Reklama

Reklama

VOD (1)

Chuck Norris se svým parťákem bojují proti Prosatanovi, který se po devíti stech letech reinkarnoval do lidské podoby a snaží se ovládnout svět. Podle legend byla na začátku věků duše nejčernějších temnot vržena do hlubin. Ďábel byl přemožen zábleskem lidství, aby byl znovu povolán v době největšího zoufalství a bezmoci. Na svět se vplíží Satanův vyslanec Prosatanos a rozsévá zlo a zkázu – přemůže ho a uvězní však rytíř Lví srdce. Po devíti stech letech se do kobky, kde je Prosatanos uvězněn,vloupají zloději, hledající poklad – a Prosatanos se reinkarnuje do podoby člověka. Jeho totožnost odhalí rabín Shindler, ale je na Prosatana slabý. Vyšetřováním rabínovy vraždy jsou pověřeni detektivové Shatter a Jackson. Každý je jiný, ale společně tvoří sehraný tým, který postupně odhalí, za jakou maskou se zlo skrývá… (TV Prima)

(více)

Recenze (63)

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris vs Peklo, co dodat. Film, co se snaží být detektivkou, komedií s dětmi, hororem a chuckovinou zároveň si holt koleduje a dostanete tak předně to, co si vaše srdce při spuštění žádá. K daším Chuckovým dovednostem odteď patří, že dokáže probodnout zloducha i zcela tupým předmětem. Bravo. Pozoruhodným je pak i poslední záběr celého tohoto "satanistického" filmu.... ()

martins 

všechny recenze uživatele

Jediné plus výskyt Chucka Norrise, jinak totální blbost. Jako Chuckův fanda jsem kdysi dávno těšil na jeho každý nový kousek, bohužel, zde už je vidět propad jeho filmů po roce 90, od posledního hitu Delta Force 2, přidal Norris každý rok jeden nový kousek, ale kvalitou předchozích filmů nedosáhl ani jeden. Pokud o vybočení z akční řady se nepovedl, tento rádoby hororový snímek, kde se Chuck objevil nejdříve jako mnich a poté jako policista bojující proti Prosatanusovi, který chce ovládnout a zníčit tento svět. Ve filmu se objeví i Sheree J. Wilson jako profesorova asistentka, dobře známá ze seriálu Dallas(manželka B.Ewinga) a hned vzápětí se představila jako prokurátorka Alex Cahillová s Norrisem v seriálu Walker Texas Rangers. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Akčný horor s Chuckom Norrisom? Lákavá ponuka ( ešte by som chcel vidieť POSLEDNÚ NOC so Seagalom ). A povedal by som, že nie na zahodenie. Síce neoriginálne a nie veľmi kvalitné, ale svojím spôsobom je toto béčko zábavné. Hlavný záporák má tiež niečo do seba, ´´dizajnovo´´ je celkom vydarený. Určite by som tento film neodsudzoval. ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Pro někoho to může být "klasika" nebo "kult". Zajisté - každá blbost si najde své uctívače a kult se dá udělat z čehokoliv. Co ale u Čakýho zbude, když si odmyslíme ty kulty? Zbude jen úžas nad tím, jak hluboko mohou filmaři klesnout a co všechno někteří diváci skousnou. Děj ubohý, dialogy stupidní, závěr směšný a souboje komické. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris tu natrhol riť Satanovi (presnejšie povedané jeho poskokovi), podobne ako Arnold v o 6 rokov mladšom Konci sveta, no kým ten na to spotreboval tony munície a od pekelníka aj čo to schytal, Chuck si v pohode vystačil so svojimi smrtonosnými kopmi a vyviazol bez šrámu... Oproti niektorým neznesiteľne propagantisticým Chuckovým akčákom, je však ľahko hororovo ladený Hellbound podstatne pozerateľnejší... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Ide o posledný film spoločnosti Cannon Group predtým, než zbankrotovala. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama