Reklama

Reklama

Alfred Hitchcock uvádí

(seriál)
  • Česko Příběhy Alfreda Hitchcocka (více)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (1955–1962), 116 h 8 min (Minutáž: 26 min)

Předloha:

Philip Roth (kniha), Garson Kanin (kniha), A.E.W. Mason (kniha) (více)

Scénář:

Roald Dahl, Henry Farrell, George Clayton Johnson, John Wyndham (více)

Hrají:

Alfred Hitchcock (průvodce), Bette Davis, James Franciscus, Patricia Owens, George Macready, Stella Stevens, Mary Wickes, Robert Alda, Barry Nelson (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(268)

Obsahy(1)

Krátké mysteriózní povídky slavného amerického autora na různá témata. Převažuje tajemná atmosféra z neznámého, strach a místy pousmání nad skvělým vypointováním příběhu. Jedná se o jeden z největších seriálů s touto tématikou na světě co do počtu epizod. (LiVentura)

Diskuze

Drtic

Drtic (hodnocení, recenze)

1. séria 5 časť. Rovnaký príbeh v kratšej verzii bol aj v verte neverte !!! Ale už neviem či to bola fikcia alebo fakt :D

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Suprovej díl se odehrával v ženské věznici - vězenkyně, která se domluvila s nějakým zdejším opravářem, že jí pomůže utéct, tak že ji schová do rakve a pak jí vykope, jenže když je zakopaná v té rakvi, tak škrtne sirkou a hádajte, kdo je mrtvej vedle ní ...

mikulem

mikulem (hodnocení, recenze)

Gavron

Vysílal. Nevím, kdy poprvé, ale já jsem ho zachytil na Markíze, dávali první 2 sezóny s českým dabingem na přelomu let 2005-2006. Nebylo to úplně kompletní a navíc jsem prošvihl skoro celou první sezónu. Tehdy to běželo naposledy.

Gavron

Gavron (hodnocení, recenze)

Mám dotaz. Vysílal se u nás tenhle seriál ? Tohle je první verze z let 1955 - 1962. Vím jenom, že novější verzi z let 1985 - 1989 vysílala TV Nova a pak Česká televize. Ale mně by zajímalo, či se vysílala u nás i tahle první verze. 

na příspěvěk reagoval mikulem

mikulem

mikulem (hodnocení, recenze)

Vysvětlí mi někdo, kde se vzal ten hrozný název "Zadáno pro Alfreda Hitchcocka"?

Džany

Džany (hodnocení, recenze)

Nedá se někde na internetu sehnat nejlépe s českými titulky? :)

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Zemřela herečka Patricia Hitchcock

Zemřela herečka Patricia Hitchcock

11.08.2021

Ve věku 93 let v pondělí v kalifornském Thousand Oaks zemřela herečka, producentka a spisovatelka Patricia Hitchcock, jediná přímá potomkyně legendárního režiséra a mistra napětí, Alfreda Hitchcocka.… (více)

Zemřel herec Norman Lloyd

Zemřel herec Norman Lloyd

12.05.2021

Z kalifornského Los Angeles přišla smutná zpráva. V úterý zemřel americký herec, režisér a producent Norman Lloyd. Bylo mu neuvěřitelných 106 let. Zprávu o úmrtí médiím potvrdil Lloydův dlouholetý… (více)

Reklama

Reklama