Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 002)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten, kdo tento seriál kritizuje pro nereálnost jeho dílů, je blázen!!! Vše je točeno s nadsázkou, poukazuje se na současné problémy, které vládnou nejen v USA, ale i všude jinde ve světě (např.: šikana, neonacisté, drogy ve školství, zneužívání dětí, rasismus, lidská chudoba atd.) ... Celý seriál je jakýmsi obrazem skutečného života Chucka Norrise: a) sám Ch. Norris je stejně jako Cordell Walker poloviční indián; b) jeho bratr zahynul ve Vietnamu během války, Cordell Walker se v některých dílech vrací ve vzpomínkách právě do "zeleného pekla"; c) pracuje na projektu KICK DRUGS OUT OF AMERICA; d) osobní názory a postoje Chucka na víru a soudobé problémy; e) v dětsví měl Norris v oblibě weterny, kde zpravidla vítězilo dobro nad zlem, proto je tomu tak i zde a v mnohých epizodách záměrně posazuje děj do prostředí divokého západu .... Seriál má být odlehčením (proto ty nereálné díly o zvláštní DNA nebo rvačky při zatýkání), o čemž svědčí i humor v každém díle (je různorodý x Komisař Rex - jiný humor než houska se salámem není!). Touto jednoduchou formou se pak pokouší ovlivnit mládež, ukázat jim správnou cestu a naučit je rozeznávat dobro od zla, ke kterému je mnohdy velmi snadné sklouznout. Snaží se poukázat na upadající víru a ochotu pomáhat druhým, narůst kriminality mladistvých a nasměrovat děti s nízkou sebedůvěrou ve víru a pevné přesvědčení o sobě samém. Dopis Chucka Norrise fanouškům Walkera. P.S. Porovnejte 1. a poslední řadu seriálu. Jaký je závěr? (pro pochopení není špatné si o jeho životě něco přečíst) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris napočítal do nekonečna. Dvakrát; Chuck Norris zemřel před 10 lety ale Smrtka neměla odvahu mu to říct; Chuck Norris umí dělit nulou; Chuck Norris hrál ruskou ruletu s plně nabitou zbraní a vyhrál; Když Chuck Norris spadne do vody, nebude mokrý, ale voda bude Chuck Norris; Chuck Norris dokáže pálit mravence lupou. V noci; Chuck Norris je první človek, který porazil betonovou zeď v tenise; Nekteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem; Chuck Norris si v KFC objednal BigMac a dostal ho; # Značka "parkování pro handicapované" neznamená, že zde mohou parkovat postižení, znamená to, že tam parkuje Chuck Norris a pokud tam zastavíte udělá z Vás handicapovaného.; Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris; Hlavní příčiny smrti v USA jsou: 1.Onemocnění srdce, 2.Chuck Norris, 3.Rakovina; Okolní vesmír existuje, protože se bojí být na stejné planetě jako Chuck Norris; Chuck Norris nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace, co potřebuje; Chuck Norris je tak rychlý, že může oběhnout Zemi a udeřit se do zad; Chuck Norris nenosí hodinky, on prostě určí kolik je hodin; Chuck Norris zná poslední číslo čísla Pí; Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou? Chuck Norris má větší obě; Chuck Norris vynalezl celé spektrum barev kromě růžové? Tu vynalezl Tom Cruise; Chuck Norris umí roztáhnout diamant a proměnit ho tak v uhlí; ... atd. ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Fuck Chuck! Chuckie kolem sebe kope a rozhazuje rukama jako malé dítě, až vyroste (to se asi nikdy nestane), bude mít údy samou protézu. Pro mě jeden z těch koninskejch seriálů, u kterých jsem byl rudej trapností už jako malé dítě...a nebyl jsem sám. To mi připomíná zparodovanou scénu ze Slunce, seno, erotika, kdy Růžičková říká: "Že se trochu nestydíš." No a na to Chuck: "Já nemám za co." ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál, bohužel je tomu tak, velice přesně a velice výstižně vystihl komentář Oldy Shatterhanda. Je to jen trapnej americkej kýč ! Nic víc nic míň. V době svého uvedení do našich televizí to byl možná "BOOM" ale dnes s odstupem času se tomu člověk už vážně musí jen smát. Doba se holt mění a časem si nato už nikdo ani nevzpomene, ovšem kult Chucka zůstane nadále:-). Samozřejmě že první epizody ještě za něco ušly, no spíš jsme byli mladí a pobláznění. Pak už to šlo ale s celým povedeným seriálem z kopce. Vždycky jsem ale ani nevím z jakého důvodu měl radši toho Chuckova černého parťáka. Ten byl asi přeci jenom o kapánek přirozenější.. Přemýšlel jsem že bych to alespoň jednou hvězdičkou přeci jenom zachránil od toho neproslulého odpadu. Ale vážně nic jsem natom zas až tak zajímavého nenašel. Chuck prostě byl je a nadále bude vševědoucí, neohrozitelný, navíc s téměř nadpřirozenými schopnostmi, vždy velice vtipný, ostatně jako pravý američan, veliký vládce na zemi, četník a superman jakbysmet. A Dallas? No ten stačí přeci ochránit vždy úplně sám! Takové hrdiny kdyby amerika jen měla, to by to byl nejbezpečnější stát na světě že:-)? ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Špatný seriál, který má naštěstí nesmrtelného Chucka Norrise, který umí udělal tak rychlý Roundhouse kick, že se vrátí v čase... Vážně je to borec, dokáže svému nepříteli utrhnout hlavu a hodit mu ji do ksichtu... Jak se říká, že je Chuck Norris největším dárcem krvé je obdivuhodné(bohužel ta krev není jeho...). No, většinou zábavná podívaná sledovat tohoto supermana, mé hodnocení 1 hvězdička... Když má Chuck Norris takovou auru tak se na tento seriál nedá zlobit, i když je hrozný... Intro: http://www.youtube.com/watch?v=70VqXF-ff6A ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • Od 3. série má Walker (Chuck Norris) nové auto, Dodge Ram 1500 4x4. I přesto však můžeme nadále vidět ve většině večerních záběrů na C.D.'s Bar & Grill zaparkované jeho starší auto, GMC Sierra 1500, modré barvy. Naopak v denních záběrech již před restaurací parkuje jeho Dodge. (cheyene)
  • Walker (Chuck Norris) někdy zmiňuje to, že jeho rodiče byli zavražděni. V 7. epizodě 4. série s názvem Final Justice pátrá po jejich vrahovi, když se dozví, že stále žije. Navštíví také hroby rodičů, kde můžeme vidět, že datum smrti rodičů je 18. 7. 1965. Walker také zmiňuje, že mu „bylo asi deset“. Chuck Norris tedy hraje postavu, která je o 15 let mladší. (Vrbson)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama