Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Toto je pátrací relace Služby kriminální policie! Z přísně střeženého zařízení utekl šílenec přezdívaný Mr. Bean. K dispozici nemáme žádnou jeho fotografii, ale je k nerozeznání podobný občanovi Velké Británie Rowanovi Atkinsonovi. Vyznačuje se trhanými pohyby, vykulenýma očima, často vyplazeným jazykem, nemluvností, zběsilým mácháním horními končetinami a není vyloučen ani jeho mimozemský původ. O jeho nebezpečnosti pro společnost nebyly dosud poskytnuty žádné důkazy, ale přesto žádáme občany, aby při styku s ním zachovávali základní hygienické postupy. Pokud někdo z Vás hledaného Beana spatří, ať se prosím obrátí na nejbližší služebnu policie nebo zavolá na linku 158. Konec relace. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle mini-seriál neváhám označit slovy NAPROSTÁ KLASIKA, protože jsem zatím nepotkala člověka, který by netušil o čem je řeč. Ty scénky jsou zkrátka nesmrtelné, vtipné a naprosto odlišné od čehokoli, co bylo do té doby natočeno. Akorát si myslím, že chudák Rovan Atkinson není moc nadšený z toho, že bude nejspíš do konce života spojován s jedinou, byť naprosto geniální, postavou. ()

Reklama

vanadium 

všechny recenze uživatele

Šok. Nikdy jsem nechápal, proč se spolužáci kdysi dávno na základce chtěli ve volných hodinách dívat na Mistra Beana. Chechtali se u toho o sto šest, na mě ten humor ale nijak nepůsobil. Now that I´m grown, nothing is changed. O to je pro mě větším šokem, že je i na ČSFD tahle neskutečně trapná, nudná a infantilní debilita (a to se paradoxně právě u trapných a infantilních debilit často hodně nasměju) tak vysoko hodnocená! Já to fakt nechápu. Mr. Bean připadá zábavný malým dětem i dospělým, lidem se základním vzděláním i těm s vysokoškolským diplomem, prostě všem, i těm, u kterých byste to vzhledem k použitému druhu humoru naprosto neočekávali. Asi jsem fakt v tomto ohledu divný, ale já opravdu nevidím nic zábavného na připitomělém kroutění xichtem při provádění těch nejdětinštějších "legrácek". Pro uživatele Radya: Omyl. I ti "nejzarytější intelektuálové" se u toho kácí smíchy. Viděl jsem a nevěřil vlastním očím. Právě proto absolutně nechápu, co je na Mr. Beanovi tak kouzelného, že rozesměje lidi naprosto všech kategorií. Ale asi právě proto mu dávám aspoň tu jednu hvězdičku; ostatně i za to, že když už mě nerozesměje, tak mi aspoň pohne žlučí:) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Koľko som sa nasmial na tomto seriáli. Každý rok Mr. Bean chodí v TV keď je možnosť nikdy ho nepremeškám. Mnoho hovorím mnoho komédií a komediálny seriálov si často ukrojili nejaký ten vtípek s Beana čo sa však okamžite dá s pozorovať bije to hrozne do očí vtedy si človek čo videl tento seriál povie "aha !! Mr. Bean" ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Mr. Beana určite netreba nikomu zvlášť predstavovať. Grimasy a situácie do ktorých sa dostáva vás spoľahlivo rozosmejú. Len máloktorému seriálu sa podarilo udržať si takú veľkú mieru zábavnosti. Rowan Atkinson tu skvele zúžitkoval svoj obrovský talent a vytvoril tak vynikajúcu postavu na ktorú sa zaručene nezabúda. Nuž, legenda je legenda. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (79)

  • Osvícená budova v prvním záběru je obchodní dům Harrods Limited v Londýně. (SONY_)
  • Když si Bean (Rowan Atkinson) obléká bílou košili, má na sobě pyžamové kalhoty. V následujícím záběru zezadu má na nohou již své typické hnědé kalhoty. V dalším záběru má ale opět pyžamové kalhoty. (SONY_)
  • Z epizody byla vystřižena scéna, jak Mr. Bean (Rowan Atkinson) kupuje krocana. (OJan)

Reklama

Reklama