Reklama

Reklama

Monster Hunter

  • Německo Monster Hunter (více)
Trailer 3

Za hranicemi našeho světa se nachází jiná dimenze, kde vládnou krutá a nebezpečná monstra. Když do tohoto neznámého a nepřátelského prostředí zavleče písečná bouře poručici Artemis (Milla Jovovich) a její elitní jednotku, začíná boj o holý život. V zoufalé snaze vrátit se domů skupina spojí síly s tajemným lovcem (Tony Jaa), jehož schopnosti a zkušenosti jsou pro přežití v nehostinné zemi nepostradatelné. Tým bojovníků musí odrážet nesčetné útoky zákeřných příšer a připravit se na konečné zúčtování... (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (342)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Monster Hunter je pro mě důkaz toho kam až může klesnout kdysi nadějnej scénárista a režisér. Škoda, že se na jeho pádu podílí i jeho ženuška(má oblíbenkyně) Milla Jovovich. Kurvadrát tohle bylo (pro mě) hodně špatný. Hned úvod mi naznačil, že to nebude nic pro mě ale když už jsem začal koukat (z boje se neutíká) tak jsem to chtěl dokoukat. Ale trpěl jsem. Trpěl jsem rozhodně víc než postavy co umřou v tomhle filmu. Příběh je naprosto triviální. Jestli se to teda dá nazvat příběhem. Charaktery postav jsou propracovaný asi tak na stejné úrovni jako scénář, takže vůbec. Naštěstí celá jednotka do půl hodiny chcípne.  Přežije jen Jovovich(jak jinak, že ?). Následuje setkání s Tonym Jaa a následná bitka, která je otřesně sestříhaná. Ke konci ještě dostává prostor Ron Perlman a to už pro mě nastává úplný utrpení. Myslel jsem si, že horší už to být nemůže. Opak byl ale pravdou. Film se mění v naprostou Fantazmagorii. Vše korunuje 74 minuta a WTF scéna s "kočičákem". Na závěr ještě přichází dráček mráček a to už pro mě byl ten poslední hřebík do rakve. Navíc je tenhle skvost prachsprostou vykradačkou všeho možnýho. Někdy je ku prospěchu věci když člověk o filmu ví co nejmíň. V tomhle případě to je ale opak a já jsem se šeredně spálil. Kdybych věděl že jde o Fantasy podle videohry ani bych si tohohle kousku nevšiml. A hlavně jsem se mohl vyhnout toho utrpení při jeho sledování. Líto mi je jen Tonyho Jaa a Milly jovovich(ikdyž u ní je to pochopitelný), že se podíleli na tomhle MONSTER SHITu. Případný pokračování už rozhodně riskovat nebudu. Nejsem masochista.  Za mě je to 1 hodně slabá hvězda. Přiznám se ale, že mám velký nutkání dát odpad. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná zábava (čokoláda pobavila). Millu moc nemusím (raději Linu), takže díky bohu alespoň za frajírka Tonyho, na kterého se dobře dívalo a souboje s ním jsou dost povedené. Hru neznám, ale věřím, že fanoušky určitě tenhle film nezklame. Dá se říct, že akce je tu od začátku až do konce. Finále s Rathalosem bylo výborné. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přestože má film vše co mi u Paul W.S. Andersona vadí (hlavně ve všech Resident Evilech od 4 dílů) zde mi to ze záhadného důvodu sedlo. Opět je to hodně volná adaptace konzolové/PC série, která má se svou předlohou pramálo společného (našel jsem monstra a kočičí kuchaře) zvlášť co se týká použitého prostředí pouště (hra má rozmanité exteriéry od hustých pralesů, po všemožné hory) ale tentokrát mi to nevadilo. Milla je jako vždy hrozná, Tony pouze skáče a střílí z luku, ale film má parádní tempo, překvapivě povedenou vizuální stránku a pokud se tomu divák přizpůsobí, vypne mozek a přežije herce a jejich dialogy, nic mu nebrání se u filmu pobavit podobně jako u jiných tupých blockbusterů. Po druhém shlédnutí na UHD přidávám hvězdu navíc. Monster Hunter je větší blockuster, než by se mohlo zdát a vychytat pár otravných chyb a mohla to být velká paráda. P.S. z filmových Resident Evilu se mi líbí jen první díl ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prečo sa nebaviť, pri takto béčkových spektákloch v áčkovom móde? Veď tu nejde o umenie, ale o to, ako sa vedia aj v druhej rozpočtovej lige ( aj keď pred takými 25 - 30 rokmi by náklady tohoto filmu predstavovali obrovskú investíciu ) vyblázniť machri na CGI a ako sa vie režisér a scenárista Paul W.S. Anderson držať na stále rovnakej, vždy odpustenej režijnej (ne)invencii. Jeho umeleckým vrcholom stále ostáva jeden nemenovaný sci-fi horor ( pre mňa predstavujúci už pomaly klenot žánru ), ale Pali stále má na to, aby prišiel aspoň s ako tak stráviteľným filmom. Nie som hráč, čiže neporovnávam s predlohou. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Prý je to film podle PC hry, což by vysvětlovalo onu poněkud podivnou (chudou) dějovou strukturu. Mně se to (jak vidím na rozdíl od naprosté většiny zdejšího diváctva) mocinky líbilo, kýčovitá a infantilní fantasy jedna báseň, po náročném dnu s motorovkou skvělý relax. Celkově hodně pěkný (líbivý) vizuál, nádherné exteriéry (Spitzkoppe v Německé jihozápadní Africe), akce od 1.minuty, naprosto nulová psychologizace postav, natož obtěžování diváka nějakými jejich osobními životy, žádné flashbacky s "ajlavjú dédy" a podobným patetickým hnojem, alébrž většinu času jen křížová palba po přerostlých nestvůrách, kúl. A nestvůry vskutku vzbuzují respekt, obří světloplaší pavouci nebo veleobří mravkolev nemají chybu. Budu se zvědavě těšit na dvojku. Jinak nejhorší okamžik filmu je ten, ve kterém ze sebe Miloš Jovović po úniku z pavoučích katakomb začne spontánně strhávat vojenskou kombinézu a já se vyděsil, že bude třeba pokračovat dál... brrr! Naštěstí nátělník si pak už nechal. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Film je voľne založený na sérii videohier rovnakého názvu, ktorú vyrobil Capcom. (fAZEN)
  • T.I. (Lincoln) uvedl, že ho k roli ve filmu přesvědčil jeho nejmladší syn, který je fanouškem videohry. (Stanislaus)
  • Vojaci vo filme používajú väčšinou pušky typu AR-15, vrátane armádnych karabín M4A1. Link (T.I.) má zase odstreľovaciu pušku Remington Mk 13 Mod 5. Okrem toho používajú aj guľomety Browning M2HB, FN M249 SAW a General Dynamics GAU-17/A. Okrem toho sa v ich rukách objaví aj raketomet M72 LAW. (ČSFD)

Související novinky

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

20.12.2020

Přestože se pokračování Wonder Woman tentokrát zasazené do roku 1984 dočkalo vlny pozitivních reakcí jak z řad diváků, tak i zámořských kritiků, první víkend v kinech se slavné hrdince od DC úplně… (více)

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

06.12.2020

Žádná jiná země na světě momentálně nedisponuje tolika otevřenými kiny, jako právě Čína. Přidejte fakt, že snímek Monster Hunter, filmová adaptace známé herní série, vyloženě cílí na asijský trh, a… (více)

Reklama

Reklama