Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek

(série)
  • USA Volume 1

VOD (1)

Epizody(18)

Recenze (51)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se dobelhal tohoto Netflixáckého klenotu, nad kterým jsem původně ohrnoval nos, abych jej teď bezmezně miloval. Ano, v rozmezí tolika epizod se najdou i ty opravdu slabší, proto mi průměr háže jen 4*, jako celek je tenhle projekt ale opravdu skvělým nápadem a jsem rád, že sklízí tak patřičný úspěch, aby mohly vznikat další řady. Nejlepší epky: Za souhvězdím orla, Zimova modř a Svědectví. [viděno na Netflixu] ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice zajímavý seriál, který mě zpočátku trochu odrazoval tím že na sebe díly nenavazují ale po chvíli vám dojde, že to je na tom to SUPER. Tvůrci mají obrovské možnosti a obrovské množství nápadů pro jednotlivé díly, které jsou od sebe velice odlišné a každý si najde něco co mu padne a zamiluje. Mě se třeba nejlépe hodnocené díly přišly nadhodnocené a ty které mají zase špatně hodnocení tak mi přišly geniálně napsané a vizuálně podmanivé. Velice doporučuji všem co hledají něco nového a svěžího.    8/10 ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty kráso, tak u týhle nespoutaný glorifikace kreativity jde horko těžko nemít z toho úžasu otevřenou chlebárnu.... Animovaná povídková antologie 'Love, Death & Robots' je totiž velice jedinečná a neuvěřitelně originální audiovizuální mozaika, která experimentálně kombinuje nesčetně mnoho neslučitelných žánrů a animačních stylů v jeden kompaktní umělecký celek, který se může pyšnit scenáristicky rozmanitými a famózně vypointovanými příběhy s mnohdy filozoficko-existenciálním přesahem. Určitá nekonzistentnost je sice na místě, ale tak či onak jde ve výsledném resumé o jeden z nejsofistikovanějších a umělecky nejrozmanitějších autorských počinů poslední dekády, který ve svém žánru nemá sebemenší obdoby či konkurenci. Fakt nekecám, doposud nikdy jsem neviděl tak inovativní a progresivní projekt, který by se mi tak perfektně trefil do vkusu. Moje bližší poznatky a názory naleznete u jednotlivých epizod. Smekám..... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá a hodně netradiční věc, která tady nejspíš nemá obdoby. Délka akorát tak k obědu, každý příběh jiný - někdy lepší, někdy horší, někdy zase absolutní pecka (Sonnies Edge, Secret War, Shape Shifters...). Vizuálně je to fantastické, artový styl, někdy steampunk, někdy animace a někdy zase kreslení. Jednotlivé díly by se daly určitě separovat na lepší a horší, ale jako celek je to kvalitní nadprůměr, který potěší široké spektrum diváků (filozofování, akce, hlášky, napětí, fantasy, scifi...) a svým zpracováním se zaryje do paměti. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Krev, sex, násilí… ale i ukecaná nuda. Příběhy s různým stylem animace, spoustou nápadů a sázkou na pointu. Prostě povídky. Takový, jaký mají bejt – krátký a úderný! (Občas i vtipný!)   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Koukat hodinu a půl na film mně připadá zbytečný. 2.) Těším se, až Jogurt vyřeší můj problém.         /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ** ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Jeden z vojáků nosí na uniformě logo studia Blur, které založil tvůrce seriálu Tim Miller. (NiWi)
  • Hlasu jogurtu se docílilo tím, že se pustil mužský a ženský počítačový hlas zároveň. (NiWi)
  • Na začátku je řečeno, že je hlavní hrdinka u „satelitu LV-426“. Což je odkaz na film Vetřelec (1979). (Guilemot)

Reklama

Reklama