Reklama

Reklama

Monster Hunter

  • Německo Monster Hunter (více)
Trailer 1

Za hranicemi našeho světa se nachází jiná dimenze, kde vládnou krutá a nebezpečná monstra. Když do tohoto neznámého a nepřátelského prostředí zavleče písečná bouře poručici Artemis (Milla Jovovich) a její elitní jednotku, začíná boj o holý život. V zoufalé snaze vrátit se domů skupina spojí síly s tajemným lovcem (Tony Jaa), jehož schopnosti a zkušenosti jsou pro přežití v nehostinné zemi nepostradatelné. Tým bojovníků musí odrážet nesčetné útoky zákeřných příšer a připravit se na konečné zúčtování... (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (342)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Prý je to film podle PC hry, což by vysvětlovalo onu poněkud podivnou (chudou) dějovou strukturu. Mně se to (jak vidím na rozdíl od naprosté většiny zdejšího diváctva) mocinky líbilo, kýčovitá a infantilní fantasy jedna báseň, po náročném dnu s motorovkou skvělý relax. Celkově hodně pěkný (líbivý) vizuál, nádherné exteriéry (Spitzkoppe v Německé jihozápadní Africe), akce od 1.minuty, naprosto nulová psychologizace postav, natož obtěžování diváka nějakými jejich osobními životy, žádné flashbacky s "ajlavjú dédy" a podobným patetickým hnojem, alébrž většinu času jen křížová palba po přerostlých nestvůrách, kúl. A nestvůry vskutku vzbuzují respekt, obří světloplaší pavouci nebo veleobří mravkolev nemají chybu. Budu se zvědavě těšit na dvojku. Jinak nejhorší okamžik filmu je ten, ve kterém ze sebe Miloš Jovović po úniku z pavoučích katakomb začne spontánně strhávat vojenskou kombinézu a já se vyděsil, že bude třeba pokračovat dál... brrr! Naštěstí nátělník si pak už nechal. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Boli časy, keď Paul W.S.Anderson dokazal natočiť ešte celkom seriózny film. Za posledné roky točí iba pekne naleštené hovna. A toto je ďalšie z nich. Chcel by som to skritizovať po všetkých možných stránkach, ale zas úplne mizerné to nebolo. Je tu samozrejme hromada prehnaných scén, nechýba ani úplne nehodiaca sa hudba, no keď to neberiete vážne a sledujete len ako sa tam pobieha hore dolu, tak je to občas aj zábavné, hlavne v závere to je riadne divoký koncert. P.S.: nezabúdajte na scénu za titulkami, ktorá je totálne prepálená. 40% - 2* ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Je to smutné, ale i 25 let po Mortal Kombatu je Paul W.S. Anderson pořád asi jediný člověk na planetě co dokáže natočit docela zábavnou adaptaci počítačové hry. Sice je to i u něj trochu sázka do loterie, AvP i některé z těch Resident Evilů fakt bolely, ale to hlavně ty které nerežíroval on sám. Ty přímo jeho byly často docela fajn, fajn bylo i Death Race, a i zmíněný Mortal Kombat - a právě na něj nejvíc navazuje Monster Hunter. Tahle kaiju rubanice s přerostlými potvorami je v jeho podání uvědomělý výplach bez jediného zastavení slušně bavící epickou akcí a i trochou toho humoru - příběh je osekaný na kost, a hloubka charakterů existuje jen do té míry jakou snesou herecké schopnosti Tonyho Jaa a Mily Jovovich. Fakt, že postava Tonyho je tu prostoduchý domorodec co skoro neumí mluvit (psali mu to zjevně na tělo) chemii mezi nimi taky docela dost pomáhá. A hlavními postavami jsou tu stejně Pan Balrog, Pan Šmak, a pár stovek Odul, a kreativní způsoby jak je odpravit - a mě to baví, a dal bych si další díl s nimi mnohem radši, než o dost ambicioznější, ale ve výsledku výrazně nezáživnější slátaniny typu Assassins Creed, Warcraft, Prince of Persia, nebo milion pokračování Transformers. Btw nejstrašnějším monstrem ze všech jsou tu hlavně vlasy Rona Pearlmana, na ty by pomohlo fakt asi jen to bombardování atomovkami z orbity. Chápu že úlitby fandům jsou tu potřeba, když je Monster Hunter jedna z největších videoherních značek na světě, ale ten jeho vzhled fakt změnit mohli. 7/10 ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No sice jenom 5 potvor a ta poslední jen na vteřinu, tak to bylo úžasné. Je těžké narvat do filmu víc věcí. Tohle by se hodilo jako seriál, ale doufám že se dočkáme pokračování. Herci skvělý, příběh rychlí ale skvělý. Hudba v pohodě, pár drobností bych tam našel ale skvělá bitva, já si myslím te se to hodně podařilo. Příběh se měl mnohem více rozebrat což je škoda, ale nevadí tyhle potvory se mi prostě líbily. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(50%) Jsem velký fanoušek režiséra P. W. Andersona, takže mě trochu zaráží, že mi tento nový film MONSTER HIUNTER moc neoslovil. Na to, že patřím mezi zaryté fanoušky RESIDENT EVIL série jsem čekal více. Dokonce to má i stejného hudebního skladatele, který nám hudebně doprovázel finální kapitolu RE, jehož OST poslouchám i samostatně. Vůbec mi zde nesedly postavy, prostě od začátku jsem se s nimi nemohl zžít. Po dějové stránce to bylo jednoduché, ale smysl to dávalo. AKČNÍ scény byly určitě dobré, ale vzhledem k tomu, že mě nebavilo skoro nic jiného, tak jsem ani AKCI nemohl moc pozitivně vnímat. Ale jako jo, natočena je výborně, pár dobrých nápadů má, dívalo se na ní dobře, ani celkově neměl film hlubší zápory. Takže ve finále dávám čistý průměr – aspoň něco. Ale neutíkalo mi to ten film …. Bohužel. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Natáčelo se v Kapském Městě v Jihoafrické republice. (BMW12)
  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu, která odkazuje na případné pokračování. (Will_X)

Související novinky

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

Wonder Woman 1984 se v kinech nedaří

20.12.2020

Přestože se pokračování Wonder Woman tentokrát zasazené do roku 1984 dočkalo vlny pozitivních reakcí jak z řad diváků, tak i zámořských kritiků, první víkend v kinech se slavné hrdince od DC úplně… (více)

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

Monster Hunter v čínských kinech neudeří

06.12.2020

Žádná jiná země na světě momentálně nedisponuje tolika otevřenými kiny, jako právě Čína. Přidejte fakt, že snímek Monster Hunter, filmová adaptace známé herní série, vyloženě cílí na asijský trh, a… (více)

Reklama

Reklama