Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer 1
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (257)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobný koncept mohu jen kvitovat. Málo známí nebo začínající autoři a CGI studia představí svá díla co největšímu možnému publiku. Snímečky, které by ve víru internetu snadno zapadly, mají možnost oslovit to teď nepředstavitelný počet potencionálních diváků. Podobný projekt bych uvítal i pro krátkometrážní hrané filmy. iShorts je super, ale moc Netflixu je jinde. Jinak Season 1 - 70% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál má dohromady 18 dílů, kde 4 jsou vyloženě epické a vizuální žranice ( Sonnie´s Edge, Secret War, Shape Shifters a Beyond the Aquila Rift) dalších 10 balancuje mezi nadprůměrem a průměrem a tuším jen 4 jsou lehce pod průměrem, ale věřím, že každý si najde něco jiného, co si oblíbí. Žánrově je to mix Cyberpunku a Hororového Fantasy a rozhodně stojí za to seriál zhlédnout. Vrcholem celého seriálu je povídka Secret War, kde Rusové bojují proti ghoulům a je to ultimátní cinema experience, který tu snad od Avatara nebyl. Vizuálně absolutní žrádlo s epickým hudebním podkresem a výživným Gore. Jsem z té povídky unešený a nevěřím nikomu, kdo bude tvrdit opak. Příběh****, Akce*****, Humor***, Násilí****, Zábavnost****, Hudba*****, Vizuál*****, Atmosféra****, Napětí***. 8/10. ()

Reklama

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něco je dobré, něco je super, něco je spíš průměr. Na vyloženě špatný kousek jsem asi nenarazil, i když je pravda, že tak polovinu do týdne zapomenu. Většina filmů měla i přes všechny kvality slabý konec (pointu), pak tu ale byly takové, které mě moc nebraly, ale právě závěr je zachránil. Nejlepší film je podle mého Helping hand, která je sice taková jednodušší, ale zato v sobě má syrové emoce. Nejambicióznější a nejzapamatovatelnější byla (pro mě překvapivě všeobecně vychvalovaná) filozofický Zima Blue, která ale měla své mouchy. Vítězní tvůrci pak jsou Víctor Maldonado a Alfredo Torres, jejichž čistě komediální kousky When The Yogurt Took Over, Alternate Histories a zejména Three Robots jsem si všechny nadmíru užil... no a kdybych měl jako správný Schediaphili ještě vybrat nejvíc sexy díl (a že je hlavně v první půlce z čeho vybírat), asi bych zůstal u buď první Sonnie's Edge, která měla šmrnc, nebo u The Witness, což je zase prvoplánově pudová prasárna. Soráč, Aquilo. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedná sa o veľmi podarený projekt. Vždy som mal pri takýchto seriáloch obavy. Pretože rôzni tvorcovia rovná sa rôzne prevedenia, ale musím povedať, že v tomto prípade je to pomerne kvalitná skupina príbehov. Rôzne štýly animácie, množstvo pekných myšlienok a fantastických nápadov. Od steampunku, cez tie filozofické alebo satirické. Viac akčné alebo podivné. Je tu všetko. Niektoré kraťasy si viem predstaviť v celovečernom prevedení a strašne dúfam, že príde rovnako našlapaná druhá séria. Pre mňa spokojnosť. 1. séria - 80% Druhá séria nemá toľko častí( čo zamrzí) na druhú stranu pôsobí omnoho konzistentnejšie. Hoci poviedky samy o sebe znova ukazujú vymoženosti novodobej animácie a spôsoby akým prezentujú príbeh, stále to má tú dravosť, hravosť a túžbu zobrať nás do iných svetoch. A v mnohých ohľadoch sa to sérií darí. Dúfam, že druhou sériou nekončíme. Táto antalógia ma totiž naozaj úprimne baví. 2.séria – 80% Najväčším problémom tretej série je repetitívnosť motívov. Áno, ľudstvo ničí zem, áno vyspelé technológie sú dakedy na škodu a samozrejme chyby čo sme robili v dejinách, robíme aj v budúcnosti. Nič nové. Tvorcovia sa snažia byť aktuálny ale pravdou je, že dakedy je to v rámci príbehu na škodu. Animácia vo všetkých poviedkach je ale výborná. Hoci najviac rezonuje prevedením posledná Jibaro. Mňa osobne bavili tie poviedky ktoré sa na nič nehrali ako Kill Team Kill, Bad travelling alebo Lovecfarftovské In Vaulted Halls Entombed. V zásade prevládajú pozitívne pocity. Bavil som sa. Ale to neznamená, že predchádzajúce série nemali v sebe viac originality a túžby vypovedať aj niečo iné ako agitku. Ale tento Netflixovský projekt mám rád a v zásade som bol potešený. 3. séria 75% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc dobrá práce. Nenachází se tu žádný vyloženě odpadový kus, ani u jednoho příběhu jsem se vyloženě nenudil nebo prskal nenávistí. Ba naopak, spousta dílů připomene to nejlepší z animovaných Final Fantasy a Resident Evilů, a na takové kousky je pak radost pohledět. Plus příjemný bonus v podobě mnoha a mnoha kyborgských koziček, no neberte to... ()

Galerie (96)

Zajímavosti (35)

  • Jeden z vojáků nosí na uniformě logo studia Blur, které založil tvůrce seriálu Tim Miller. (NiWi)
  • Předlohou první epizody je stejnojmenná povídka od Petera F. Hamiltona z knihy „Druhá šance v ráji“. (FikusW)
  • Povídku původně napsal čínský spisovatel Ken Liu a byla vydána v jeho sbírce krátkých povídek „The Paper Menageri“. (NiWi)

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama