Recenze (117)

pan_Bily odpad!

všechny recenze uživatele

Leoš Mareš jako osoba mi nevadí, v rádiu je mám rád s Hezuckým, tam je to dost dobrý. Nevadí mi ani jako moderátor různých těch společenských akcí, vyhlašování anket, soutěží apod. Ale tohle je úlet. Na takovýhle pořad to nestačí. Celý ten pořad působí nuceně, jakože vznikl za každou cenu, protože někdo takový pořad s Marešem prostě chtěl (jestli to možná nebyl on sám). Snaha o odlišení, či o přidání dávky (možná netradičního pro tento formát pořadu) humoru, zařazením soutěží s hosty se už vůbec nezdařila. To je spíše trapné a ještě víc to táhne dolů. První moje myšlenka vedla ke srovnání s pořady Jana Krause či Karla Šípa, které patří k mým oblíbeným, proto jsem dal nemilosrdně nejhorší hodnocení. I když možná tady ani nebylo ambicí se těmto pořadům rovnat a je to i maličko odlišný typ či formát talk show, tak si nemůžu pomoct. ()

Hruzi 

všechny recenze uživatele

Když se u nás rozjede nějaký pořad, například Partička (tímhle jí nechci obhajovat, moc jí nemusím), nadáváme, proč není jako pořady z USA, že ty jsou lepší. Late Night Show se ve velkém rozjeli už dávno v USA a u nás se konečně někdo snaží o podobný formát. Za to je třeba chválit, někde je třeba začít a věřím, že časem se nejenom bude napodobovat formát z USA, ale i kvalitativně se přiblíží. Nikdy se nestotožní s Americkou kvalitou, ale to ani naše televizní osazenstvo, ale pořád má na víc než tohle (hwv Mareš má provokativní vtipy pro mladé publikum v tom vidím určitý potenciál.) ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nevěřím, že bude mít naše vaše príma televize trpělivost s Marešovou (b)lejt najt - Podobně jako v případě jeho QI.. - která ačkoliv oproti té Kavalčíkově nechutné amatérštině i zvládne pobavit, naznačuje, že Mareš navzdory tomu, jak dlouho na podobnou příležitost čekal, zkrátka nemá co říct.. Navíc ty přes čáru mířící trapnohrátky s karaoke či Hádej, kdo jsem! mě dost iritovaly !! A Hezucký ?? Nejspíš přišel jen kvůli té pupeční šňůře.. Tak jen aby se na ní do budoucna neoběsil !! ()

stratocasta

všechny recenze uživatele

Leošku, prosím tě, já ti teď prozradím takové jedno tajemství, ano? Všichni ti Fallonové, Colbertové, Oliverové a Degeneresové se možná zdají jako velké hvězdy svých pořadů, ale ve skutečnosti, když právě nejsou těch 40 minut v televizi, tak sedí každý den v kanclu a modlí se za svoje SCENÁRISTY. A ne jenom dva nebo tři, ale týmy komiků, novinářů, herců, spisovatelů, kteří otročí nad novinama a internetem, aby ze sebe vytřískali víc než dva vtipy s jednou a tou samou pointou. On se ten late show bydnys zdá jako jednoduchá práce. Jako náboženství. Jeden charismatický vůdce a tuna keců, která ve výsledku přemlouvá lidi, aby další den přišli do "kostela" znova a dali "vyššímu dobru" svoje těžce vydělané peníze. (Tenhle vtip klidně použij. Vždyť ty vykrádáš i bez optání.) Tady ale tvoje krásná jako z žuly vytesaná tvářička nestačí. Nene. Tady nestačí střihnout na tleskající diváky, když jde do tuhého. Nene. Tady nestačí pustit k mikrofonu Patrika, aby se fatshamingoval. Nene. Budweiser Budvar. Teď si Leoši možná myslíš, že jen nadávám, ale to není pravda. Založil jsem totiž blog. VTIPYPROLEOSE.BLOG.CZ a tam ti budu psát vtipy nez nároku na honorář a ty si je odsud můžeš brát. A kdo ví, možná ti tady s některými kolegy vytvoříme ten tým scenáristů. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Rád bych věřil, že si to časem nějak sedne, ale první díl byl teda bohužel značně rozpačitý. Ani by nevadilo, že je to kopírka zahraničních formátů (kde jinde se učit než u amerických late night show), horší je, že to od první do poslední minuty strašně šustí papírem, veškerá konverzace působí uměle, strojeně, neupřímně. Ty hry bych vyškrtnul úplně, víc prostoru dal Hezuckýmu ... a Mareše nějak uvolnil a možná mu umožnil víc improvizace. A zajímavější host by také nebyl na škodu. A také by to chtělo nějak nabudit publikum, aby víc reagovalo (ať už samovolně, nebo koordinovaně nějakými roztleskávači - ale určitě ne výzvami moderátora). Zrovna Leoš Mareš myslím jako jeden z mála českých moderátorů může na tento formát mít, tak snad se do toho dostane. Každopádně lepší než pokus Genzera se Suchánkem. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama