Reklama

Reklama

Monster Hunter

  • Německo Monster Hunter (více)
Trailer 1

Za hranicemi našeho světa se nachází jiná dimenze, kde vládnou krutá a nebezpečná monstra. Když do tohoto neznámého a nepřátelského prostředí zavleče písečná bouře poručici Artemis (Milla Jovovich) a její elitní jednotku, začíná boj o holý život. V zoufalé snaze vrátit se domů skupina spojí síly s tajemným lovcem (Tony Jaa), jehož schopnosti a zkušenosti jsou pro přežití v nehostinné zemi nepostradatelné. Tým bojovníků musí odrážet nesčetné útoky zákeřných příšer a připravit se na konečné zúčtování... (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (342)

666teen 

všechny recenze uživatele

Míla má partu. Míla je šéf. Parta má smůlu. Jsou tu monstra (velká, hnusná věc). Monstra chtít zabít Mílu i partu...Míla bojuje. Parta vymírá (to znamená, že jeden po druhém umřou). Míla najde kamaráda ( to je něco jako ten kokot, kterého máte v přátelích na FB). Bojují spolu...Monstrum má smůlu. Moc pěkný obrásky...Pro žáky prvních tříd škol pro integrované retardy a Livingdeada naprosto postačující výplach ganglií. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Tyhle blbůstky typu Godzilla, Pacifik Rim apod mám rád, o příběh nejde, ten je podružný, jde jen o tupou řežbu s obřími monstry, dokonce i postavy mohou být ploché a odpustíte jim to, jelikož o ně přeci nejde. za mě skvělá blbost plnící svůj účel, akce fajn devadesátková a zábavy taky dostatek, tak co víc bych mohl chtít.... povedené béčko ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Tak mizerné, jak jen to jde. Podobně neurvalý a vývoj filmové (i čistě blockbusterové) řeči zatvrzele odmítající akční vývar bych měl i nutkání obdivovat, ale to by v něm nesmělo být všechno až tak moc k smíchu. Žádný, ale opravdu žádný děj, nijaké postavy a jalová až debilní interakce mezi nimi, tempo tak zběsilé až nudné a navrch ta nejchatrnější výstavba duálního fikčního světa, jakou kinematografie pamatuje. Jako bizarní exemplář všemožných inspiračních (samozřejmě hlavně videoherních) zdrojů a zcela přežitých vypravěčských vzorců je to bezesporu ojedinělé, jako produkčně dobře ošetřené fantasy dobrodružství to ale stojí jen na slušném vizuálu. Neuvěřitelně roztěkaný a nesoustředěný film, který ve své váhové kategorii fakt nepamatuje sobě rovného. 25% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Po "finálnom Resident Evil fiasku" som začal vyzdvihovať názor, že by sa mali nájsť nejakí kompetentní ľudia a držať od kamery Paula W.S. Andersona čo najďalej. Lebo natočil jeden z najhorších filmov, čo som mal kedy možnosť vidieť. Takže čo prináša vo svojom novom videohernom projekte "Monster Hunter"? Popravde, toto je síce v realite zlý film, ale je minimálne celkom zábavný. Tentokrát ma Anderson svojimi schopnosťami nefrustroval do miery, že by som ho nechal upáliť. Namiesto toho nám servíruje svoj klasický digi bordel podľa videohier so svojou manželkou "ultimátnou akčnou hrdinkou planéty Zem" Milou Jovovich. No tento film má pár aspektov, ktoré ho zdvihajú. V prvom rade Jovovich mi tu neprišla otravná ako v niektorých jej posledných projektoch. Dokonca v úvodných častiach keď sa bude brániť proti nočným pavúkom mala v očiach aj nejaké reálne emócie a strach. A už len to z nej robí lepšiu hrdinku ako bola perfektná a nezastaviteľná Alice. Dizajny monstier sú celkom dobré a súboje majú aj nejakú tú úroveň. Síce je tu samozrejme kopec prestrihov, no minimálne ma to bavilo sledova a necítil som napínanie v žalúdku. Spôsoby boja s monstrami sú celkom zaujímavé a keď naša ústredná dvojica konečne spojí sily, film začne byť aj celkom zaujímavý. O ostatných postavách toho moc nevieme a nejako asi ani nepotrebujeme. Ale keď si čata spolu spieva ich skladbu, tak tam niečo je. Efekty sú celkom obstojné. Vyzerá to lepšie ako jeho posledné filmy. Uznávam. No strih je stále rovnako šialený a vďaka tomu akčné scénky nemajú moc charakter, vieme ako dopadnú všetci ostatní vojaci vo filme a záver samozrejme indikuje pokračovanie, ktoré bude asi oveľa veľkolepejšie než naposledy. Možno by si film zaslúžil reálne ísť o nejaký stupeň nižšie. Pretože nemôžem o tomto povedať, že ide o kvalitný zážitok a ani priemerný. Ale nakoľko som sa bavil a nakoľko Anderson v mojich očiach po poslednom fiasku išiel jednoznačne vpred, tak mu dám o jeden bod viac, ako by som možno dal normálne. Každopádne odporúčam len fanúšikom Andersona a podobných digitálnych akčných kúskov. Tí si to užijú. Hodnotenie: C ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $14,669,096Tržby Celosvetovo $29,281,109Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Copy režisér Paul W.S. Anderson sa nezaprie, zas veľkohubá podívaná bez hlavy a päty ale vždy lepšie než výplachy typu celej série Resident Evil. Boha jeho, kto mu na tieto výplachovky vôbec stále dáva peniaze? Dobre toto ani zďaleka nebolo z jeho tvorby to najhoršie. Hlavné je, že to dobre aspoň odsýpa, nenudí, zbytočne moc neotravuje, občas príde aj na nejakú tú akciu aj keď nezmyselne bezhlavú. Riadne to odpáli bombastický záver, ktorý prebije aj Hru o tróny a tamojší útok draka v tom meste. No a niektoré mega fópa ako ten králik kuchár je úplne že mixnuté z Alicou v krajine zázrakov, čo je moc, to je moc. Niekto by ho mohol troška korigovať a mohol by dávať do sveta aspoň aký taký stráviteľný akčný fantasy priemer, lebo takto to je len pekne zabalený hnoj. /45%/ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • T.I. (Lincoln) uvedl, že ho k roli ve filmu přesvědčil jeho nejmladší syn, který je fanouškem videohry. (Stanislaus)
  • Film je voľne založený na sérii videohier rovnakého názvu, ktorú vyrobil Capcom. (fAZEN)

Související novinky

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

20.12.2020

Přestože se pokračování Wonder Woman tentokrát zasazené do roku 1984 dočkalo vlny pozitivních reakcí jak z řad diváků, tak i zámořských kritiků, první víkend v kinech se slavné hrdince od DC úplně… (více)

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

06.12.2020

Žádná jiná země na světě momentálně nedisponuje tolika otevřenými kiny, jako právě Čína. Přidejte fakt, že snímek Monster Hunter, filmová adaptace známé herní série, vyloženě cílí na asijský trh, a… (více)

Reklama

Reklama