Reklama

Reklama

Pete Holmes: Jak (s)prosté

(TV film)
  • USA Pete Holmes: Dirty Clean
USA, 2018, 55 min

Režie:

Marcus Raboy

Scénář:

Pete Holmes

Hrají:

Pete Holmes

VOD (1)

Obsahy(1)

Pete Holmes, který nedávno oslavil narození svého prvního dítěte Lily, se vrací na HBO se svým druhým stand-up speciálem s názvem "Jak (s)prosté". Ve speciálu HBO, natočeném v listopadu 2018 v portlandském Aladdin Theater v Oregonu, Holmes konfrontuje osobní pravdy týkající se mechanismů vědomí, Michaela Jacksona, posmrtného života a Elona Muska, a sdílí své poznatky o tom, jaké to je být novopečeným otcem. Režisérem je opět Marcus Raboy, který v roce 2016 režíroval Holmesův HBO speciál "Tváře a zvuky". Pete Holmes je spolutvůrce a hlavní hvězda kritikou uznávaného komediálního seriálu "Crashing" z produkce HBO, v němž čerpá z vlastních zkušeností komika a nabízí pohled do zákulisí světa stand-up komedie v New Yorku. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

zdenzo 

všechny recenze uživatele

Oproti "Tvare a zvuky" mene šťávy. Přesto jde o zajímavou návštěvu do americké standUP kultury. Doporučuji však více seriál Crashing. Viděno na HBOGO. ()

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Je zvláštní že mě to nebavilo víc. Pete Holmes tam má všechno - dobře zmáknuté řemeslo, vůli obětovat ego a být předmětem vtipu (byť za tím může být kalkul), hloubavější kusy přesahující formát stand-upu, upřímnou snahu přibalit lidem domů něco víc než smích. Posunout jim perspektivu pohledu na pozemský život. Chybí tomu ale nějaký umělecký geist, opravdovou inspiraci a tvůrčí neklid. Dobrý spisovatel taky nevzniká tak, že absolvuje šest semestrů tvůrčího psaní. Cítím v tom pořád hollywoodskou liberální elitu a její snad dobře míněnou snahu lidem něco blahosklonně kázat. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Snad první stand up, který mě ani jednou nerozesmál a ani jednou nepřišel s nějakým pro mě zajímavým postřehem. Pete jako stand up komik na mě působí asi jako páteční návštěvník baru zpívající v podnapilém stavu karaoke s pocitem, že překonává originál. Celý pořad jsem váhala, zda se publikum skutečně směje s ním a nebo spíš jemu. Not funny at all. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama