Reklama

Reklama

Beckett

  • Itálie Beckett (více)
Trailer

VOD (1)

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Trochu lepší thriller. Hlavně ale svou odlišnosti od hollywoodu. Sice se pár zámořských hvězd objeví, ale hlavně akce je takový syrová, evropská. Lidi okolo, prostředí nebo nechtěné průstřely. Všechno takové skutečné. Dokud nepřijde na řadu řeč těla hlavního hrdiny. Od první minuty jsme pohyby mladýho Washingtona absolutně nechápal. Nic rasistického v tom není, ale to jeho ploužení bylo jak u opic v nejstarším filmu Planety opic. Dobře, nějakej ajťák, ale pořád shrbený, sice zraněná ruka, ale to její držená taky strašně divný. Že se hlavní hrdina někdy chová nelogicky, k danému žánru tak trochu patří. Ve výsledku jde ale o nečekaně příjemný a lehce nadprůměrný kousek. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch zádrhelů v ději, tak by šlo o lepší film. Některé scény jsou příliš okatě natočené (hlavně, když se snaží Becketta zabít) a snižují věrohodnost hlavní postavy ( jde o ajťáka, který se přetaví v muže, kterého nejde zabít). V ostatních "disciplínách" je na tom film solidně, jen tu konspirační linku jsem nějak nebaštil. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

S hodně odřenýma ušima. Vůbec, John nemá po Tenetovi nějak extra štěstí na výběr filmů a o Alicii už raději ani nemluvím. Nejsou sice spolu ve filmu nějak dlouho, ale naprosto zde chybí jakákoliv vzájemná chemie. Zbytek vyplní už jen klasicky (pod)průměrný příběh všichni na jednoho a jeden na všechny, který sice není nějak originální, ale je aspoň uvěřitelný (honičky, souboje) a to je asi jediný důvod, proč jdu nakonec na tři hvězdy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Beckett akoby nám sem skočil cez bránu času zo sedemdesiatok, len namiesto Venturu a jeho kolegov tu máme Davida. Ten má po Tenete opäť čo robiť, aby prežil, tentokrát mu v tom pomáha staromódny scenár, takže je len na vás, či na túto hru pristúpite, alebo schopnosť hlavnej postavy všetko prežiť, nepotrebovať vodu a jedlo a tak podobne nebudete považovať za taký problém, že film hneď skraja odpíšete. Pokiaľ sa ale necháte unášať napínavým dejom a úžasnými (rozumej realistickými, čiže dosť špinavými) Aténami, čaká vás nonstop adrenalínová jazda. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT: No musím uznať že po tých dosť útočných recenziách som od toho nečakal veľa a dostal som dosť. Áno nie je to žiadny Bourne ale príbeh to má, je síce predvídateľný ale má jeden pre mňa celkom nečakaný zvrat. Čakal som, že chlapca uniesli politický oponenti a nie partia mafošov ktorým premiér dlžil keš. Washington fajn, síce to ako sa v poslednom akte prepne do fightera je trošku zvláštne ale okrem tej debilnej scény skoku na auto sa to dá akceptovať a na druhú stranu aj aj by som o život bojoval takže netreba sa až tak diviť. Vikander je tu na to aby nalákala ľudí ale rýchlo umrie. Tož je politika netflixu nalákať na známe tváre ale rýchlo ich odpraviť alebo ukázať až v poslednom akte aj to málo ako v prípade Holbrooka. Proste sa šetrí ale to nevadí pretože napriek tomu spokojnosť. 4* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Řecku ve městech Athény a Trikala. Dalším filmovacím místem byl region Zagori – vesnice Tsepelovo a region Epirus – město Metsovo a Ioánnina. (SONY_)

Reklama

Reklama