Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (425)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nechvalně kontroverzní snímek, který jsme málem vůbec neviděli (ale spíš jen PR stunt), přitom jiných vyvražďovaček je každý rok spousta. Co hůř, ohlasy nejen recenzní byly prachbídné a stačilo málo a film jsem úplně vynechal. Což by mě teď docela mrzelo, jelikož jsem se od začátku dobře bavil a skoro až satirický styl Lovu mi hezky sednul. Ano, nad politickými kecy jsem jen zvedal obočí a mnoho z nich ve filmu vůbec nemuselo být. Ale jinak takový Zombieland bez zombíků, což je ta největší pochvala...7/10 ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Na zábavnou píčovinu je to podezřele málo zábavný - no aspoň první polovinu tedy ještě táhne nápad s děláním si srandy z SJW a přepálené ksichty hlavní hrdinky (a vůbec úvodní hledání hlavní postavy). A nic jiného než dělání si srandy ze všech kolem to není, říkat tomu satira je bizarní přehánění, takové ambice ten film zjevně ani neměl. Druhou půlku už netáhne moc nic , a je to škoda že se ten film tak moc ztratil - až moc se v ní zbytečně kecá, až moc málo masakruje. Jak začne holka vykládat o zajíčcích, tak jsem začal koukat na hodinky. Ani ty zbraně představené v úvodu nenajdou skoro žádné využítí. Finále je vyloženě nudná vykrádačka Tarantina s hrozně slabou Hilary Swank. Ready or Not je úplně jiná liga. 6/10 ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film měl tak obrovskou reklamu ještě před svým uvedením, že jsem se bál že budu sledovat další přehnanou americkou reakci na něco. NAŠTĚSTÍ. Film jsem přesně v těch stopách, které mě v podobných filmech baví. Tedy ve filmech, kde je jasná nadsázka, chytrý scénář, zajímavá a sympatická hlavní postava. Tady to vyšlo. Betty Gilpin je pro mě jasnou adeptkou na nejsympatičtější výkon roku. Tam kde Krvavé nevěstě došly po čase síly, protože ve své podstatě šlo stále o totéž. Tam Lov vlastně po 30 minutách začíná. Naše hlavní hrdinka si jasně zakóduje, že aby přežila a pomstila se nesmí za žádných okolností nikomu věřit. Hlásím spokojenost :) 70% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tenhle film si satiru představuje asi jako tvůrci Blaníka, tedy "zesměšňovat vše, jen si dát pozor, aby se nikdo neurazil a aby z toho opravdu něco nevyplývalo", což rozhodně nemám rád. Můžu ale říct, že několik momentů bylo rozhodně vtipných, i když tomu občas padal řetěz. Krvavá nevěsta byla ale z těhle semi-politických hororových blbin lepší. (Nejvíc mě teda irituje, jak to drží morální ochranitelskou ruku nad protagonistkou - celé to pak ztrácí smysl.) Plus to má fakt hrozné dialogy a děsně unylý střih. 50 % ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kontrovérzní zábavná satira, která je mixem Hunger Games a Hide and Seek! Po delší době solidní exploitation, který se rozbíhá od první minuty a s gore naštěstí nešetří. Sice zamrzí, že během prvních 15 minut, se oběťi hodně vytřídí, což bych osobně zvolil jinak, ale budiž. Betty Gilpin sice není nejlepší herečka, ale v akci je velmi sebevědomá, s nikým se nesere a drsnost ji divák věří a ještě k tomu umí být sexy. Film je sice ve svém jádru "béčko" ale dokáže překvapit zábavnými zvraty, kde divák místy netuší, kdo je lovec a kdo oběť a tahle hra s divákem filmu poměrně slušně funguje. Nejlepší je však samotný finální cat fight s Hillary Swank, což je nejlepší female fight, co jsem viděl za hodně dlouhou dobu ( logika sice hapruje), ale řežou se tam obstojně. Velmi zábavné, kontrovérzní, s dávkou černého humoru a dostatečnou dávkou násilí. Z 5 lidí, sice odešli z kina dva, ale já se bavil. Příběh***, Akce****, Humor***, Násilí****, Zábavnost****,Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****. 7/10. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (12)

  • Šampaňské, které můžeme ve filmu vidět, je Heidsieck & Co. r. 1907 a pochází z vraku potopené švédské nákladní lodi. Šampaňské odolalo tlaku a díky studené vodě je ve výborném stavu. V roce 1998 bylo několik uchovaných láhví vyloveno a prodáno na aukcích po celém světě jako historická novinka. Při prvním prodeji v Londýně při aukci v r. 1999 bylo nabídnuto asi 24 lahví a cena se vyšplhala až na 4 000 amerických dolarů, což byl tehdy světový rekord. Název šampaňského funguje i jako slovní hříčka „HIDE-seek“, tedy jako schovávaná nebo skrýt se a hledat. (DJMaroko)
  • Na benzínce hraje „Fairytale In The Supermarket“ od The Raincoats. Při jízdě v autě hraje „Mississippi Delta“ od Bobbie Gentry. Na konci filmu hraje „Girls It Ain't Easy“ od Dusty Springfield. (Duoscop)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama