Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (235)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem i uvažoval, že dám i 4 hvězdy. Samotný nápad se mi totiž nesmírně líbil a odkaz na staré dobré teenslashery mě potěšil. Od chvíle, kdy však všichni vstoupili do jeskyně, tak jsem byl trochu zklamán a celek se mi zdál až moc překombinovaný. I starý řád postav, kdy jedni jsou sympaťáci a u druhých si přejete trýznivou smrt, je správně vyvážen. Za mě určitě nadprůměr, protože je potřeba i jen odlehčených hororů pro nenáročného diváka. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Že točí BludnýHouse fakt bludy jsme se už několikrát přesvědčili. Get Out, Nope, Sinister, Halloween, Černý telefon.. ano, tohle a mnohem více Jason Blum produkuje [stále musíme ocenit, že ten chlap umí držet budget na hraně, a za málo peněz hodně kvalitních marží, ten židák to prostě umí..], ale pak se posere něco takového, co se nedá nazvat nic jiným než vše, co bylo na šesté řadě Ztracených špatně. Když už by Čedok vytvářel zájezdy na tenhle ostrov potěšení, nebo snadno splnitelných přání, krom kurev v bazénu bych si přál, ať mi splatí hypotéku a dluhy, do toho bych si přál aspoň o 10 kilo schodit, i když stará by řekla 20 kg, nu což, a celoživotní zásobu zmrzliny Ben a Jerry's, nevztahoval bych se žádných námitek, prodal bych svoji duši, a nechal bych se hýčkat taiwanskými ostrovankami. #odpadnísklizeň [2023] ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Promarněný potenciál. S tím se tak dalo vyhrát, a nakonec je z toho revenge historka ze záhrobí, u které se nesmíte zamyslet nad logickými souslednostmi, protože by to nedávalo a nedává smysl. Vlastně jsem to nakonec dokoukal jen kvůli Maggie Q, protože se na ni dívá moc dobře (víc člověk asi od exotické krásky hrající ve filmech nemůže chtít ani ve fantazii), ale ten příběh, jeho vedení a rozuzlení mě strašně zklamalo. A btw, pokud šlo o revenge historku - kdo a proč je ta ženská ze scény před úvodními titulky? ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně pitomá věc o ostrovu, který plní přání, ale dělá z nich noční můry. V tom, jak by to celé mělo fungovat, neměli evidentně jasno ani tvůrci a vzhledem k tomu, že režisér Jeff Wadlow nedokáže vymyslet jedinou funkční lekačku a práci s atmosférou zvládá ještě hůř, je výsledkem naprosto tristní a až směšná podívaná. Nebrat. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak toto beru jako takový opožděný aprílový žertík. Tvůrci se tu snaží servírovat rafinované tříchodové menu, ale ve finále dostanete akorát tak rozbředlou, připálenou kejdu, kterou jdete po ochutnání spláchnout do kanálu. Začátek jsem ještě tak nějak do té půlky vnímala, nemůžu snad ani říct, že by to bylo nějak nudný, ale ta ''myšlenka'', jejíž tvář se nám Jeff Wadlow snaží nastavit je opravdu velice zfackovaná doruda a věřím, že ani na papíře tohle prostě nemohlo dávat smysl. Hlavně, že to má áčkový vizuál, rádoby známé tváře, naleštěný design a opravdu draze vypadající kabát. Tu jednu hvězdu dávám vlastně zároveň i s oceněním toho, že Fantasy Island byl prý docela film za babku. Zpětně ale vůbec nedokážu říct, o čem to vlastně bylo. Každopádně, neztrácejte s tím čas. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • O účasti ve filmu vyjednával i Dave Bautista. Měl si zahrát jednoho z účastníků předchozího turnusu, který ale pořád proti své vůli vězí na ostrově. (Petr.Kocfeld)
  • „Kalašovi zabijáci“ používali ve filmu československé samopaly vzor 58. (SsgtJira)
  • Natáčalo sa v januári 2019 na Fidži. (Game90)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama